پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

بعد از ۶ ماه تلاش برای اجرای طرح تأمین میوه شب عید در کهگیلویه و بویراحمد از خرید تا ذخیره‌سازی و توزیع، اکنون این میوه با کیفیت بسیار خوب به غرفه‌های توزیع رسیده تا کلید موفقیت آن در دست ناظران بر بازارقرار گیرد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، طرح تأمین میوه شب عید، یک طرح جدید نیست اما امسال با افزایش قابل توجه قیمت میوه در بازار، این طرح، اهمیت دوچندانی پیدا کرده است.

اکنون قیمت هر کیلو گرم سیب درختی و پرتقال تا مرز ۱۰ و ۸ هزار تومان هم رسیده و اجرای این طرح با یارانه دولتی، در تعادل بازار و خالی نشدن سفره مردم از میوه در شب عید بسیار کارساز شده است.

از روز ۲۵ اسفند ماه در استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با سراسر کشور، عملیات توزیع سیب و پرتقال دولتی آغاز شده تا منوچهر محمدی و همکارانش در تعاون روستایی در یک آزمون جدی شرکت کنند؛ آزمونی که از حمایت تمام قد الیاس تاج‌الدینی در همه مراحل این طرح از رایزنی برای خرید میوه در پاییز تا ذخیره‌سازی در بهمن و توزیع در اسفند برخوردار بوده است.

تا اینجای کار، الیاس تاج‌الدینی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان و مدیرکل تعاون روستایی این سازمان، کارشان را خوب انجام دادند و هم ذخیره میوه به اندازه کافی است و هم کیفیت میوه شب عید امسال در کهگیلویه و بویراحمد بسیار مطلوب است.

توزیع میوه در غرفه‌های تعیین شده با نظم خوبی در حال انجام است و مردم استقبال خوبی برای خرید میوه دارند.

۳۰۰ تن سیب و ۳۰۰ تن پرتقال که بخش زیادی از آن از تولیدات با کیفیت همین استان خریداری شده و در اختیار طرح مرکزی توزیع میوه شب عید قرار گرفته، در انبارهای تعاون روستایی ذخیره است و آنگونه که مدیرکل تعاون روستایی این استان می‌گوید، برای تأمین نیاز مردم در سراسر استان، نگرانی وجود ندارد.

برای توزیع این میوه با کیفیت، ۷۰ غرفه در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شد تا مردم در روزهای پایانی سال و با افزایش تقاضا برای خرید میوه، بتوانند به راحتی و با قیمت مناسب، از سیب و پرتقال دولتی استفاده کنند.

کمیته راهبردی میوه شب عید در این استان، قیمت هر کیلوگرم سیب درختی را ۶ هزار تومان و پرتقال را پنج هزار تومان تعیین کرد؛ قیمتی که تا همین‌جای کار هم موجب کاهش قیمت میوه در بازار آزاد شده است و به تناسب کشش بازار، قابلیت انعطاف هم دارد.

مشاهدات خبرنگار ما از سطح شهرها و بخش‌های این استان حاکی از استقبال بسیار خوب مردم از این طرح و رضایت از کیفیت میوه دارد؛ طرحی که تا فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

حال با این ارزیابی باید گفت که منوچهر محمدی در تعاون روستایی، کارش را برای رفع یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دولت در تأمین یکی از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم البته تا اینجا خوب انجام داده و این سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین تعزیرات حکومتی است که با نظارت بر نحوه توزیع این میوه ارزان قیمت، جلوی قاچاق و عرضه خارج از شبکه آن را بگیرند تا در کنار مدیریتی که بر این طرح از سوی سازمان جهاد کشاورزی وجود دارد، میوه شب عید با قیمت اعلامی به دست مصرف کنندگان واقعی برسد.

بدون شک مدیرکل تعاون روستایی تمام اهتمام خود را به خرج می‌دهد که این کار خوب را با موفقیت به سرانجام برساند و با تکرار نشدن برخی ایرادات سال‌های قبل، این موفقیت را در کارنامه مدیریتی خود ثبت کند؛ اتفاقی که بخشی از آن به جدیت سازمان صنعت، معدن و تجارت در نظارت بر بازار و جلوگیری از برخی سواستفاده‌ها بر می‌گردد.

انتهای پیام/بنام-ک