پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

به نظر می رسد با این اظهار نیکزاد که از چهره های نزدیک و مورد اعتماد محمود احمدی نژاد است حالا باید منتظر موجی از اعلام نامزدی های حامیان رییس جمهور سابق باشیم. موجی که ممکن است ماحصل تصمیمات جلسات هفتگی محمود احمدی نژاد باشد . او البته اخیرا اظهار نظرهای منسوب به خودش در مورد انتخابات را تکذیب کرده است .در میان حامیان او هم دو دیدگاه وجود دارد. ظاهرا یاران احمدی نژاد عزم خود را برای ورود به قدرت بار دیگر جزم کرده اند.

50063_558

به گزارش پایگاه خبری «ریواس”، علی نیکزاد وزیر سابق مسکن و شهرسازی گفته است:

►طی روزهای آینده حضور قطعی‌ام را در انتخابات اعلام خواهم کرد ولی به احتمال زیاد اگر قصد حضور در انتخابات مجلس را داشته باشیم از حوزه انتخابیه تهران شرکت کرده و در این وادی ورود پیدا می‌کنم.

► برادرم اکبر نیکزاد تصمیم گرفته تا از اردبیل وارد عرصه انتخابات شود.

►به نظر می رسد برای جلب مشارکت مردم بایستی هر کس احساس تکلیف کرده و ادای دین کند می‌توان بهتر نتیجه گرفت.

به نوشته مثلث، به نظر می رسد با این اظهار نیکزاد که از چهره های نزدیک و مورد اعتماد محمود احمدی نژاد است حالا باید منتظر موجی از اعلام نامزدی های حامیان رییس جمهور سابق باشیم. موجی که ممکن است ماحصل تصمیمات جلسات هفتگی محمود احمدی نژاد باشد . او البته اخیرا اظهار نظرهای منسوب به خودش در مورد انتخابات را تکذیب کرده است .در میان حامیان او هم دو دیدگاه وجود دارد .

از یک سو افرادی مانند عبدالرضا داوری اصراردارند که احمدی نژاد پای هیچ لیست انتخاباتی را امضا نخواهد کرد و فعلا برنامه ای برای حضور در انتخابات وجود ندارد . از دیگر سو اما افراد دیگری از این طیف بر این باورند که احمدی نژاد بعید است در انتخابات پیش رو سکوت پیشه کند و بنا براین او حتما لیستی خواهد داد که با استقبال هم مواجه می شود .خبرهای دیگری هم وجود دارد که از آغاز هماهنگی ها برای ساماندهی ستادهای استانی حکایت دارد . این هماهنگی ها گویا تحت عنوان “شوراهای تبیین گفتمان” در تهران و استان ها دنبال می شود .آن طور که داوری گفته است ۷ هزار مدیر ارشدی که در دوره احمدی نژاد با تصمیمات او وارد چرخه اداری کشور شدند و بعد با تغییر دولت از این مجموعه خارج شده اند، حالا به عنوان بازوهای اجرایی احمدی نژاد در سراسر کشور عمل خواهند کرد. داوری البته بر این نکته هم تاکید می کند که اهداف این مجموعه انتخاباتی نیست. موضوعی که با توجه به فعال شدن این تشکیلات در چند مانده به انتخابات به سختی قابل قبول است.

آنها اخیراهمایشی را هم با عنوان “تبیین مبانی و آرمان های انقلاب اسلامی و امام” برگزار کردند. همایشی که در شرایط کنترل شده و پشت درهای بسته برگزار شد، اما گمانه زنی ها حاکی از آن بود که این گردهمایی سراسری «بهاری»ها یکی از گام های جدی شان برای فتح بهارستان بود.
در این میان از موسسه‌ای به نام «موسسه سیاست پژوهی تمدن اسلامی» نیز به عنوان تشکیلاتی نام می برند که اتاق فکر برخی مدیران احمدی نژادی شده است.

به نظر می رسد اگر چه ممکن است تعداد قابل توجهی از احمدی نژادی ها برای انتخابات مجلس اعلام نامزدی کنند اما بعید به نظر می سد که آنها بخواهند مستظهر به حمایت رسمی و علنی احمدی نژاد وارد این انتخابات شوند. به یک معنا آنها شاید در رقابت اصلاح طلبان و اصولگرایان ترجیح می دهند ضلع سوم نباشند و چه بسا بخواهند در برخی حوزه ها و حتی در تهران برخی چهره های خود را در لیست های اصولگرایان قرار دهند . به نظر می رسد احمدی نژاد اگر بنای بازگشت به قدرت داشته باشد تمام پتانسیل خود را برای انتخابات سال ۹۶ نگه خواهد داشت ؛ برای رقابت با حسن روحانی .

انتهای پیام/ع- ب