پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

نشست مشترک شورای شهرستان بافرماندار کهگیلویه برگزارشد.

نشست شورای شهرستان بافرماندار کهگیلویه برگزار شد که اعضای شورای شهرستان در این نشست دغدغه‌ها و مشکلات این شورا را مطرح کردند.

به گزارش ریواس جنوب ، فرماندار کهگیلویه شورا را از دستاوردهای انقلاب دانست و با اشاره به نقش مهم در تصمیم‌گیری و اداره امور کشور تصریح کرد:اهمیت شورا و مشورت بر کسی پوشیده نیست و آمدن سوره‌ای در قرآن بر جایگاه مهم شورا و مشورت دلالت دارد.

نیکبخت گفت: از اعضای شورای شهرستان انتظار دارم صرفا منعکس کننده مشکلات نباشند بلکه برنامه‌ها را تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

وی، با بیان اینکه هر کدام از اعضای شورا وعده‌های انتخاباتی دارد، خطاب به آنها تصریح کرد: نباید خلف وعده کرد، وعده‌ها را پیگیری کنید، بسیاری از کارها نیاز به اعتبار ندارد با پیگیری قابل انجام است.

نیکبخت عملکرد شورای شهر دهدشت را خوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه اعضای پیگیری در شورای شهر وجود دارد که تعدادی از آنها حقوقی هم دریافت نمی‌کنند گفت: از کارهای شورای شهر لذت می‌برم.

وی ادامه داد: در بعضی از شوراها دودستگی و تفکرات سیاسی وجود دارد که آفت کار شورا است.

خسرو پورحجازی در این نشست با بیان اینکه مدیران شناختی از شورای شهرستان ندارند و فرق این شورا با شورای شهر را نمی‌دانند، اظهار داشت: متاسفانه آنطور که باید تعامل و همکاری با شورای شهرستان وجود ندارد.

رئیس شورای شهرستان کهگیلویه گفت: اگر مدیری به خاطر مطالبات مردم مورد نقد قرار گیرد ارتباط آن مدیر با شورای شهرستان قطع می‌شود چون روحیه نقدپذیری ندارند.

وی، نبود فضای فیزیکی را از عمده‌ترین مشکلات این شورا برشمرد و افزود: برای تشکیل جلسات مشکل داریم.

سید علی موحد با اشاره به رها شدن زیرسازی روستاهای بخش سوق تصریح کرد: با گذشت دو سال از زیرسازی سه روستا هنوز آسفالت نشده است.

عضو شورای شهر سوق گفت: جاده‌های بین روستایی در کوشک وچغل راه ارتباطی ندارند و دهستان راک به عنوان بزرگترین دهستان در شهرستان از اینترنت و جاده محروم است.

ستار تقوی دیگر عضو شورای شهرستان هم با بیان اینکه در گذشته تبعیض‌هایی در خدمات‌رسانی وجود داشته ابراز امیدواری کرد فرماندار به این تبعیض‌ها پایان بخشد.

عضو شورای شهر سوق با انتقاد از خدمات‌رسانی ضعیف ادارات شهرستان بیان کرد: مردم از خدمات ادارات گلایه دارند و اگر فرماندار بازدید سرزده داشته باشد حتما متوجه غیبت مدیران در ادارات خواهد شد.

وی، وضعیت ترمینال شماره ۲ دهدشت را اسفبار دانست و گفت: مردم انتظار دارند این ترمینال ساماندهی شود.

سردار بیعم به مشکلات بخش دیشموک اشاره و خواستار رسیدگی فرماندار و توجه اعتباری به این بخش شد.

عضو شورای شهر دیشموک گفت: راه‌های ارتباطی دیشموک از جمله مسیر ارتباطی به لردگان و جاده چوبندی نیمه تمام رها شده است.

وی، گفت: معدن نیترات دیشموک با وجود وعده‌های چند ساله و قرارهایی مبنی بر راه‌اندازی و بکارگیری جوانان بیکار در حال حاضر راکد است.

فرزاد آذریان با یادآوری ضررهای بودجه‌ای به شهرستان طی سال‌های گذشته از فرماندار خواست با مدیریت فضا را با تعامل و تفاهم پیش ببرد.

عضو شورای شهر دهدشت فضای فیزیکی برای شورای شهرستان را ضروری دانست و گفت: این شورا به عنوان چکیده خرد جمعی در شهرستان مکان مشخصی برای نشست‌های پیگیری مشکلات و مطالبات مردم ندارد.

وی، شکاف بین شورای شهرستان و مدیران را متذکر شد و گفت: مدیران اعضای شورای شهرستان را نمی‌شناسند، درنشست‌های این شورا شرکت نمی‌کنند و نفر سوم می‌فرستند و به مکاتبات شورا بها نمی‌دهند.

تندپور هم با بیان اینکه آب و فاضلاب روستایی بر شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب روستاها نظارت ندارد، افزود: در بسیاری از روستاها لوله‌های انتقال به خاطر قدمت بالا دچار شکستگی و فرسودگی شده و مخازن آب درپوش ندارند.

وی، به ظرفیت‌های بخش کشاورزی در حوزه دشمن زیاری اشاره کرد و گفت: کشاورزان این منطقه در بحث سیلاب‌بندی مشکل دارند و وسایط نقلیه و ادوات لازم در دسترس ندارند.

جهان راسته هم با انتقاد از تبعیض‌های اعتباری در سال‌های گذشته تصریح کرد: مردم از نداشته‌ها رنج نمی‌برند بلکه آن چیزی که مردم را زجر می‌دهد تبعیض و بی‌عدالتی است.

عضو شورای شهر دیشموک، گفت: از نیروهای برخی مناطق در بدنه ادارات استفاده نشده است، مدیرانی که روزمره شده‌اند برای حفظ کرسی خود گاهی به نعل می‌زنند و گاهی به میخ!

راسته افزود: در نشست‌های بعدی به صورت شفاف از مدیران ضعیف، کسانی که با قدرت‌های وقت می‌چرخند و چهره عوض می‌کنند اسم خواهم آورد.

بیت‌الله شهیدنیک از دیگر اعضای شورای شهرستان هم فاصله روستاهای چاروسا تا شهر را کوتاه دانست و گفت: با این وجود جاده‌های نامناسبی دارند که به سختی می‌توان از آن تردد کرد