پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

گلایه مردم از تعدادی از دام پزشک ها روز به روز بیشتر می شود.

به گزارش ریواس جنوب، دام ها چون بخشی از دارایی مردم به حساب می روند برای آنها عزیز هستند و گاها برای ازدست دادن یکی از آنها صاحبان به گریه و زاری می پردازند.

گزارشات ریواس جنوب حاکی از آن است که در برخی از روستاها که دام ها مریض می شوند چندان مورد درمان قرار نمی گیرند و پزشکان مربوطه با نگاهی سطحی دارویی تجویز می کنند که چندان موثر واقع نمی شود.

از طرفی دیگر برخی از مناطق علاوه بر کیفیت کار دامپزشکان از کمبود پزشک نیز می نالند.

یکی از دامداران گفت: برای درمان دام خودم که حدودا ۲۰ میلیون قیمت داشت و چون دکتر نبود مجبور بودم هزینه یک دامپزشک که یک میلیون و نیم بود پرداخت کنم و با ماشین شخصی ام از شهر دیگری بالای سر دامم بیارم.

شخص دیگری که گاوی داشت و چند روز مریض بود گفت: بعد از اینکه چند روز گاوم مریض بود و خودم با درمان محلی حال او را بهتر می کردم بعد از اینکه پزشک متخصص آمد و داروهایی داد اما روز بعد گاو تلف شد.

در این زمینه عطا الله بهمنش،مدیرکل دامپزشکی استان کهکیلویه و بویراحمد گفت:بخش خصوصی تحت نظارت نظام دامپزشکی است و قاعدتا باید تعرفه مربوطه را رعایت کنند.
وی در مورد کمبود دامپزشک در برخی از بخش ها گفت: با توجه به اینکه موضوع درمان به بخش خصوصی واگذار شده در همه شهرها و تقریبا همه بخش ها کلنیک دامپزشکی داریم.

بر پایه این گزارش دو مشکل کمبود دامپزشک و قیمت های بالای درمان یک دام در کنار کیفیت پایین خدمات در برخی از مناطق آشکار است و دامداران و عشایری که با سختی های خاص خود یک دام را پرورش می دهند نباید با کوچکترین بیماری شاهد تلف شدن دام و سرمایه خود بشوند و یا اینکه برای درمان متحمل هزینه های گزفی بشوند.