نقش محوری بانک کشاورزی در توسعه زیرساخت کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نقش پررنگ بانک کشاورزی در توسعه بخش کشاورزی را غیرقابل انکار عنوان کرد و گفت: طی چهل سال اخیر با حمایت های بانک کشاورزی بیش از ۲۰ واحد پرورش ماهی با تولید بیش از ۱۱ هزار تن ماهی در سال، تأسیس بیش از ۳۲۰ واحد گاوداری صنعتی و نیمه صنعتی با ظرفیت ۶۴۰۰رأس، تأسیس بیش از ۲۱۱ واحد پرواربندی گاو و گوساله ، بیش از ۱۸۰ واحد پروروش طیور و ۹۶ هزار کندوی زنبور عسل با حمایت بانک کشاورزی مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، بهنام فرح بخش در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به نقش بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در توسعه پایدار کشاورزی در استان طی چهل سال انقلاب اخیر گذشته اظهار کرد: یکی از خط مشی های اصلی این بانک توسعه بخش کشاورزی بوده که در حد مطلبوبی این هدف در کهگیلویه و بویراحمد محقق شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد توسعه پایدار بخش کشاورزی را از دیگر رسالت های بانک کشاورزی دانست و گفت: از ابتدای تأسیس این بانک توسعه و حمایت از بخش کشاورزی صرفا از این طریق صورت می گرفت.
فرح بخش یادآور شد: طی چهل سال عمر انقلاب کلیه طرح های عظیم کشاورزی و صنایع وابسته و تبدیلی در سراسر کشور از جمله استان کهگیلویه و بویراحمد با حمایت بانک کشاورزی و از طریق منابع داخلی و سپرده گذاری ها رونق گرفته است.
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نقش پررنگ بانک کشاورزی در توسعه بخش کشاورزی را غیرقابل انکار عنوان کرد و گفت: طی چهل سال اخیر با حمایت های بانک کشاورزی بیش از ۲۰ واحد پرورش ماهی با تولید بیش از ۱۱ هزار تن ماهی در سال، تأسیس بیش از ۳۲۰ واحد گاوداری صنعتی و نیمه صنعتی با ظرفیت ۶۴۰۰رأس، تأسیس بیش از ۲۱۱ واحد پرواربندی گاو و گوساله ، بیش از ۱۸۰ واحد پروروش طیور و ۹۶ هزار کندوی زنبور عسل با حمایت بانک کشاورزی مورد بهره برداری قرار گرفت.
*نقش موثر بانک کشاورزی در کاهش اثر تحریم ها و تقویت تولیدات داخلی
وی از پرداخت تسهیلات کشاورزی ، مکانیزاسیون، گلخانه، تسهیلات ازدواج و عشایر، تسهیلات کمک به زنان سرپرست خانوار و تسهیلات خسارت دیدگان زلزله برای مقاوم سازی ساختمان به عنوان بخش دیگری از فعالیت های بانک کشاورزی یاد کرد و گفت:با توجه به سیاست های دولت در جهت حفظ منابع آب، تسهیلاتی در زمینه پوشش انهار و آبیاری قطرای وبارانی در باغات و مزارع کشاورزی و ترویج کشاورزی نوین به کشاورزان ارائه شد.
فرح بخش با اشاره به تاثیر گذاری بانک کشاورزی به جهت حوزه تخصصی خود یعنی حمایت از بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: این بانک نقش موثری در کاهش اثرات تحریم ها و تقویت تولیدات داخلی داشته است.
*حمایت بانک کشاورزی در زمینه اشتغالزایی
فرح بخش بیان کرد: بانک کشاورزی در جذب سپرده های مردمی و تزریق این سپرده ها در بخش کشاورزی تاثیر مستقیمی داشته است و در استان هایی مانند کهگیلویه و بویراحمد بیشترین تاثیر را در اشتغالزایی و حمایت مالی از این بخش داشته است.
وی گفت: بانک کشاورزی با اتکای به توان نیروی انسانی و کارشناسان زبده ای که در بانک کشاورزی حضور دارند این طرح ها را به مرحله علمیاتی رسانده است.
فرح بخش عنوان کرد: پس از انقلاب و با تلاش هایی که انجام شده توسعه شعب بانک کشاورزی در برنامه قرار گرفت و همین موضوع باعث افزایش خدمات این بانک به شهروندان شد.
*پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت دیده توسط بانک کشاورزی
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه طی ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ریال غرامت به بیمه گذاران برای جبران خسارت وارده به آنها پرداخت شده است عنوان کرد: این میزان غرامت به بیش از ۶۵۰ هزار نفر از بهره برداران بخش کشاورزی پرداخت شد.
*فعالیت ۲۰ شعبه بانک کشاورزی درکهگیلویه و بویراحمد
وی گفت: در ابتدای انقلاب تعداد شعب بانک کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد ۳ شعبه بود که در حال حاضر ۲۰ شعبه در شهرها و بخش های استان وجود دارد.
وی به گستردگی خدمات بانک کشاورزی در کلیه شهرها و بخش های استان اشاره کرد: و گفت: این بانک از سیستم های دستی و سنتی به مکانیزه تبدیل شد و در حال حاضر عظیم ترین و تنهاترین سیستم core banking جهت ارائه خدمات هرچه مطلوب تر به کشاورزان و مشتریان در بانک کشاورزی وجود دارد..
فرح بخش با اشاره به زیرساخت های الکترونیکی که در بانک کشاورزی وجود دارد، تصریح کرد: این بانک از جهت ارائه خدمات به مشتریان پیشرو است و تمام خدمات مورد نیاز کلیه بخش های اعم از صنعت و کشاورزی، تجارت و بازرگانی در چهار چوب سیستم کاملا بانکی وجود دارد.
وی به وضعیت ارتقای نیروی انسانی در بانک کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: جهت حمایت از نیروهای تحصیل کرده در قالب فارغ التحصیلان بخش کشاورزی سقف تسهیلات آزاد و فردی در نظر گرفته ایم.
فرح بخش عنوان کرد: بانک کشاورزی استان به لحاظ سطح تحصیلی کارکنان در بالاترین سطح است و به گونه ای که تمامی کارکنان آن بالای فوق دیپلم هستند.
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری دوره های آموزشی ویژه کارکنان بانک کشاورزی برای ارتقاء دانش آنها یاد کرد و گفت: این آموزش ها در چارچوب فعالیت های بانکی صورت می گیرد.
*استمهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده
فرح بخش در ادامه عنوان کرد: بر اساس مصوبه دولت محترم موضوع بند خ ماده ۳۳قانون برنامه ششم توسعه کشور بدهی کشاورزان خسارت دیده با مبلغ کمتر از ۲۰ میلیون تومان به مدت سه سال استمهال خواهد شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال برای این مصوبه در نظر گرفته شده است و با توجه به تشکیل جلسات کارگروهی حدود ۹/۱دهم درصد این اعتبار به استان کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شد.
وی گفت: کلیه کشاورزانی که مشمول این بند قانون هستند و مبلغ بدهی آنها کمتر از ۲۰ میلیون تومان می باشد می توانند با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان از این مصوبهاز این بند قانونی استفاده و بدهی خود را تمدید کنند.
فرح بخش در همین رابطه افزود: کلیه بدهی هایی که در سال زراعی ۹۶ و ۹۷ سر رسید شده اند یعنی سررسید آنها از ۱/ ۷/ ۱۳۹۶ لغایت ۲۹/ ۱۲/ ۱۳۹۷ می باشد سود و جرائم آنها توسط دولت پرداخت می شود و اصل تسهیلات تا سال ۱۴۰۰ استمهال می شود.
وی تاکید کرد: کشاورزان با توجه به محدودیت زمانی که وجود دارد می توانند در شهرستان ها به دبیر کارگروه جهاد کشاورزی محل اقامت خود و در یاسوج به دبیر کارگروه جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.
انتهای پیام/د