نماینده ولیفقیه در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد نقش محوری جهاد کشاورزی از راننده لودر تا فرمانده تیپ در جنگ تا مدیران ارشد و کارکنان در دوره تولید و اشتغال
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نقش جهاد در دوره دفاع مقدس از راننده لودر تا فرماندهان جنگی و در دوره تولید و اشتغال از ریاست سازمان تا کارمندان یک نقش محوری و ارزشمند و قابل تقدیر است.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام سید نصرالله مصطفوینژاد، پیش از خطبههای نماز جمعه یاسوج در سخنان کوتاهی از مجاهدتهای بیدریغ جهادگران یاد کرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی که به مناسبت هفته جهاد سخن میگفت، افزود: سنگرسازان بیسنگر در هشت سال دفاع مقدس، هر چه داشتند، گذاشتند و رفتند تا امروز این مملکت و این نظام اسلامی روی پای خودش بایستد.
وی با یادآوری یاوهگوییهای آن روز صدام حسین، گفت: در آن روزهای جنگ، صدام بعثی با پاره کردن قرارداد الجزایر به این خیال که از قدرت لازم برخوردار است، با ۱۲ لشکر مسلح از جنوب و شمال غرب در ۱۳۰۰ کیلومتر از مرزهای ایران اسلامی، حمله خود را آغاز کرد.
حجتالاسلام مصطفوینژاد ادامه داد: صدام در ان روز به نیروهایش میگفت که جنگ ما با کشوری است که از قبل شکست خورده است و ما کار راحتی داریم اما همه شما دیدید که با چه مجاهدتهایی جلوی این تجاوز وحشیانه گرفته شد.
وی تصریح کرد: در این مجاهدتهایی که در تاریخ خواهند ماند، نقش جهاد کشاورزی، یک نقش محوری بود و اینجاست که باید به عمق تفکر و تعقل امام راحل در تشکیل جهاد سازندکی در ۲۷ خرداد ۵۸ پی برد.
وی با بیان اینکه جهاد سازندگی، کار خود را قبل از جنگ در دل روستاها و از جاده تا برقرسانی و کمک به کشاورزی مردم آغاز کرد، گفت: با شروع جنگ، خدمات جهاد کشاورزی از روستا و مزرعه به جبهههای جنگ رفت و شما دیدید که آنجا نیز چه رشادتهایی آفریدند.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، توضیح داد: عملیات والفجر هشت و ساخت پل بعثت روی رودخانه خروشان اروند دو نماد از مجاهدتهای جهادگران در دوران دفاع مقدس بوده است.
مصطفوینژاد افزود: نقش محوری بچههای جهاد از راننده کمپرسی تا راننده لودر و فرماندهان ارشد در جنگ تحمیلی و اکنون نیز تلاشهای متولیان بخش کشاورزی در مزرعه تولید بر هیچکس پوشیده نیست.
وی به اعزام ۵۴۰ هزار نیروی جهادی به جبهههای جنگ، تقدیم سه هزار و ۸۰۰ شهید گرانقدر، ۲۱ هزار جانباز و یکهزار و ۱۰۰ آزاده سرافراز اشاره و تأکید کرد: جهاد سازندگی با استقرار بیش از ۶ هزار قرارگاه فرماندهی، چهار تیپ مستقل، ۴۰ گردان پشتیبانی و مهندسی رزمی و ۲۵ ستاد پشتیبانی نقش بینظیری در پیروزی شکوهمند رزمندگان اسلام در دفاع مقدس داشته است.
وی همچنین گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز جهاد کشاورزی با اعزام ۶ هزار نیرو، تقدیم ۵۰ شهید گلگونکفن، ۹۰۰ جانباز، ۱۸ آزاده سرافراز و ۱۱ فرمانده تیپ و گردان دین خود را به انقلاب و اسلام ادا کرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: در دوران کنونی نیز این سازمان در تأمین امنیت غذایی و استقلال این مرز و بوم تلاشهای ارزشمندی دارد که نقش و اهمیت آن کمتر از دوران جبهه و جنگ نیست.
وی همچنین به گستردگی وظایف جهاد کشاورزی و چندین اداره تابعه زیر مجموعه آن اشاره کرد و ادامه داد: بدون اغراق این سازمان در خط مقدم تولید و خدمت به مردم به عنوان ولینعمتان انقلاب اسلامی است.
حجتالاسلام مصطفوینژاد در بخش پایانی صحبتهایش از مسئولان ارشد این استان خواست تا با توجه به گستردگی وظایف بخش کشاورزی از دامپزشکی، شرکت غله، منابع طبیعی، تعاون روستایی، امور عشایر، پشتیبانی امور دام، شرکت خدمات حمایتی گرفته تا چندین مجموعه دیگر، نگاه ویژهای به این بخش داشته باشند.