پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس اداره آموزش و پرورش در یک مصاحبه به سوالات خبرنگار پاسخ داده است که پاسخ های وی دارای انتقاداتی می باشد.
به گزارش ریواس جنوب، منصور صالح زاده با انتقاد از سیاسیون و نماینده شهرستان برای پست خواستن گفت: بسیاری از سیاسیون برای گرفتن پست از من تقاضاهایی دارند اما من نظر آنها را دخیل نمی کنم.
نامی از اینکه چه فردی از او تقاضا داشته است برده نشده اما آنچه مشخص است این است که بسیاری از تصمیمات با نظر همین سیاسیون اعمال می شود و بیان عدم دخالت نماینده یا هر شخص دیگری در کارش مورد قبول قاطبه مردم نیست.
البته به صراحت اعلام کردن دخالت نماینده مجلس و یا دیگر سیاسیون در چینش نیروها نشان از شجاعت وی دارد.
این مدیر در بخش دیگری از صحبت هایش از اولیا خواست که یارانه ی یک ماه خود را در اختیار مدارس قرار بدهند که جا داشت بجای تقاضا از اولیا که ۲۹روز از ماه را در انتظار همین یارانه هستند، از مسئولین بالا دستی خود که در پایان از همه آنها تشکر بی موقعی کرد تقاضای کمک کنند. چرا که اکثر مدیران مناطق محروم فضای منطقه را پیش مسئولان امر گل و بلبل نشان می دهند اما از طرف دیگر به بهانه نداشتن امکانات و اعتبارات فشار را به مردم تحمیل میکنند.
در شرایطی که کل فضای دولت و کشور متاثر از این موضوع است که باید در مدیریت ها از افراد جوان و پر انرژی استفاده شود اما این مدیر با انتقاد از معلمان جوان متقاضی پست آنها را به صبر ۲۰ ساله دعوت میکند و‌می گوید اول ۲۰ سال کار کنند بعد سمت اجرایی بخواهند.
این مسئول ارشد آموزشی در دیشموک در بخش دیگری از صحبت های خود از انتقالی دادن به معلمانی که در کار خود سرد و بی انگیزه بودند خبر داد، که قطعا این صحبت وی، دیگر معلمان را وادار به کار نکردن به امید انتقالی گرفتن می کند.
بنظر می رسد این صحبت های کارشناسی نشده ی یک مدیر نشان از عدم ارتباط مناسب بعضی مدیران بخصوص مناطق با رسانه ها دارد چرا که وقتی بعد از چندین ماه تنها یکبار خود را در معرض رسانه ها قرار دهند، اظهارات آنان نیز خالبی از اشکال نمی باشد.
در ادامه عین مصاحبه منصور صالح زاده، رییس اداره اموزش و پرورش دیشموک با خبر دیشموک می آید:

رئیس اداره آموزش و پرورش در یک مصاحبه صریح و شفاف به مشکلات حوزه اموزش و پرورش دیشموک پرداخت و گفت: از سوی سیاسیون و حتی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی برای پست بندی معلمان با من تماس می گیرند و سفارش دارند ولی بنده به هیچ وجه سیاست را در حوزه آموزش و پرورش دخیل نمی کنم.
رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک با بیان اینکه هر دانش آموز در طول سال ۱۲ ماه یارانه دارد؛ گفت: هر خانواده یک ماه از یارانه طول ۱۲ ماه سال فرزند دانش اموز خود را به مدرسه اختصاص دهند.
منصور صالح زاده رئیس اداره اموزش و پرورش دیشموک ، با اشاره به مشکلات موجود در حوزه آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بزرگترین نهاد دولتی در کشور است
.
وی گفت: با مشکلات زیادی روبرو هستیم و قطعا بدون همکاری اولیای دانش آموزان، این مشکلات برای ما سخت تر است.
صالح زاده با اشاره به بحث های منابع مالی، سرانه دانش اموزی، تجهیزات، پرداختی حق الزحمه امتحانات، حق الزحمه حق تدریس همکاران؛ الان عقب ماندگی های زیادی داریم.
رئیس اداره اموزش و پررش دیشموک با ابراز امیدواری به رفع این مشکلات، بیان کرد: طبق جلساتی که با مسئولان استانی داشتیم؛ به ما گفتند امسال و تاکنون هیچ امیدی به پرداخت حتی یک ریال به عنوان سرانه مدارس به هیچ مدرسه ای؛ وجود ندارد.
صالح زاده با اشاره به اینکه؛ هزینه سوخت مدارس در شهر دیشموک، هر ساله بیش از دو میلیون تومان است، گفت: از والدین دانش اموزان انتظار می رود در استانه اغاز سال تحصیلی، مدارس را مساعدت مالی کنند.
صالح زاده گفت: هزینه والدین یک سرمایه برای فرزندان خواهد بود.
وی با بیان اینکه، هر دانش اموز در سال تحصیلی ۱۲ ماه یارانه دارد، گفت: هر خانواده یک ماه از یارانه طول سال فرزند دانش اموز خود را به مدرسه اختصاص دهند.
رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک از خانواده ها خواست از هم اکنون برای کمک به مدارس اقدام کنند تا برای اغاز سال تحصیلی جدید؛ مشکلی نداشته باشیم.
صالح زاده خطاب به همکاران خود در اموزش و پرورش گفت: ما جهت اموزش به خدمت گرفته شدیم و همه ما سی سال تعهد خدمت داریم.
وی با اشاره به اینکه؛ در برخی مدارس نیروهای عوامل اجرایی نیاز است، گفت: همه همکاران را نمی توانیم به سمت اجرایی به کار بگیریم.
صالح زاده بیان کرد: انتظار می رود همکاران ابتدا حداقل بیست سال از مدت سال تعهد اموزشی خود را سپری کرده و بعد سراغ سمت های عوامل اجرایی و پست های کلیدی را بگیرند.
رئیس اداره اموزش و پرورش با انتقاد از برخی نیروهای فرهنگی اموزش و پرورش، متذکر شد: برخی فرهنگیان دوسال خدمت نکرده؛ دنبال عوامل اجرایی مراکز اموزشی هستند و این جای تعجب دارد.
صالح زاده گفت: همکاران ما در اداره اموزش و پرورش دیشموک با خودروهای شخصی به ماموریت می روند و یک ریال از بابت ماموریت دریافت نمی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امسال توانستیم از سهمیه مناطق تعداد ۶۰ نیروی جوان و فعال را سهمیه بگیریم و تعدادی از نیروهای غیر بومی را که چند سالی دنبال انتقالی بودند و میل چندانی به ادامه کار در این منطقه نداشتند را انتقالی بدهیم .
صالح زاده در بحث فضای آموزشی عنوان کرد: تاکنون مشکل تعداد ۱۸ فضای آموزشی در منطقه چه از طریق ساخت مدرسه توسط خیرین و چه تهیه کانکس حل شد و در صدد هستیم که انشا الله مشکل فضای آموزشی در منطقه را نیز مرتفع سازیم.
وی از مدیر کل محترم نوسازی مدارس و همچنین مدیر کل محترم آموزش و پرورش و خیرین و نماینده محترم در مجلس شورای اسلامی به جهت همکاری با آموزش و پرورش در سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.
ایشان عنوان کردند ما توانستیم تمامی حقوق همکارانی که حق التدریس بودند را بدون کم و زیاد از اداره کل تحویل و به حساب آنها پرداخت کنیم؛ به طوری که همه همکاران راضی بودند.
وی با بیان اینکه، بیش از ۴۰۰ نیروی اموزش و پرورش در دیشموک وجود دارد؛ متذکر شد: انتظار می رود همه راضی باشند ولی امکان پذیر نیست.
صالح زاده با بیان اینکه، برای پست بندی فرهنگیان از سوی برخی ها از جمله نماینده مجلس سفارش می شود، گفت: به هیچ وجه سیاست را در کار آموزش و پرورش دخیل نمی کنم و همه کارها براساس قانون بوده و حتی انتقال و جابجایی معلمان براساس امتیاز بندی و شرایط خواهد بود .