معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی نیروی انتظامی هشدار داد: نگهداری طلا و ارز در خانه منجر به افزایش سرقت ها شده است
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
با توجه به نوسانات بازار و افزایش قیمت طلا و ارز و نگهداری آنها در منزل، میزان سرقت از منزل در ماه های اخیر هفت تا هشت درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر شده است.
به گزارش ریواس جنوب سرهنگ رضا مومن زاده با هشدار به شهروندان در مورد افزایش میزان سرقت منزل گفت: هموطنان باید از نگهداری طلا و ارز و همچنین میزان زیاد پود در خانه جدا خود داری کنند و اموال خود را به صندوق امانات بسپارند.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی افزود: افرادی که تمام نقدینگی خود را در منزل نگهداری می کنند با یک بار سرقت در واقع کل دارایی خود را از دست می دهند و این افراد با این اقدام شرایط سرقت را به راحتی برای سارقان فراهم می کنند.
**صندوق امانت بانک های عامل افزایش می یابد
موذن زاده همچنین در خصوص کمبود صندوق امانت بانک ها به ایرنا گفت: جلسات مختلفی با بانک مرکزی داشتیم تا به بانک های عامل اعلام کنند صندوق های امانت خود را گسترش بدهند؛ براین اساس این صندوق ها درحال گسترش است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با توصیه به هموطنان برای پیشگیری از وقوع سرقت از منزل، گفت: هنگام ترک منزل برای عزیمت به مسافرت یا برای چند ساعت، در صورت امکان، سعی شود با استفاده از تایمر، روشنایی منزل به هنگام شب به طور متناوب تامین شود.
انتهای پیام/سولماز حسینی
یکی از مهم ترین دلایل سرقت اینه که مردم واقعا نمیدونن به چه صورت ورود سارقین را غیر ممکن کنند وگرنه یقینا هیچکس نمیخواد دزد بهش بزنه و دلیلش هم انواع قفل، حفاظ، درب، دوربین، دزدگیر و … هستش که مردم طبق توصیه هایی که تو رسانه ها از پلیس یا فروشندگان میشنوند خرید میکنند به امید اینکه واقعا ورود سارقین را غیر ممکن کنه.
پلیس که اصولا توصیه های کلی میکنه و توضیحی نمیده که مثلا اصلا درب ضد سرقت وجود داره یا این فقط یک عنوان متقلبانه است و همچنین فروشندگان هم چون میدونن هیچ مجازاتی در مورد ادعاها و دروغهایی که در تبلیغ محصولاتشون میگن متوجهشون نیست و در واقع هیچ مسئولیتی نسبت به سرقت از خریدارانشون ندارند، گوی سبقت را در دروغ گفتن و ادعاهای متقلبانه از هم می ربایند.
پس چاره کار اینه که شناسه مشترکی بین خریدار و فروشنده تعریف کنیم که وقتی خریدار میخواد خریدی را انجام بده که ورود سارقین را غیر ممکن کنه، فقط دنبال همون شناسه باشه، مثل شناسه ضد سرقت که اگرچه یک عنوان متقلبانه است و وجود خارجی نداره ولی بین مردم جا افتاده، پس خریدار باید یک فروشنده معتبر پیدا کنه که امروز نیومده باشه و فردا دیگه ازش اثری نباشه و هر سیستم یا تجهیزاتی را که فروشنده به عنوان ضد سرقت یا حفاظتی بهش معرفی میکنه، فقط در مقابل ارائه ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت قبول کنه، یعنی وقتی وارد یک فروشگاه میشه، سوال کنه که آیا مثلا این درب یا قفل شما، ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت داره؟ چون این شناسه باعث میشه که فروشنده، ادعای الکی نکنه و فقط وقتی اون ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت را ارائه کنه که هم مطمن باشه خودش تمام روشهای سارقین را میشناسه و هم اطمینان داشته باشه که قفل، درب، حفاظ، دوربین، دزدگیر یا هر چیز دیگه که توصیه میکنه واقعا تمام روشهای ورود سارقین را غیر ممکن میکنه.
برای مثال، قفل ضد دیلم گاردمن یا همون مرد نگهبان، بدون اینکه از پوشش هیچ بیمه ای استفاده کنه، ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت داره، خوب این دیگه خیال هر شخصی را در مقابل خریدی راحت میکنه.