جوانترین کاندیدای اتاق بازرگانی فارس: نیازمند «نگاهی نو» در اتاق بازرگانی فارس هستیم/ ترکیب «جوانان و پیشکسوتان» معجزهگر نیست اما کارساز است/ باید صدای همهی گروههای اقتصادی استان باشیم
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
جوانترین کاندیدای اتاق بازرگانی فارس معتقد است که جوانسازی بخشی از ترکیب هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس میتواند به تقویت منافع همهی گروههای اقتصادی این استان منجر شود.
به گزارش ریواس جنوب، نهمین دورهی انتخابات هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی استان فارس ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار میشود و کاندیداهای مختلف در حال تشریح مواضع خود در این خصوص هستند.
محسن ابراهیمی نایب رئیس هیأت مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز، یکی از این کاندیداهاست که در نخستین بیانیهی خود بر «نگاه نو» و حضور «جونان در کنار پیشکسوتان» در ترکیب هیأت نمایندگان تأکید کرده است.
متن بیانیهی جوانترین کاندیدای انتخابات در ادامه میآید:
اکنون که در آستانه نهمین دوره انتخابات هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی قرار گرفتهایم، با استعانت از پروردگار یکتا بر آن شدیم تا دغدغههای خود را با همه اعضای محترم و فعالان بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی در میان گذاشته و قدم در راهی بگذاریم برای ساختن اتاقی آیندهنگر با «نگاهی نو» جهت ایجاد جنب و جوش بیشتر و پویایی در بخش خصوصی ایران عزیز.
اقتصاد ایران در شرایط بیسابقهای قرارگرفته است؛ تحریمهای غیر منصفانه و غیر قانونی، سایه سنگین نوسانات و نارساییهای اقتصادی و مدیریتی داخلی، اقتصاد و فعالان اقتصادی را در تنگنای جدی قرار داده است.
بخش خصوصی که دل در گرو رشد و توسعه ایران دارد در میانه تندبادی که در اقتصاد ایران درگرفته باید در پی «نگاهی نو» برای تبدیل بخش خصوصی به خانه و پناهگاهی امن برای اعضایش باشد. جایگاه اتاق بازرگانی نیز که طبق اساسنامه، شأن مشورتی به قوای سه گانه نظام را داراست، جایگاهی بسیار مهم است که بر همه عزیزان روشن است. لذا توجه ویژه و وسواس جهت حضور گسترده در انتخاب هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، مسألهای است که نباید از کنار آن به سادگی گذشت.
امروز وقت آن فرا رسیده است که با درک شرایط اقتصادی کشور، مسئولیت تاریخی خود و رسالت اتاق بازرگانی و نقش سازندهای که میتواند در عرصه تصمیمسازی و تصمیمگیری ایفا نماید همچنین با اعتقاد راسخ به توانایی بخش خصوصی برای گذر از این برهه تاریخی مسئولانه در پی «نگاهی نو» برای تحول در اتاق و توسعه در اقتصاد بود.
اقتصاد ایران در شرایط کنونی بیش از پیش به حضور فعال و پر شور بخش خصوصی و مولد کشور نیازدارد و «جوانان» میتوانند موتور محرک اقتصاد کشور در سالهای سخت پیش رو باشند.
سالهای اخیر حضور پیشکسوتان در ترکیب هیأت نمایندگان فرصتی گرانبها برای بهرهگیری از تجارب کهنهکاران اقتصادی برای تثبیت جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد و ظرفیتهای قانونی اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی بوده است اما در کنار این مهم اعتقاد ما بر این است «جوان سازی» بخشی از ترکیب هیأت نمایندگان اتاق میتواند پایهگذار «نگاهی نو» در تأثیرگذاری و تصمیمسازی اتاق بازرگانی باشد. بر این عقیدهایم حضور بازرگانان جوان و فعالان اقتصادی جوانتر در کنار پیشکسوتان و کهنهکاران اقتصادی، ترکیبی چابکتر، جسورتر و نزدیکتر به مشکلات عموم مردم و فعالان اقتصادی فراهم خواهد نمود.
لذا امروز اتاق بازرگانی نیاز به حضور چهرهها و تفکرات جدید دارد و باید به دانشگاهی برای تربیت نیروهای جوان تبدیل شود تا خون جدیدی در رگهای اتاق بازرگانی جریان یابد. همچنین با توجه به وضعیت پر التهاب کنونی اقتصاد کشور و فشارهای بین المللی که تأثیر بسزایی در نا امید کردن جوانان به آینده دارد باید امید را زنده نگه داشت. ما امروز خارج از هر اتفاقی که ممکن است حادث شود، باید به انتخابات سالم و پر شور اهمیت دهیم چرا که حمایت و تشویق در راه خلق فکر، ایده و نگاهی نو، حاصلی جز تزریق امید و زدودن نا امیدی از بستر جامعه بخصوص جوانانی که این روزها از آینده و فرجام خود هراس دارند، در بر نخواهد داشت.
به این ترتیب «ترکیب جوانان و پیشکسوتان» نه به عنوان یک معجزهگر، بلکه به عنوان یک تریبون قانونی و مستند میتواند پژواک صدای همهی گروههای اقتصادی و حامی منافع اعضای اتاق در عرصه اقتصاد کشور باشد.
در نتیجه امیدواریم در آینده با پشتوانه اعتماد فعالین اقتصادی در «انتخابات ۱۱ اسفند ماه»، بتوانیم منعکس کننده تجارب و دیدگاههای کارشناسی بخش خصوصی بوده و نگاهی را در فضای اتاق بازرگانی فارس بگسترانیم که «آغازگر» عادلانه کردن فرصتهای کسب و کار برای فعالین اقتصادی کوچک و متوسط، «پایان» تصمیمگیریهای غیر کارشناسی و غیر شفاف در پشت دربهای بسته و «تداوم» روند رشد و توسعه پایدار کشور را در پی داشته باشد.
* محسن ابراهیمی *
سوم اسفند ماه ۹۷