پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

پارک کوهستانی ۵۸۰ هکتاری دراک شیراز

«مهدی حاجتی»، عضو شورای اسلامی شهر شیراز از روند اجرایی پارک کوهستانی ۵۸۰ هکتاری شیراز در کوه دراک انتقاد کرد.

به گزارش ریواس جنوب، این پارک کوهستانی در اواخر دوره‌ی گذشته‌ی شهرداری شیراز با سرمایه‌گذاری بسیار زیاد و در فضایی به مساحت ۵۸۰ هکتار در دامنه‌ی کوه برف‌گیر دراک در غرب و شمال غرب شهر شیراز به بهره‌برداری رسیده است.

این پارک از نظر مساحت با اختلاف فاحش و قبل از پارک ۲۸ هکتاری آزادی، بزرگترین پارک کلان‌شهر شیراز محسوب می‌شود.

علیرضا پاک‌فطرت شهردار سابق شیراز این پارک را فراتر از نیازهای شهر شیراز توصیف کرده بود و وعده داد که کاربری این پارک حتی استان‌های جنوبی را نیز پوشش دهد.

او از این سرمایه‌گذاری پرهزینه قاطعانه دفاع کرده بود و مدعی شد که صرفِ این میزان اعتبار هم در رفاه و رضایت شهروندان و هم در جذب سرمایه‌گذاران برای پروژه‌های مختلفی همچون تله‌کابین، ورزش‌های مختلف، ساخت هتل و کاربری‌های متنوع دیگر خود را نشان خواهد داد.

** انتقادات حاجتی از روند اجرایی پروژه

مهدی حاجتی- عضو شورای اسلامی شهر شیراز (دوره پنجم)

 اما «مهدی حاجتی»، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در کانال تلگرامی خود انتقادات متعددی را به این پروژه وارد دانسته و گفته است: «هیچ طرح جامع و کاملی برای پارک ۵۸۰ هکتاری که تمام عملیات اجرایی را نشان دهد، وجود ندارد».

وی با بیان این مطلب که «هیچ پیوست زیست محیطی با مطالعه بومی و اقلیمی مشخص برای این پارک وجود ندارد»، افزود: «بر اساس کدام مطالعات زیست محیطی درخت نخل را که در گرم‌ترین نقاط کشور رویش دارد در برف‌گیرترین نقطه شیراز کاشته‌اند؟»

حاجتی ادامه داد: «در حوضچه‌ی بالای کوه که جهت ذخیره آب و آبیاری فضای زیردست، تپه‌ها و مسیرهای درختکاری‌شده راه‌اندازی شده، از ترکیبات فایبرگلاسی استفاده شده که سمی هستند. طی تماس با مدیر و طراح پروژه اظهار شده که مطالعات زیست محیطی برای اجرای پروژه وجود دارد اما برای من روشن نیست که این چه مطالعه‌ای بوده که برای عایق‌بندی از مواد سمی استفاده می‌کنند؟»

این عضو شورای شهر شیراز در پایان با تأکید بر ضرورت توجه به سلامت شهر و شهروندان، گفته است: «احداث چنین فضای سبزی بسیار خوب است اما ما ترجیح می‌دهیم سلامت هیچ شهروندی برای هیچ موضوعی به خطر نیفتد».

به گزارش ریواس جنوب، اگرچه ارزیابی و قضاوت درباره رویکردها و عملکردهای مسئولان در دوره‌های مختلف دشوار است اما به‌نظر می‌رسد در مورد این پروژه‌ها، علاوه بر بررسی‌های کارشناسی، اقبال شهروندان نسبت به آن‌ها می‌تواند قضاوت را درباره هزینه‌کرد بیت‌المال، آسان‌تر کند.

انتهای پیام/ سجاد بنام