وزارت کشور خشکسالی کهگیلویه و بویراحمد را ندید/ ۲۰ هزار بهرهبردار در انتظار تصمیم ستاد بحران
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
خشکسالی در یکی از مراکز آب کشور، کهگیلویه و بویراحمد دمار از روزگار کشاورزان این استان در سال زراعی گذشته درآورده است ولی وزارت کشور و ستاد بحران هنوز این خسارت وارده بر کشاورزان دیمکار این استان را ندیده است.
به گزارش ریواس، در سال گذشته ۸۵ درصد مزارع دیم در استان کهگیلویه و بویراحمد به علت کمبارشی به طور کامل از بین رفتند ولی کسی صدای کشاورزانی که دچار این همه خسارت و زیان شدند را نشنید؛ خساراتی که افزون بر ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
اگر چه در مزارع آبی با گسترش سیستمهای آبیاری تحت فشار و اجرای خوب این سیاست از سوی سازمان جهاد کشاورزی، تا حدی بحران کمآبی و خشکسالی در این استان کنترل شده ولی در مزارع دیم، این پراکنش نامناسب باران و کمبارشی خسارات هنگفتی را به کشاورزان وارد کرده که اگر وزارت کشور اعتباراتی را به این امر اختصاص ندهد، کشاورزان در این مشقت شغل پرزحمت خود تنها خواهند شد.
حال با وجود چنین بحران بزرگی، که ۸۵ هزار هکتار از اراضی دیم این استان را درگیر کرده است، ولی متأسفانه وزارت کشور خشکسالی این استان را ندید؛ این جمله را متولی نخست کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با پایگاه خبری ریواس گفت و بیان کرد: نمیشود در این ماجرا بیتفاوت باشیم و ستاد بحران باید نهایت تلاش خود را برای جذب اعتباران مربوط به بحران خشکسالی انجام دهد.
مدیرکل ستاد بحران: حق با گوهرگانی است
جعفر گوهرگانی با گلایه از ستاد بحران استانداری برای این بیتوجهی افزود: ریالی بابت این خسارتها به سازمان جهاد کشاورزی برای پرداخت به کشاورزان داده نشد و این وضع پذیرفتنی نیست.
وی تأکید کرد: ستاد بحران باید پیگیر حقوق از دست رفته کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد باشد.
به گزارش ریواس، وفایی مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در همین زمینه با پذیرش این ضعف گفت: کاملا حق با آقای گوهرگانی است و ما پیگیر این مشکل کشاورزان دیمکار در تهران هستیم.
وی خواستار کمک کردن جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان برای نتیجه گرفتن تلاشهای ستاد بحران در تهران شد.
حوزه انتخابیه بزرگواری بیشترین خسارات را دیده است
از سوی دیگر عمده این خساراتها به کشاورزان شهرستانهای گرمسیری وارد آمده که چهار شهرستان آن در حوزه انتخابیه علی محمد بزرگواری و در شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام بوده که میطلبد، وکیل مردم در مجلس این حق تضییع شده کشاورزان زحمتکش این استان را فریاد بزند و با جدیت و به صورت مؤثر این موضوع را پیگیری کند.
اما با این توضیحات و بررسیهای خبرنگار ما، به نظر میرسد ستاد بحران این استان برای دفاع از حقوق کشاورزان این استان باید تحرک بیشتری از خود به خرج دهد و نتیجه پیگیریهایش را هم به مردم و کشاورزان اطلاعرسانی کند.
در وارد شدن خسارتهای دیگر به کشاورزان از جمله خساراتی که به کشاورزان زنبوردار وارد شدند نیز شاهد همین قصه از سوی ستاد بحران بودیم.
انتهای پیام/ ک- بنام
بحران مال همه فقیران شده نه فقط کشاوران
هرجا میریم ت بزرگواری آخره ولی تو انتخابات اول میشه!!!
هرجا میریم تا بزرگواری آخره ولی تو انتخابات اول میشه!!!
سلام مدیر محترم سایت ریواس
تقسیم کار دستگاه هارا جویاشوید
مطالبی که نوشتید شبهه ایجاد می کند !!!!!!!!!!!!!!
بهتر ازاین از شما انتظار می رفت
تلفن وآدرس خود را بدهید تا حقایق را به شما بیان کنم .
توضیح ریواس: با سلام و احترام خدمت شما مخاطب عزیز؛ بسیار خوشحال خواهیم شد اگر توضیحات تکمیلی شما را بتوانیم داشته باشیم. اگر توضیحات تکمیلی مد نظر شماست یااحیاناً مواردی از مطالب گفته شده در گزارش را صحیح نمیدانید تحت عنوان جوابیه به گزارش موصوف می توانید از طریق ارسال خبر که در سربرگ صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است با ذکر مشخصات فردی و سازمانی خود اقدام نمایید.
خوشحالیم که مدافعانی هنوز برای کشاورزان وجود دارد
ستاد بحران ضعیف عمل کرده است
مدیران باید برای گرفتن حق کشاورزان تلاش کنند ولی متاسفانه به گزارش عملکرد بسنده میکنند
کشاورزان که قشری زحمت کش هستند ولی ستاد بحران نه تنها حق کشاورزان بلکه حق سایر اقشاری که در حوادث متحمل خسارت شدند را نمیدهد