مسئولان برق جواب امام جمعه چاروسا را دادند وسایل گرم کننده پرمصرف مانند آبگرمکن و هیترهای برقی علت گرانی برق است
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
بعد از اینکه حجت الاسلام صلواتی- امام جمعه شهر قلعه رئیسی در خطبه های هفته نسبت به پول قبوض برق این منطقه انتقاد کرد و خواستار پیگیری وضعیت قبوض برق شد و گفت که از مسئولان اداره برق استان و شهرستان؛ مردم بخش چاروسا و شهر قلعه رئیسی سوال دارند چرا قبوض برق در یاسوج و گچساران و کهگلیویه و چرام و بهمئی و لنده هر دوره برای هر مشترک خانگی حدود ۱۰۰ یا ۲۰۰ یا نهایتش ۲۵۰ هزار تومان هست اما دربخش چاروسا و شهر قلعه رئیسی قبوض برق در هر دوره ۴۰۰ یا ۶۰۰ یا ۸۰۰ یا یک میلیون بیشتر هست؟
بدانید قبوض برق با ورودشان به منازل اهالی چاروسا و قلعه رئیسی آه و ناله و شیون به پا می کنند. با وجود قبوض برق دیگر پدر خانواده توانایی خرید گوشت و مایحتاج خانواده را ندارد چرا مسئولان در کوتاه مدت برای این مشکلات چاره اندیشی نمیکنند رئیس شرکت توزیع برق ناحیه کهگیلویه جواب امام جمعه را داد.
به گزارش ریواس جنوب، خسرو پرویزی گفت: بالا رفتن بهای برق مصرفی در بخش چاروسا ناشی از مصرف وسایل گرم کننده پرمصرف مانند آبگرمکن و هیترهای برقی است.
پرویزی گفت: یکی از مشکلاتی که مردم منطقه چاروسا با آن دست پنجه نرم میکنند، مشکل مبلغ قبوض برق است.
وی تاکید کرد: در صورتی که مردم الگوی مصرف را رعایت کنند میزان قبوض پرداختی آنها نیز پایین میآید.
رئیس شرکت توزیع برق ناحیه کهگیلویه نبود گاز در این بخش را معضل بزرگی دانست و تصریح کرد: مردم از برق به عنوان سوخت استفاده می کنند و با استفاده کردن از آبگرمکن برقی و هیتر که مصارف آنها برابر دو کولرگازی است ضمن مصرف نجومی هزینه برق خود را زیاد می کنند.
.
سلام جناب پرویزی شما کجاتشریف دارین؟قطب جنوبین؟
فصل تابستون که آبگرمکن وبه خصوص هیتر کاربردی نداره لطفا منطقی تر جواب بدین.
#قطب جنوب
#قلعه رئیسی
#دیشموک
#تابستان
#مدیران بی تدبیر
شهرونددیشموکی
بنام خدای مهربان
جا دارد که از امام جمعه ی محترم منطقه ی چاروسا به خاطر همدردی با مردم فقیر و به جهت مطرح نمودن بحث هزینه های مصرفی برق صادر شده از جانب شرکت توانیر تشکر کرد. به نظر می رسد اگر معجزه ای بشود و مخترع برق سر خودش از زیر این لایه های گریبان چاک خورده ی زمین بیرون اورد حداقل به لحاظ حس نوع دوستی از اختراع خود پشیمان شود و از تحمیل این همه ی هزینه ی سرسام آوری که بر دوش مردم گذاشته دچار مالیخولیا و هذیان می گردد و برای مردم کوخ نشین، بر اساس آئین مرسوم ، “سو و شون” دیگری را در صحیفه ی تاریخ مسطور نماید .در بدبینانه ترین حالت در سرزمینی که دم از عدالت می زند نمی توان پذیرفت فیش برق یک خانوار که تنها وسیله ی مصرفیش دستگاه ابگر مکنی می باشد باید یک ملیون هزینه ی مصرفی برق به ارمغان بیارود. مسئله از ان جایی اغاز می گردد که : به زبان بی زبانی فریاد :
دزدم لحاف برد و شبان گاو پس نداد
دیگر به کشور تو امان و پناه نیست.
را باید سر داد تااینکه” پدید آید آوای آنکس که شکی
در اوست”
متاسفانه ریاست محترم اداره ی برق شهرستان به جای حل مسئله و فارغ از اینکه انگشت حیرتی به دندان بگیرد به راحتی هر چه تمامتر موضوع را به عدم بهره مندی مردم این دیار از نبود شبکه ی گاز عطف داده و پای اسب خودش را در علف فرار ازجستجوی راهکار مناسب برای این خوره ای که در بن دندان جای گرفت پنهان نموده است به طوری که بیان نمود: علاجی نیست الا به قلع. به عنوان یک شهروند به مسولان شرکت توانیر می گویم ما ازشنیدن جنین پاسخی ازیک مسؤل گله مندیم چراکه شما حرف هایی را برزبان اوردید که نه یک مسؤل بلکه هرکسی می تواند آن را بگوید و از حضرت عالی انتظار می رود که باایثار وروحیه ی جهادی کفش های این مردم را بپوشی تابدانی که جرم این مردم راه رفتن نیست بلکه راه انها هموار نیست و افتان و خیزان بودن را نباید بهانه نمود بلکه آستین همت را باید بالا کشید و با رایزنی با مقام های بالادست راحت طلب در آسایش فارغ از حال تهیدستان، این بار هزینه ی هنگفت را از گرده ی فرو دستان بی اسایش در زجر افریده شده برداشت و کمتر نمود و به “لایکلف الله نفسا الا وسعها ” باید ایمان داشته باشی تا در اذهان محرومان ودرپیشگاه حضرت حق، مانا و جاودانه بمانی انشا۶ الله تعالی.