ورزشگاه نیمه تمام قلعه ریسی همچنان در سایه بی توجهی مسوولان؛ وعده های به ظاهر شیرین اما تلخ که کام مردم چاروسا را تلخ تر از همیشه کرد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
شهر قلعه ریسی با وجود سابقه داشتن چند تیم فوتبالی در مسابقات استانی و داشتن بازیکنان مستعد دراین رشته ،همچنان فاقد استادیوم مناسب ورزشی برای برگزاری مسابقات مهم فوتبالی است.
به گزارش ریواس جنوب، شهر قلعه رئیسی با توجه به محروم بودن آن باید یکی از گمنام ترین شهرها باشد اما پروژه کهنه و پیر ورزشگاه نیمه تمام این شهر و رسانه ای کردن مکرر آن موجب شد تا کمتر کسی در این استان باشد کهنام این شهر را نشنیده باشد .
بش از ۱۵ سال است که از کلنگ زنی ورزشگاه قلعه رئیسی میگذرد اما هنوز که هنوز است این ورزشگاه تکمیل نشد و با این پاسکاری ها به نظر هم نمی رسد که به این زودی ها تکمیل شود.
این ورزشگاه آنقدر عمر ناقص دارد که دوستان بی وفای زیادی را داشته است؛ افراد زیادی از قوه مجریه گرفته تا قوه مقننه در مورد این ورزشگاه قول و وعده دادند و برای لحظاتی دل جوانان را با خود یار کردند؛ از استانداران و فرمانداران دولت خاتمی و احمدی نژاد گرفته تا روحانی و از موحد و بزرگواری گرفته تا عدل هاشمی پور، همه و همه از دوستان بی وفای این ورزشگاه بودند و وعده های همه ی آنها در حد شعار بوده و هیچگاه کار عملی و اجرایی در حد شان این جوانان مستعد مشاهده نشده است.
به همان اندازه که حضور تیم اتحاد طیبی در سطح اول فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد و احتمال صعود به مسابقات کشوری تا آخرین دقایق کام هواداران فوتبال در این منطقه را شیرین کرد وعده های به ظاهر شیرین اما تلخ مسئولان کام آنها را تلخ تر از همیشه کرده است.
حال با تمام این تفاسیر چند سوال باقی است که امید است مسئولان به احترام جوانان این منطقه پاسخ دهند:
۱ – راز این کندکاری ها و کارشکنیها و عدم توجه به این پروژه در این منطقه پر از استعداد چیست؟
۲ – چرا هیچ مسئولی به جز دلخوش کردن مقطعی با وعده های تو خالی خود به صورت شفاف از عدم ناتوانی خود و دیگران در تکمیل این پروژه نمی گویند تا حداقل همه متوجه پشت پرده ها بشوند و دل به تکمیل نبندند.
۳ – استاندار استان که تقریباً به تمام مسائل ریز و درشت واکنش میداد چرا به این حق طبیعی و البته پیش افتاده و کهنه ی جوانان این خطه ورزشی ورود نکرده است ؟
۴ – چرا استاندار که به اکثر مدیران البته به جز افراد مورد علاقه خود تشر های اداری می زد به مدیرکل ورزش و جوانان در این زمینه هیچ تشری که هیچ، هیچ تذکری هم نداده است؟
۵ – مبهم است که مگر وظیفه مدیر کل ورزش و جوانان چیست که قدرت حل این پروژه آن هم بعد از حدود نیم قرن را ندارد؟
۶ – چرا نمایندگان دولت یعنی بخشدار در بخش و فرماندار در شهرستان نسبت به این مسئله حساسیت کافی ندارند و حتی یکبار در رسانهها داد این موضوع و این مشکل را به صورت آشکار و با انتقاد از مدیرکل ورزش و جوانان و یا دیگر کسانی که در این زمینه مسئولیت دارند نزدند؟