یک مطلب، یک جوابیه و سیلی از کامنتهای خوب و بد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
وحید علویان، در یادداشتی داستان مراجعه شبانه او را به اورژانس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج برای مداوای دست شکسته کودک خردسالش نقل میکند و مینویسد: ۱۲ ساعت ناله دخترک معصومم را برای درمان سه دقیقه ایش تحمل کردم؛ واکنش روابط عمومی این بیمارستان به این موضوع جالب است.
به گزارش ریواس از کهگیلویه و بویراحمد، سایت عصردنا به قلم وحید علویان، داستان مراجعه شبانه او را به اورژانس بیمارستان شهید بهشتی یاسوج برای مداوای دست شکسته کودک خردسالش نقل میکند و در این نوشتار از بیتوجهی و عدم مسئولیتپذیری کادر اورژانس مینویسد؛ او میگوید: دختر کوچولوی من گاهی از فرط گریه بیهوش میشد و من خودم را گول می زدم که آرام گرفته!!
بعد از درج این مطلب اعتراضگونه، سیل نارضایتی از خدمات درمانی در این استان با کامنتهای منطقی و غیرمنطقی، مؤدبانه و غیرمؤدبانه نثار سفیدپوشان عرصه سلامت میشود تا بیانگر دو مطلب مهم باشند.
اول آنکه فضای رسانهای ما آنقدر بیدر و پیکر است که هر کامنتی بدون نظارت و حساسیت منتشر میشود که این موضوع باید اصلاح شود.
از سوی دیگر نارضایتیها کهنه مردم از وضعیت بیمارستانهای این یاسوج آنگونه که باید پاسخگویی در دانشگاه علوم پزشکی نداشته و برای همین است که مردم از هر روزنهای برای بیان اعتراض خود استفاده میکنند و گاها شاهد درج کامنتهایی هستیم که در ادامه به آنها اشاراتی میشود.
این موضوع واکنش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج را در پی داشت که عینا نقل میشود.
موضوعاتی در نوشتار مراجعهکننده به بیمارستان شهید بهشتی و جوابیه این بیمارستان وجود دارد که کاملا متناقض هستند و بدون شک یکی از آنها بیشتر درست نیست.
قضاوت را در این زمینه به شما مخاطبان عزیز میسپاریم.
روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی در جوابیهای در همین ارتباط آورده است؛
در پاسخ به مطلبی با عنوان روایتی تلخ از اورژانس بیمارستان یاسوج مطلب زیر جهت اطلاع شما و مردم عزیز هم استانی ها در پاسخ به آنچه که مطرح شده است، به حضورتان ارسال می شود.
اجازه دهید با یادآوری این نظر(کامنت ها) در زیر مطلب منتشر شده طرح موضوع کنیم، آنجا که به صورت نظر در زیر مطلبی که یکی از همکاران صدا و سیما نویسنده آن است، آمده است:
– «اینها که بیمارستان نیست کشتارگاه است»
– استان کی به کی اینجا که بیمارستان نیست کشتارکاه است انشاالله کسی پاش به بیمارستان دادگاه و شهرداری باز نشه
– واقعا”تا افرادی مثل هم استانی داریم باید این بلاهها برسرمان بیاید
– اگر فقط یک بار سر وکارت با بیمارستان های یاسوج بیافتد انوقت متوجه عمق فاجعه خواهیدشد. کسانی هم که کامنت در حمایت از بیمارستان ها داده اند بی شک از پرسنل بیمارستان هستند و لاغیر.
– اصلا این گروه ضد انسان بشریت هستند نان حرام میخورند به حق این رمضان گناه این بچه امثال اینها در همین دنیا خودشان و خانوادیشان بکشند
– بیچاره کسانی که برای معالجه بخوان برن بیمارستان بهشتی و امام سجاد!!! اوج کم کاریها ، بی نظمی و بی اخلاقیها رو توی این دو بیمارستان به وضوح آدم میتونه ببینه!!!
اینها بخشی از کامنت هایی است که خدمات شبانه روزی در دو بیمارستان شهر یاسوج را با قتلگاه و کشتارگاه!! و ادبیاتی دوراز شان هم استانی های عزیز عنوان نموده و پس از آن نتیجه می گیرند که بهتره همین دو بیمارستان را هم تعطیل کنیم!!!….
این واژه های به کار رفته در نظر(کامنت) مطلبی با عنوان روایتی تلخ از اورژانس بیمارستان یاسوج به قلم یکی از دوستان همکار در صدا و سیما نشان می دهد تا چه اندازه خدمات بیمارستان های استان ما نادیده گرفته می شود و حتی نظریه تخصصی ارائه شده پزشک متخصص نیز به هیچ انگاشته می شود! و به روال معمول همه پزشک هستند و همه صاحب تخصص در عرصه سلامت.
دردی که تمام این مدت هر اندازه مدیران ارشد حوزه سلامت از کشور تا استان فریاد می زنند، گوش شنوایی برای آن پیدا نمی شود.
روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، ضمن عذرخواهی از زحمت کشان شب بیدار جامعه پزشکی که تلاش می کنند در حد توان و مقدورات موجود خود به مردم عزیز و قدرشناس استان خدمت رسانی کنند، آنچه که روی داد را جهت آگاهی مردم اطلاع رسانی می کند، باشد که همکاران خبرنگار ما در صدا و سیما وسایت های خبری بعد از این وجدان کاری و تعهد اخلاقی خود را در زمینه اصول خبری و گزارش نویسی رعایت کنند.
اما شرح اتفاق اشاره شده….
آنچه ارائه می کنیم نوشتار متخصص ارتوپدی بیمارستان شهید بهشتی است که به صورت کامل و جهت اطلاع مردم عزیز هم استانی ارائه می شود:
حدود ساعت ۳۰/۸ تا ۹ صبح به اینجانب از اتفاقات زنگ زدند که در اتفاقات بیمار دارید و وضعیت بیماران را پرسیدم و متوجه شدم که مورد اورژانسی که تاخیر در درمان مشکل ایجاد کند،در اتفاقات نمی باشد؛ ضمن اینکه پزشک متخصص طب اورژانس به صورت شبانه روزی و تمام وقت در اورژانس مستقر است.
حدود ساعت ۱۰ صبح که ویزیت بیماران بستری دربخش تمام شد به اورژانس مراجعه نمودم در حالیکه چند بیمار اورژانسی بستری بودند و همگی باید معاینه و درمان می شدند، اولین بیماری که معاینه و عکس او دیده شد بیمار دختر بچه ای به نام تیارا بود و در معاینات اولیه تشخیص دادم که مشکل بیمار و درمان او حاد نیست و به اصطلاح اورژانسی نیست و بیماران دیگری هستند که شکل آنها شدیدتر و درمان آنها لازم است که سریعتر انجام شوند، لذا از پدر بیمار خواستم تا صبر کند تا بقیه بیماران نیز معاینه و عکس ها و سی تی اسکن آنها بررسی شود و مجددا به درمان و بررسی بیمار شما بپردازیم و اگر عجله دارید، بیمار شما نیاز به بستری ندارد و می توانید به صورت سرپایی به کلینیک و مطب مراجعه نمایید.
نکته دیگر اینکه حتی به پرسنل اورژانس که همراه اینجانب بیماران را ویزیت می نمودند، گفتم اتاقی آماده کنند که پس از معاینه بیماران دیگر، مجددا درمان دختر بچه شروع شود، ولی پدر بیمار قبول نکرد و گفت چون اگر آتل موقت بیمار باز شود، درد او شدیدتر می شود و حاضر به برداشتن آتل نشد و اظهار نمود که سرپایی بیمارش را جهت درمان به کلینیک و مطب بیرون می برد و همین کار را نیز کرد و درمان بیمار در خارج از بیمارستان انجام شد و مشکل بیمار نیز پس از برداشتن آتل و معاینه مجدد مشخص شد که مشکلی جزیی بوذه و به هیچ وجه اورژانس نبوده و نیاز به بستری شدن در بیمارستان نیز نداشته است.
در همین زمینه سرپرستار بخش اورژانس بیمارستان شهید بهشتی نیز می گوید: بیمار ساعت ۴:۳۰ به بخش اورژانس مراجعه نموده توسط پرستار تریاژ ارزیابی شده و دستور بستری توسط متخصص طب اورژانس بعد از ویزیت بیمار داده شد که بیمار در بخش اورژانس بستری گردیده، اقدامات خواسته شده برای بیمار توسط پرستار انجام شده است.
با توجه به اینکه شرایط بیمار طبق نظریه پزشک اورژانسی نبوده، بیمار تحت نظر بوده تا اینکه در شیف صبح توسط متخصص ارتوپدی ویزیت شد.
اینجانب به عنوان سرپرستار بخش اورژانس بعد از تحویل گرفتن بخش و بیماران طبق روتین همیشگی بلافاصله با پزشکانی که باید بیماران را ویزیت نمایند، تماس گرفته و جالب اینکه اولین پزشکی که تماس با ایشان گرفته شد دکتر ….. بود که در ساعت ۱۰ صبح بیمار توسط ایشان ویزیت شد که اولین بیمار ویزیت شده توسط این متخصص ارتوپدی همین بیمار بوده است.
چه بیمارانی اورژانسی هستند؟
جهت اطلاع خوانندگان گرامی این مطلب یادآور می شود که بیماران ترومایی(ضربه مغزی)، قلبی و عروقی، سیستم تنفسی، مسمومیت ها، خونریزی های داخلی و جراحی های شکمی از جمله موارد اورژانسی محسوب می شود و در علم پزشکی دررفتگی، اورژانسی محسوب نمی شود.
در پایان روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج خود را آماده پاسخگویی و پیگیری انتقادات و پیشنهادات همشهریان عزیز دارد و استدعا هم می نماییم با توجه به وجود راه های قانونی برای پیگیری درخواست ها و نظر به اینکه جهت حفظ شان و تلاش های شبانه روزی جامعه پزشکی و پرستاری استان که گاهی اوقات برای جذب یک پزشک متخصص و ارائه خدمت در استان تلاش فراوانی انجام می دهند، تا به نتیجه برسد، از ارائه اینگونه دردنامه ها که متاسفانه سایت ها را تبدیل به “خانه قهر” کرده است، خودداری نمایند.
روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج
برای خواندن مطلب مراجعهکننده معترض به خدمات اورژانس بیمارستان شهید بهشتی نیز اینجا را کلیک کنید.
با سلام و اما بعد، آقایان عزیز رسانه و مردم شریف آیا اینگونه قضاوت و نتیجه گیری کردن شما را به یاد فیلم های وسترن یا همان غرب وحشی نمی اندازد که وقتی متهمی را می یافتند خود در همان محل وی را مجازات می کردند و دار و یا آتش می زدند بدون اینکه به دادگاه و کلانتر سپرده شود ، این همه عجله و نادیده انگاشتن مراحل دریافت شکایات و بررسی و پیگیری قضایا برای چیست تا کی باید خود قضاوت نمودن و خود به قاضی رفتن را در رسانه ها نظاره گر باشیم، بفرمایید چند مورد شکایات به واحدهای مختلف نظارتی و بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه و معاونت درمان و بیمارستانها ی دانشگاه علوم پزشکی ارسال شد و پیگیری نشد ، با آمدن دولت جدید و ریاست دکتر چمن و با مدیریت ایشان فضا و بستر دانشگاه علوم پزشکی استان آمادگی دریافت و پذیرش انتقاد و نقد را دارا شد و اینگونه است که مدیران و کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه نقد پذیرند از در دسترس بودن همیشگی ریاست و معاونین و روابط عمومی های دانشگاه در برابر رسانه ها و آحاد مردم و ایجاد راه های گوناگون دریافت نظرات و پیشنهادات و شکایات چه از طریق تلفن های متعدد و پیامکی و سایتی و حضوری تاکنون به عینه اثبات نموده اند اما خواهشی که داریم این است ، عزیزان منصفانه و بدون از اغراض های سیاسی و توهین و تحقیر آمیز فرزندان خودتان در مراکز درمانی استان را نقد نموده و یکطرفه به قاضی نروید و تشکر و سپاس فراوان داریم از رسانه های واقعی مجازی و چاپی استان و نه زردگونه هایشان ( مطبوعات و رسانه های زرد ) که دغدغه گرفتن مطالبات جامعه و یاری رسانی به مردم از طریق انعکاس حرفها و نظرات آنها به مسئولین را دارند و ما به این امر واقفیم که نقد به معنای واقعی لازمه رشد یک جامعه است وهر جامعه ای که می خواهد رشد کند نقد در آن باید باشد و بر اساس آیه شریف ” مومن آینه مومن است ” با زهم از شما خواهشمندیم عیوب و عملکرد ما را منصفانه مورد نقد و بررسی قرار دهید تا شاهد رفع مشکلات مردم باشیم .
ما که از جوابیه روابط عمومی بیمارستان چیزی دست گیرمان نشد سوال کردم گفتن پنجم ابتدایی داره تعجب کردممعلوم نبود جوابیه بود ویا تاییدیه