پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیر امور آبفای روستایی کهگیلویه به گلایه امام جمعه دیشموک از وضعیت آبرسانی در این منطقه واکنش نشان داد و با عذرخواهی از مردم، توضیحاتی ارائه کرد.

ولی جفتا در گفت‌وگو با ریواس‌جنوب گفت: ۳۳ روستای دیشموک با استفاده از ۱۳ مخزن و ۲ ایستگاه پمپاژ آبرسانی می‌شود.

ولی جفتا بیان کرد: روستاهای این منطقه عمدتاً کم جمعیت و بسیار پراکنده هستند، همین امر موجب طولانی شدن خط انتقال آب و البته مشکلاتی بر سر راه آبرسانی در منطقه شده است.

وی افزود: متاسفانه در این منطقه بعلت نوسانات برق، شاهد سوختگی زیاد پمپ ها هستیم، و در برخی اوقات از جمله قطعی اخیر آب روستاهای دیشموک، علاوه بر سوختگی پمپ، ایراد وارده به تابلوی برق یکی از ایستگاه ها نیز مزید علت شد.

جفتا افزود: قطعی ۲ هفته تا ۱۰ روز آب بخاطر سوختگی پمپ محلی از واقعیت ندارد، چرا که با وجود همه مشکلات مالی و به دستور مدیرعامل، در چنین مواقعی در کوتاه ترین زمان ممکن پمپ خریداری و نصب میشود، خب خرید ، نصب و راه اندازی سیستم پمپاژ مدت زمانی را می طلبد ، و بیش از این زمان هم تأخیری در وصل آب مردم نبوده است.

مدیرامور آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه بیان داشت:مشکل اصلی منطقه دیشموک نبود منبع تامین آب پایدار و مطمئن در منطقه است.
در همه ی روستاهای منطقه زیرساخت های لازم از جمله خطوط انتقال،مخازن ذخیره اب ودیگر اجزا و تاسیسات لازم توزیع اب ایجاد شده جهت استحضار مردم شریف آن منطقه بالای ۲۰۰ کیلومتر لوله گذاری شده است که بدلیل نبود منبع تامین آب پایدار و مطمئن مردم در منطقه ناگزیر به حفر چاه با فاصله زیاد از روستاها در منطقه ی فارتق شده ایم که اب با سه ایستگاه پمپاژ به منطقه انتقال داده می‌شود ،شرکت اب و فاضلاب روستایی استان پیگیر است که با مطالعه طرح تصفیه و انتقال آب از رودخانه سمه مشکلات آب شرب منطقه حل شود.

پراکندگی زیاد روستاها ما را مجبور به زمانبدی آبرسانی در روستاها کرده است.
وی گفت: در مواقع سوختگی پمپ ها همچون قطعی اخیر آب در دیشموک، ۲ دستگاه تانکر به صورت مستمر آبرسانی را انجام می‌دهند، و اینکه گفته شود ابدا آبرسانی نبوده سخن منصفانه ای نیست.

وی گفت: از مردم عذرخواهی میکنیم، اما باید بپذیرند نبود منابع تأمین آب، پراکندگی بیش از حد روستاها مزید بر علت شد ولی به شما مردم خوب اطمینان میدهیم، خادمان شما در آب و فاضلاب روستایی شبانه روزی و گاهی شبانه‌روزی با حداقل امکانات به دنبال رفع مشکلات آبرسانی در روستاها هستند.

انتهای پیام/ ک_ ب