پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سفر پرکار خود به منطقه چاروسا چند مصوبه امیدوارکننده و چند تصمیم خوب برای رفع مشکلات مردم این مناطق داشت؛ مصوباتی که به پیگیری مدیران شهرستان کهگیلویه و مهمتر از آن مدیران بخش چاروسا بستگی دارد؛ تصمیم برای تکمیل چند پروژه در حوزه راه، رفع مشکل برق اضطراری بیمارستان، خودروی آتش‌نشانی، رفع مشکلات گرمایشی مدارس، احداث یک سد در چاروسا، رفع نقص پروژه آب‌رسانی به اراضی کشاورزی گراب از دره‌خواجه، تأمین نفت موردنیاز مردم، پیگیری برای تحت حمایت قرار دادن همه معلولان این مناطق، تجدیدنظر کمیته امداد در خارج کردن مددجویان از چرخه حمایتی، تسهیلات قرض‌الحسنه به مردم برای ایجاد شغل و چند مورد دیگر بخشی از دستاوردهای این سفر تا این لحظه بوده است.

(قسمت دوم) – به گزارش ریواس جنوب از دهدشت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد که به مناطق دیشموک و قلعه‌رئیسی سفر کرده بود، در ابتدا در جمع مردم دهستان جاورده صحبت کرد و بعد از آن در شورای اداری قلعه‌رئیسی حضور یافت و از زبان مدیران این بخش مهمترین نیازهای منطقه را شنید. (گزارش قسمت اول را اینجا بخوانید)

او بعد از هر مشکلی از متولی آن توضیح می‌خواست.

اولین مدیری که مورد پرسش استاندار قرار گرفت، محمدعلی علیمردانی- مدیرکل راه و شهرسازی بود که بیشترین نارضایتی مردم منطقه چاروسا در حوزه تحت مدیریت وی بود.

نامناسب بودن راه ارتباطی مردم این مناطق و پروژه ۶ کیلومتری ورودی قلعه‌رئیسی و عملیات روکش آسفالت جاده چاروسا به دهدشت از مهمترین مسائلی بود که مردم و مدیران به آن اشاره کردند.

“سَر” پروژه‌های کهگیلویه با اعتبارات ماده ۱۸۰ بی‌کلاه ماند

علیمردانی در پاسخ به این مشکل گفت که گفته شد پیمانکار این محور از جیب خودش هزینه کرده برای این است که خودش تعهد کرده بود که ۵۰ درصد کار را از جیب خودش انجام دهد و منتظر پول نمایند.

او گفت که اعتبار این پروژه از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ بود که در این دو سال ریالی به این استان نیامد و برای همین به مشکل خوردیم.

مدیرکل راه و شهرسازی با اذعان به اینکه متأسفانه همه اعتبارات راه‌ها در شهرستان کهگیلویه از محل نامطمئن ماده ۱۸ بود و این اعتبارات چند سالی است تخصیص نمی‌یابند، ادامه داد: در راه روستایی هم که مردم خواسته‌های زیادی دارند، مناقصه راه‌های چندین روستا از جمله نخودکار و موشمی با اعتبار حدود ۱۰ میلیارد تومان به صورت یکجا به پیمانکار توانمندی واگذار شده که امید است این راه‌های روستایی به سرعت تکمیل شوند.

اتصال جاورده و چاروسا به یاسوج با مسیری کوتاه

او گفت که جاده اتصال جاورده به جاده پاتاوه به دهدشت ازمسیر دم‌عباس و امامزاده نورالدین برای کوتاه شدن مسیر این منطقه به یاسوج نیز به مناقصه رفته است؛ پروژه جاده برفکون نیز ملی شده اما فعلا مشکل اعتباری دارد و سهمیه قر رایگانی نیز برای چاروسا در نظر گرفتیم که باید بخشدار و مدیران این بخش پیگیر باشند.

بعد از علیمردانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جعفر گوهرگانی- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خواست تا مشکل مردم در زمینه احداث سد و پروژه حرف و حدیث‌دار دره‌خواجه که آبرسانی به اراضی گراب و حومه ناموفق بود را توضیح دهد.

نگرانی مردم به حق است/پیگیر احداث یک سد برای چاروسا خواهیم بود/ فرصت استاندار برای گوهرگانی و داوودی

گوهرگانی هم در توضیحاتی نگرانی‌های مردم را به حق دانست و گفت که مطالعات یک سد برای آبیاری بخشی از اراضی کشاورزی منطقه انجام شده و مشکلاتی از جمله زیاد بودن ارتفاع سد و کم بودن اراضی تحت پوشش این سد دارد که امکان احداث آن از سوی وزارت جهاد نیست و باید فکر دیگری کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه باید جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه‌ای در ۲ ماه آینده تکلیف این سد را که در کدام نقطه بخش چاروسا و دیشموک باشد و با چه سازه‌ای با چند هکتار زمین تحت پوشش احداث شود را نهایی کند تا اقدامات بعدی را انجام دهیم.

توضیحات گوهرگانی در مورد پروژه حرف و حدیث‌دار “دره‌خواجه”

بعد از این استاندار از گوهرگانی خواست تا در مورد پروژه دره‌خواجه که مردم سودی از آن نبردند توضیح دهد.

گوهرگانی ادامه داد: این پروژه از سوی شرکت آب منطقه‌ای مطالعه و احداث شد و در سال ۹۲ و قبل از مسئولیت من تحویل جهاد کشاورزی شد.

او گفت که این پروژه قبل از ایستگاه پمپاژ در مسیری هشت کیلومتری، با لوله، آب انتقال پیدا می‌کند که به علت سیلابی بودن رودخانه این مسیر انتقال که غیرکارشناسی طراحی شده بود، مسدود شده و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

گوهرگانی گفت برای رفع مشکل کشاورزان باید به جای انتقال آب با لوله، رسوب‌زدایی و دوباره‌کاری، چاه در کنار رودخانه حفر کنیم.

استاندار نیز دستور داد که در یکماه آینده نیز راه‌حل نهایی مصوب شود تا با رفع این مشکل، آب به اراضی کشاورزی مردم برسد.

بعد از او نوبت به رحمان خادم- مدیرعامل شرکت گاز رسید تا گزارشی از گازرسانی به مردم ارائه کند.

رضایت از عملکرد خادم در چاروسا/ دستور خادمی برای تأمین نفت مردم چاروسا و دیشموک

شورای اداری قلعه رئیسی


خادم که رضایت خوبی از عملکردش در منطقه چاروسا و دیشموک وجود داشت، از پیشرفت ۶۸ درصدی این پروژه خبر داد و گفت تا دهه فجر گاز به این مناطق می‌رسد.

مدیرعامل شرکت گاز ادامه داد که شبکه داخلی دیشموک هفته آینده تمام می‌شود، قلعه‌رئیسی هفته آینده شروع می‌شود و شبکه داخلی دهستان جاورده نیز به اتمام رسید.

استاندار بعد از توضیح خادم، ضمن قدردانی از او به مدیرعامل شرکت توزیع فراورده‌های نفتی دستور داد تا به گونه‌ای مدیریت کند که مردم این مناطق با کمبود سوخت نفت فید مواجه نشوند.

احمدی گفت که رمستان سردی در پیش داریم و باید سوخت به موقع و به اندازه کافی در اختیار مردم قرار گیرد.

توضیح کمیته امداد برای قطع مستمری برخی مددجویان

بعد از آن، استاندار از قائم مقام کمیته امداد استان خواست تا توضیح دهد که چرا افراد نیازمند این منطقه از تحت پوشش این نهاد خارج می‌شوند.

جلال‌فرد توضیح داد: هدف ما این نیست که افراد فقیر و نیازمند را از تحت حمایت خارج کنیم لکه ما می‌خواهیم به جای ۵۰ هزار تومان ماهیانه، برای آنان شغل ایجاد کنیم و آنها را توانمند کنیم ضمن اینکه به غیر از مستمری، سایر خدمات درمانی و فرهنگی را به آنها ارائه می‌دهیم.

استاندار نیز از مسئولان کمیته امداد خواست تا فکری شود که افراد نیازمند این منطقه از تحت حمایت کمیته امداد خارج نشوند.

قبل از سال مشکل برق اضطراری بیمارستان رفع شود/ خرید خوردوری آتش‌نشانی برای شهرداری قلعه رئیسی

مشکل دیگری که از سوی مدیران چاروسایی مطرح شد بحث نبود برق اضطراری بیمارستان قلعه‌رئیسی بود که داوری- مدیر شبکه بهداشت کهگیلویه تعهد داد تا قبل از سال جدید این مشکل را رفع کند.

پیکر، شهردار قلعه‌رئیسی نیز در پاسخ به نداشتن خودروی آتش‌نشانی گفت با مکاتبات فراوان قول پایان سال را به ما دادند.

استاندار هم وعده داد تا این نیاز شهرداری را در پیگیری‌های کشوری، رفع کند؛ او از شهردار قلعه‌‌رئیسی خواست تا این موضوع را پیگیری و یادآوری کند.

خبر خوش معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد

پژمان نیک‌اقبالی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار نیز در توضیحاتی گفت که بنیاد برکت تعهد داده تا نیارهای این بخش در راه و بهداشت و درمان و آب روستایی را تا ۵۰ درصد و نیاز به مسجد و مدرسه را به طور کامل مشارکت کند و باید مدیران بخش چاروسا، دیشموک و کهگیلویه پیگیر این موضوع باشند.

او همچنین در خبری خوش گفت بنیاد برکت اراده تسهیلات ارزان به مردم چاروسا و دیشموک را برای طرح‌های گاوداری، پرورش ماهی و گیاهان دارویی تصویب کرده و مردم می‌توانند با استفاده از این تسهیلات برای خود و خانواده‌اشان شغل ایجاد کنند.

بعد از او، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از مدیرکل بهزیستی برای مشکلات مردم این منطقه پرسید که موسوی‌امجد پاسخ داد: حدود ۱۰۰ نفر معلول پشت نوبت دریافت خدمات هستند که فعلا قادر به حمایت از آنان نیستیم.

نامه به محسنی‌بندپی برای تحت حمایت قرار دادن معلولان چاروسا

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این زمینه قول داد تا با دعوت از محسنی‌بندپی همه معلولان این مناطق را تحت حمایت قرار دهند.

او از مدیرکل بهزیستی خواست تا نامه‌ای را به امضای استاندارتنظیم و برای بهزیستی کشور ارسال کند.

دستور استاندار برای گزارش واقعی از مشکلات گرمایشی مدارس چاروسا

مشکلات مدارس منطقه چاروسا به ویژه در نیاز به بخاری و سرویس‌های ایاب و ذهاب نیز موضوع دیگری بود که استاندار از زارع‌پور- مدیرکل آموزش و پرورش و مهرابی- مدیرکل نوسازی مدارس توضیح خواست.

بعد از آنکه توضیحات مدیران آموزش و پرورش قانع‌کننده نبود، استاندار دستور داد تا یک‌هفته گزارش جامعی از وضعیت گرمایشی و ایاب و ذهاب و همه مسائل مهم در همه مدارس با ذکر جزئیات به دفتر استاندار اعلام شود.

استاندار برای ساخت خوابگاه‌های شبانه‌روزی نیز دستوراتی داد.

بعد از توضیحات مدیران ارشد استان نوبت به خود استاندار رسید.

خبر خوش استاندار؛ اعتبارات سفر ریاست جمهوری به طور کامل داده می‌شوند

علی‌محمد احمدی با ابراز خوشحالی از حضور در جمع مردم خونگرم چاروسا تصریح کرد: همه مشکلات و صحبت‌ها را شنیدم و افتخاری را بالاتر از خدمت و تلاش بی‌ادعا برای رفع مشکلات این مردم نمی‌بینم.

او گفت که همه مردم در جریان مشکلات مالی کشور و محدویت‌ها هستند اما مدیران هم بدانند که هر چه محدودیت‌ها و کمبودهای مالی بیشتر باشد باید تلاش‌ها بیشتر باشد.

استاندار تأکید کرد که تکمیل راه‌های این استان اولویت اصلی ما است و با قولی که از نوبخت- معاون رئیس‌جمهوری گرفتیم تخصیص مالی برای مصوبات سفر رئیس جمهوری به این استان ۱۰۰ درصد پرداخت می‌شود که بر این اساس تا پایان سال پول خوبی برای راه‌ها تزریق می‌شود و بخشی از مشکلات رفع می‌شود.

تأمین اعتبار پروژه محور قلعه‌رئیسی

او برای تکمیل پروژه ۶ کیلومتری محور قلعه‌رئیسی نیز افزود: مدیرکل راه قول دادند که تا قبل از پایان سال این جاده را به مرحله زیرسازی برساند و با گرم شدن هوا آن را آسفالت کند.

احمدی قول داد با توجه به اینکه پیمانکار این پروژه از جیب خودش هزینه کرده و اعتبارات داده شده به آن به صورت اوراق مشارکت بوده است، نقدینگی لازم را در کنار این اوراق مشارکت، به پیمانکار پرداخت کنند.

او روشن شدن مشعل گاز در آغاز سال ۹۷ در چاروسا و دیشموک را خدمتی ماندگار خواند و با قدردانی از مدیرعامل شرکت گاز گفت که این گونه کار کردن امیدوارکننده است.

احمدی ادامه داد: جهاد کشاورزی نیز با هماهنگی آب منطقه‌ای برنامه‌ریزی کند که با احداث یک سد، زمینه اشتغال مردم را فراهم کند چرا که استعداد ایجاد شغل و درآمد در این زمینه وجود دارد و خود مردم هم راغب هستند.

تسهیلات ارزان‌قیمت برای اشتغال مردم چاروسا و دیشموک

استاندار افزود که دریافت تسهیلات یکی از خواسته‌های مردم این منطقه است که امسال ۹۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود اما به هیچ عنوان کافی نیست.

او همچنین در خبری خوش از سهم قابل توجه این استان در تسهیلات اشتغال‌زایی مناطق محروم خبر داد و گفت که اولویت با مناطق محرومی چون چاروسا و دیشموک است.

احمدی همچنین در پاسخ به خواسته مردم این مناطق برای تبدیل شدن به شهرستان و بخش توضیح داد که روستایی آباد با مردم شاد بهتر از استانی ناآباد با مردمی بدون نشاط است، اما هر جا که شرایطش باشد، ارتقا می‌یابند.

او به مردم قول داد تا مشکلات این مناطق را در یاسوج جمع‌بندی، کارشناسی و اولویت‌بندی کند و آن‌ها را برای به نتیجه رسیدن پیگیری کند.

 

ادامه دارد…..

————————

گزارش از کریم بنام

————————–

انتهای پیام/ک-ب