پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد که تعصبش روی موقوفات و جدیتش برای بازپس‌گیری املاک وقف‌شده خیلی‌ها را به دردسر انداخت، صحبت‌های هادی زارع‌پور در شورای آموزش و پرورش را در خصوص زمین وقف شده میدان هفت‌تیر در شهر یاسوج را بی‌جواب نگذاشت و با سند و مدرک از تصمیمات قاطعش در برگرداندن اراضی و املاک باارزشی که در اختیار آموزش و پرورش، بهزیستی و اداره‌کل ورزش و جوانان بود، دفاع کرد.

 به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، نورالله جنتی‌پور، حسابی جواب مدیرکل آموزش و پرورش را داد که در جلسه شورای آموزش و پرورش توپ همه مشکلات را در میدان جنتی‌پور انداخته بود.

هادی زارع‌پور چند روز قبل شورای آموزش و پرورش را به ریاست استاندار تشکیل داد و در آن به مرور مصوباتی پرداخت که اداره‌کل اوقاف را مقصر و بدقول معرفی کرد.

جنتی پور سید نورالله

زارع‌پور اما بر خلاف رویه‌ای که استاندار برای جلسات در نظر داشت و اداره مجری مصوبات را به جلسه دعوت می‌کرد، از نورالله جنتی‌پور دعوت نکرد تا یک طرفه به قاضی بروند.

ماجرا از این قرار بود که زمین وقفی هفت‌تیر که یک مدرسه قدیمی از دوران شاه در آن ساخته شد، به اوقاف برگشت و این مدرسه قدیمی تخریب و مقرر شد که اداره‌کل اوقاف این مدرسه را در مکانی که آموزش و پرورش در اختیار آنها قرار می‌دهد بسازد.

جنتی‌پور این‌ها را می‌گوید و ادامه می‌دهد که این که مثل روز روشن است، سند آن را ارائه کردیم و گواهی مصرف دارد و واقف آن با امضای ریش‌سفیدان بویراحمد نوشتند که نصف درآمد این زمین برای مستمندان و نصف آن نیز صرف آبادانی امام‌زاده فرج‌الله در جاده آبشار شود؛ مگر ما اجازه تغییر نیت واقف را داریم؟

او گفت که این زمین وقف بر مدرسه نبود بلکه در زمین وقفی بنا بر سیاست تاراج موقوفات در زمان شاهنشاهی، مدرسه‌ای در آن ساختند و باید بر اساس نیت واقف اجاره آن را پرداخت می‌کردند؛ اتفاقا سوال همین‌جاست اگر این زمین وقف بر مدرسه بود چرا آموزش و پرورش با ما قرارداد اجاره بستند؟ معلوم است که اگر وقف بر مدرسه بود احدالناسی نمی‌توانست آن را تخریب کند.

جنتی‌پور در این دو سال به موضوع چالشی ورود کرده که در زمان او نبوده و خودش می‌گوید چون قانون را بلد هستم اگر من بودم این اتفاقات نمی‌افتاد.

بعد از این کش و قوس‌ها بود که مدرسه ساخته شده در این زمین وقفی که از دوران شاهنشاهی ساخته بود، کاملا فرسوده شد و دیگر باید زمین را تحویل می‌دادند که اوقاف کشور برای تعامل و حل مسئله تعهدی به آموزش و پرورش داد که همین مدرسه را در زمین دیگری که رسما تحویل بنیاد توسعه موقوفات می‌دهند، بسازد اما قرار شد در نامه‌ای مکتوب موضوع را به ما اعلام کنند تا پیگیری شود، این کار را نکردند و بعد در غیاب ما جلسه می‌گذراند و می‌گویند که اوقاف به تعهد خود عمل نکرد!

اخلاق داشتن چیز خوبی است! چرا کار نکرده خود را پای ما می‌نویسید؟ چرا نامه را به ما ندادید؟

او آموزش و پرورش را تهدید کرد که حالا که اینچنین بی‌گناه به ما اتهام بدقولی زدید، این حق را بر اساس قانون برای موقوفه هفت تیر که سالیان سال در اختیار شما بود قائل هستم که اجاره آن به طور کامل پرداخت شود و این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کنم.

حقی که مثل روز برای ما روشن است و اگر پیگیری شود آموزش و پرورش بدهکار هزینه کلان اجاره این سال‌های بعد از انقلاب می‌شود.

مدیرکل اوقاف گفت که اگر من روی وقف حساس هستم برای آبروی استان است چرا ما باید همیشه دستمان دراز باشد وقتی این ظرفیت نیز طبق نیت واقف صرف کمک به فقرا و عمران و آبادانی در امامزاده شاه‌فرج‌الله در جاده آبشار می‌شود.

او به موضوع بهزیستی هم که بخش دیگری از این زمین وقفی را گرفته بود هم اشاره کرد و گفت که ما مخالف کمک به مردم نیستیم اتفاقا حرف ما این است که این اورژانس اجتماعی که با یک خودروی “ون” در این زمین وسیع می‌خواهد به چند خانواده مشاوره بدهد یا ندهد، مؤثر باشد یا نباشد ما می‌توانیم طبق نیت واقف، استفاده‌ای از این زمین کنیم که هزاران خانواده از درآمد آن صاحب شغل و درآمد شوند و اصلا نیازی به این مشاوره‌های بهزیستی در خودروی “ون” هم نباشد چرا که اگر خانواده‌های ما بیکار و فقیر نباشند، کمتر دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند.

او از مردم خواست تا اسیر برخی تبلیغات مسموم نشوند و فکر نکنند اوقاف دولتی است بلکه این هزینه‌ها و این موقوفات صرف خود مردم بر اساس نیت واقف می‌شود و به خزانه نمی‌روند؛ این را هم بدانید که اداره‌کل اوقاف متولی موقوفه‌ها است و مالک و صاحب آنها نیست.

انتهای پیام/ک-ب