اقدامات یک مدیر برای تحقق فرامین اقتصاد مقاومتی “پاسره” پیشگام مدیران در استفاده از تکنولوژیهای جدید/ برقٍِِِ شرکت آب و فاضلاب با پنل خورشیدی تأمین میشود
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
شواهد نشان میدهد که فیضالله پاسره در شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد اقدامات عملی قابل توجهی برای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام داده است؛ برای مثال او برق اداره تحت مدیریتش را به طور کامل از “پنل خورشیدی” تأمین کرده است تا نخستین دستگاه دولتی در این استان و دومین شرکت آب و برق کشور باشد که این صرفهجویی در مصرف برق را انجام داده است.
به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی آبفار روستایی، فیضاله پاسره ظهر امروز در بازدید کارشناسان اقتصاد مقاومتی سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد از شرکت آب و فاضلاب روستایی، اظهار داشت: کوچک سازی، برون سپاری و استفاده از تکنولوژیهای جدید گوشه ای از عملکرد این شرکت برای کاهش هزینهها و تحقق فرامین اقتصاد مقاومتی بوده است.
وی عنوان کرد: در زمینه نصب و راه اندازی پنلهای خورشیدی با قابلیت ذخیره سازی برق، اولین دستگاه دولتی در استان و دومین در میان شرکت های آب و برق کشور بودیم.
پاسره ابراز کرد: این پنل خورشیدی متشکل از ۳۴ پنل ۳۲۰ ولتی است که روزانه در اوج مصرف ۶ ساعت بازدهی مفید دارد و قابلیت ذخیره سازی ۱۲۰ کیلوولت ساعت برق را دارد و در شب و روزهای ابری که خورشید نیست، از این ذخیره استفاده میکند و در نهایت اگر ذخیره به پایان برسد به برق شهر متصل میشود.
وی ابراز کرد: اکترولیز نمک طعام را نیز برای اولین بار در استان عملیاتی کردیم، در این روش گند زدایی آب به جای استفاده مستقیم از کلر به وسیله نمک و در خود آب صورت میگیرد، این روش هم کم خطر تر و هم با هزینه بسیار کمتری صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ۱۷ دستگاه الکترولیز نمک طعام برای گند زدایی آب در مجتمعهای آبرسانی استان نصب شده و ۶ دستگاه جدید نیز خریداری و در صف راه اندازی است.
پاسره بیان کرد: خرید و نصب ۲۱ دستگاه کنتور هوشمند از دیگر اقدامات ما در چند سال اخیر بود که به میزان قابل توجهی هزینهها و هدر روی آب را به میزان قابل توجهی کاهش داده است.
وی افزود: راه اندازی سامانه قرائت آنلاین، صدور آنی و پرداخت در محل قبوض، برون سپاری خدمات و آبرسانی سیار، خرید لوله و ماشین آلات به بخش خصوصی، راه اندازی سامانه برخط موقعیت تاسیسات آب (web GIS) و تعریف دقیق فرایندهای خرید و انجام پروژههای عمرانی تنها بخشی از برنامههای این شرکت برای پیشبرد بهتر امورات، کاهش هزینهها و البته خدمات رسانی بهینه به روستائیان است.
پاسره همچنین گفت: تمامی زیرساخت های ارائه خدمات و پاسخگویی الکترونیک در شرکت آب و فاضلاب روستایی فراهم شده است و بخشی از این قابلیت ها در دسترس قرار گرفته و بخشی نیز به زودی قابلیت استفاده پیدا می کند.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان گفت: در دولت تدبیر و امید و از روزی که سکان این مجموعه را بر عهده گرفتیم و البته بر اساس سند تحقق دولت الکترونیک، زیرساخت های لازم برای انجام خدمات و پاسخگویی به مردم به صورت برخط و آنلاین را فراهم کردیم.
پاسره گفت: اولین دستگاهی در استان بودیم که قرائت کنتور، صدور قبض و پرداخت در محل را به صورت یکجا و متمرکز عملیاتی کردیم، این اقدام هم برای راحتی مردم عزیز روستاهای استان و هم برای حذف برخی اعتراضات و گلوگاه های احتمالی فساد صورت گرفت.
فیض اله پاسره تصریح کرد: امروز سیستمی در آب و فاضلاب روستایی اجرایی شده که نقشه تمامی تاسیسات آب روستایی به صورت برخط و آنلاین در دسترس است، اگر جایی دستگاهی نیاز به اطلاعات ما نیاز داشته باشد، ما قادریم مشخصات تاسیساتتمان را بدون محدودیت زمانی و یا مکانی، استخراج و ارائه کنیم.
وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات الکترونیک در کاهش اتلاف وقت مردم، اظهار داشت: ما امروز مفتخریم اعلام کنیم برای اولین بار در شرکت، میز خدمت الکترونیک را برای مردم آماده کردیم، بخش زیادی از خدمات و پیگیری ها می تواند از طریق سایت و بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام شود، هرچند هنوز تا استفاده از این سیستم راه زیادی داریم و باید روستاهای ما به اینترنت قابل قبول دست یابی پیدا کنند.
پاسره از لزوم شفافیت دستگاه ها در پاسخگویی به مردم گفت و ادامه داد: سیستم پایش و ارائه به روز آخرین روند اقدامات عمرانی در سایت نیز در حال تدارک است، بخش هایی از کار انجام شده است و در آینده نزدیک این قابلیت در سایت شرکت قابل دسترس خواهد بود.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی گفت: امکان ارائه پیشنهاد و درخواست مردم نیز از طریق سایت به نشانی abfar-kb.ir و یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۴۶۴۶۹۰ فراهم است، مردم می توانند با کمترین هزینه از این دو روش به صورت مستمر با ما در ارتباط باشند.
انتهای پیام/د