پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت لنده همزمان با آغاز عملیات اجرایی آسفالت جاده های ارتباطی در منطقه موگرمون لنده از این منطقه  بازدید کرد.

به گزارش ریواس جنوب، مرادی پور در حاشیه این بازدید گفت؛ با اجرای این طرح یک عمر سختی عبور و مرور در راههای این منطقه بزرگ پایان خواهد یافت.

دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت لنده از آسفالت ۱۳ کیلومتر جاده های ارتباطی این منطقه خبر داد و گفت عملیات اجرایی این طرح از امروز در منطقه دشت ناصری آغاز شد.
وی گفت؛ در این طرح، جاده های ارتباطی مناطقی چون سرتنگ آزادی، نهضت، دشت ناصری، بنه علیاری و گرداب ها که کار زیر سازی و بهسازی آنها تمام شد آسفالت می شوند.
دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت لنده خاطرنشان کرد، از اهداف مهم و اصلی بنیاد مستضعفان توسعه و عمران و آبادانی مناطق محروم است که انشالله با همتی که وجود دارد بتوانیم محرومیت را از سیمای شهرستان لنده بزدایم.
مرادی گفت؛ طرح بزرگ بهسازی و آسفالت جاده های ارتباطی در مناطق روستایی شهرستان لنده با مشارکت بنیاد مستضعفان و اداره راه در حال انجام است.
بنابراین گزارش پس از ۵۰ سال بسیاری از راه های ارتباطی در شهرستان لنده از جمله منطقه پرجمعیت و گردشگر پذیر موگرمون به صورت خاکی و یا شنی به حال خود رها شده بودند به گونه ای که عبور و مرور در اکثریت جاده های این منطقه حتی با وانت بارها به سختی انجام می گرفت.

منطقه ای که مردمان آن طی این سالها سختی های زیادی را تحمّل و همین کمبود حداقلی امکانات باعث گردید تا خیل عظیمی از مردمان این دیار راهی شهر لنده و یا دیگر مناطق همجوار شوند و آنانکه ماندند چه سختی های را که متحمل نشدند. از ترک تحصیل فرزندان خود تا سختی انتقال محصولات کشاورزی به شهر و ایاب و ذهاب های که صرفا با وانت بار ها و قاعدتا تحمیل هزینه های چندین برابری همراه بود.
بی شک با مرور سختی های زندگی در مناطقی با این شرایط در اولین نگاه به اهمیت راه‌های ارتباطی و نقش آن در زندگی پی میبریم و یقینا راه ارتباطی مناسب از مهم ترین عوامل توسعه هر منطقه ای محسوب می شود از اینرو است که به باور کارشناسان، توسعه راه ها نقش اساسی در پیشرفت و آبادانی ایجاد میکند و اینجاست که بهسازی و آسفالت راه های روستایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
استقرار بنیاد مستضعفان در لنده و اهداف محرومیت زدایی
با استقرار تیم محرومیت زدایی بنیاد علوی در شهرستان لنده مهمترین برنامه توسعه ای در پیش گرفته شده، آبادانی مناطق روستایی بود که در این راستا طی یکی دوسال گذشته برنامه های خوبیددر حوزه های مختلف تعریف شد و اکنون که این برنامه ها یکی پس دیگری به مرحله اجرا می رسند تاثیرات مثبت آنها ملموس تر می شوند.
این روزها منطقه بزرگ، پرجمعیت و گردشگر پذیر موگرمون از توابع شهرستان لنده پس از سالها محرومیت، رنگ و بوی عمران و آبادانی را بخود می بیند و صدای غرش ماشین آلات راه سازی این نهاد انقلابی آلامی بر زخم های چندین ساله جاده های خاکی اش شده است.
بی شک این اقدام ماندگار بنیاد علوی نقشی مهم و تاثیرگذاری در عمران و آبادانی مناطقی همچون موگرمون خواهد شد و قطعا با حذف سختی های عبور مرور از زندگی مردمان این دیار، کشاورزی در دشت بزرگ ناصری و مناطق همجوار آن آسانتر، روی آوری به پرورش دام سبک و سنگین در گرداب ها بیشتر و کشاورزان برنج کار حاشیه رود جن و سرمایگذاران مزارع پرورش ماهی این منطقه نقش آفرینی بیشتری در سال جهش تولید ایفا خواهند کرد.