پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

با تایید حکم پرویز یزدانپناه در شورای انقلاب فرهنگی و فضای خاص مدیریت در علوم پزشکی یاسوج، می‌توان به جرات گفت که شروع دوره مدیریتی این پزشک آرام را باید از هفته جاری دانست؛ دوره‌ای که بعد از حدود یکسال سرپرستی، اکنون با یک اقتدار امیدوارکننده شروع شده و نشانه آن را می‌توان در ابقای تصمیمش در انتخاب معاون شماره یک دانشگاه دید.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، پرویز یزدانپناه امروز در حکمی، معاون توسعه خود را ابقا کرد و بعد از یک دوره سرپرستی او را به عنوان معاون خود منصوب کرد.

این انتصاب از چندین منظر قابل تفسیر است.

در روزهای نخست انتصاب پرویز یزدانپناه به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج که هر مدیری برای ماندنش و جاافتادنش هر کاری می‌کند، او در دیدار با نمایندگان با صراحت لهجه خط قرمزش را دخالت غیرقانونی نمایندگان و سیاسیون در کار دانشگاه اعلام کرد؛ موضوعی که کدورت‌هایی ایجاد کرد و حتی تا تلاش برخی نمایندگان برای حذف یزدانپناه هم پیش رفت.

دوره سرپرستی و طولانی شدن روند آن که حتی فراتر از قانون و دو دوره ۶ ماهه تمدید شد، آقای یزدانپناه را در موضع ضعف قرار می‌داد اما هیچ‌کدام از این‌ها موجب نشد تا او همانند برخی مدیران قبلی دانشگاه، امتیاز دهد و برای ماندنش روی صندلی ریاست، همه چیز دانشگاه را گوشت نذری کند؛ او این کار را نکرد و روی سیاست‌هایش ماند تا بالاخره حکم ریاستش را گرفت.

از طرفی دوره پرچالش سرپرستی یزدانپناه با حضور نماینده مقتدر و تمام‌کننده گچساران و باشت همراه بود ولی این هم نتوانست، او را مدیری اهل باج و معامله کند.

معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی که در همه سال‌های گذشته از حوزه انتخابیه غلام‌رضا تاجگردون انتخاب می‌شد، در این دوره هم مستثنی نبود و در آخرین سکانس به جلال پورانفرد رسید که چندین رقیب حتی از حوزه گچساران و باشت داشت.

اکنون غلام‌رضا تاجگردون نیست، اما پرویز یزدانپناه پای انتخاب روز اولش ماند و حکم “سرپرستی” پورانفرد را “معاونت” کرد و در ادامه مسیر که حداقل در آن حوزه انتخابیه، خبری از دخالت نماینده و فشار و لابی نیست، به پورانفرد اعتماد کرد.

این در حالی بود که فشارهای دو نماینده دیگر نیز در این مدت کم نبود و دست‌کم، همه منتظر انتصاب معاونت توسعه از حوزه کهگیلویه بودند.

از سوی دیگر در مدت یکساله دوره سرپرستی جلال پورانفرد، و چالش‌های مختلف حوزه سلامت می‌توان کارنامه او را موفق و مهمتر از ان بدون حاشیه دانست و بر توانمندی او صحه گذاشت؛ این موضوع، انتصاب یزدانپناه را متفاوت و امیدوارکننده کرده است و می‌توان گفت که شایستگی‌های آقای پورانفرد در انتخاب او از میان گزینه‌های مختلف، نقش اساسی داشته است.

باید ادعان کرد که پورانفرد در زمستان سرد اعتبارات مدیریت در دانشگاه را عهده‌دار بود و قطعا نمی‌شود این دوره را با بهار اعتباری دانشگاه مستقیما مقایسه کرد؛ مشکلات شدید اعتباری دولت، تحویل دانشگاه با بدهی سنگین ناشی از مدیریت قبلی، مطالبات سرسام‌آور پرسنل شاعل و بازنشسته، حواشی استخدام‌های غیرقانونی بر جای مانده از گذشته، چالش کرونا و مواردی از این دست، کار را بر پورانفرد سخت‌تر کرد تا امروز اگر می‌گوییم یزدانپناه برای معاونت توسعه خود انتخابی خوب داشت، اغراق نکرده باشیم.

همه می‌دانند که هیچ فشاری و سفارشی برای انتخاب پورانفرد در روزهای بدون تاجگردون وجود نداشت و در نقطه مقابل فشارها برای انتخاب فردی از حوزه بویراحمد، کهگیلویه و نزدیکان نماینده این دو حوزه بسیار زیاد بوده است؛ زیر بار این فشارها نرفتن یعنی اینکه یزدانپناه اگر در دوره متزلزل سرپرستی تن به دخالت‌ها نداد، اکنون در دوره اقتدار مدیریتی‌اش نیز تن نخواهد داد.

در کنار همه فشارها بر مدیریت ارشد حوزه سلامت، انتظارات طرفداران آقای روشنفکر که از قضا به خود آقای یزدانپناه هم نزدیک هستند و دیگر اقتضائات مدیریت در کهگیلویه و بویراحمد موجب شده تا با اطمینان نتوان گفت که رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج دقیقا تا چه زمانی می‌تواند دوام بیاورد، به این سیاست ادامه دهد و همچنان لقب مدیر مقتدر را با خود یدک بکشد.

در پایان به آقای مهدی روشنفکر و سید محمد موحد توصیه می‌شود که اگر واقعا به دنبال خدمت به مردم هستند، مقاومت را کنار بگذارند و بدون تنش و اختلاف کمک کنند تا حوزه سلامت این استان وارد مسیر صحیح خود شود و جولانگاه سهم‌خواهی‌ها نشود.

جلال پورانفرد پرویز یزدانپناه

انتهای پیام/ بنام