استاندار در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه: پروژههای رها شده زیادی در بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به اتمام رسیدند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پروژههای نیمهتمام و رها شده بخش کشاورزی این استان گفت: از سال ۸۱ و ۸۲ تاکنون پروژههای زیادی در حوزه کشاورزی رها شده بودند، که در این دولت به بهرهبرداری رسیدند.
به گزارش ریواس، سید موسی خادمی ظهر امروز در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه استان کهگیلویه و بویراحمد، سازمان جهاد کشاورزی را از مهمترین دستگاههای توسعهای نامید و اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی با جایگاه والایی که دارد میتواند نقش مهمی در توسعه، اقتصاد و اشتغال ایفا کند که در این استان تاکنون اینگونه بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در بخش کشاورزی، ۹۰ درصد بار بر دوش بخش خصوصی است، افزود: با تعاملی که مسئولان و متولیان امر با جامعه کشاورزی دارند، امیدواریم که این استان در چندین محصول مهم به قطب کشاورزی در کشور تبدیل شود.
وی ادامه داد: پروژههای زیادی از سال ۸۱ و ۸۲ در بخش کشاورزی این استان رها شدند که در دولت تدبیر و امید به بهرهبرداری رسیدند و این جای امیدواری است.
وی گفت: تعریف سیاستهای راهگشا و جهتگیریهای تولید، استفاده از تکنولوژی و ابزارهای نوین، تحقیق و پژوهش و توجه به بحث بازار محصولات تولیدی از مسائلی هستند که جدیت در آنها میتواند به ارتقا بخش کشاورزی در این استان کمک شایانی کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه همه این مسائل باید در کنار هم دیده شوند، تصریح کرد: یکی از راههای نفوذ ما به بازارهای جهانی تولید محصولات سالم و ارگانیک است که باید در این استان جدی گرفته شود.
خادمی گفت: با توجه به آب و هوای بسیار خوب و متنوع و نبود صنایع آلاینده، کهگیلویه و بویراحمد میتواند در زمینه تولید محصولات ارگانیک صاحب برند و حرف در کشور و حتی دنیا شود که در این زمینه از متولیان امر انتظار بیشتری میرود که بتوانند به آنچه از ابتدای دولت مدنظر بود، برسیم.
مسئول ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد، جلوگیری از تغییر کاربری اراضی را از دیگر رسالتهای سنگین سازمان جهاد کشاورزی دانست و بیان کرد: در این استان باید با حساسیت بیشتری اجازه ندهیم که اراضی کشاورزی به دست سودجویان بیفتد.
وی توضیح داد: بدتر این است که در دشتهایی که هزینههای زیادی برای تأمین آب آنها شده بخواهیم به راحتی با تغییر کاربریها موافقت کنیم.
وی محدودیت کمی اراضی و شیبدار بودن آنها را موجب غیرفنی و پرهزینه کردن کشاورزی دانست و اضافه کرد: این تغییر کاربری اراضی کشاورزی نه عاقلانه است و نه با قوانین موجود سنخیتی دارند.
در پایان این مراسم از ۴۵ کشاورز نمونه در بخشهای زراعت، دام، باغبانی، شیلات و سایر زیرگروههای کشاورزی تجلیل شد.
انتهای پیام/ک-بنام