پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

دفتر امور روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در مورد گزارش منتشر شده در این پایگاه خبری جوابیه‌ای منتشر کرده‌ و گفته که این پل لوله ای در مسیر یک دره فصلی است که مسیر قبر شهید رامول را تسهیل میکند؛ ریواس جنوب در تأیید خبرش توضیحاتی داده است.

به گزارش ریواس جنوب؛ دفتر امور روستایی استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد، پیرو درج گزاشی با تیتر ” اقدام عجیب دهیاری که همه را انگشت به دهان کرده است. چه کسی پاسخگو است؟

{اینجا کلیک کنید} جوابیه‌ای تهیه و به دفتر این پایگاه خبری تحلیی ارسال کرده است.

در این جوابیه آمده است:

مدیر مسوول محترم سایت خبری ریواس جنوب

با سلام و احترام

در پاسخ به مطلب مندرج در آن پورتال خبری با موضوع” اقدام عجیب دهیاری که همه را انگشت به دهان کرده است. چه کسی پاسخگو است؟” بدون درج هیچگونه تصویر از پل مورد بحث در روستای بیشه خشکو ،جوابیه زیر در ۴ بند ارسال می گردد؛ لذا  مقتضی است طبق  ماده ۲۳ قانون مطبوعات، جهت تنویر افکار عمومی در آن پورتال خبری درج گردد.

۱- مطابق سرشماری سال ۱۳۹۰روستای بیشه خشکو تنها دارای ۱۰ خانوار بوده و فاقد دهیاری می باشد.

۲- احداث پل لوله ای مزبور بنا به درخواست اهالی روستا و نیز تسهیل راه مزار شهید رامول می باشد.

۳- این پل گذر موقتی دقیقاً بر روی پایه های یک پل بزرگ قدیمی که هفت سال پیش قرار بود  برای  روستا ساخته شود گذاشته شده و دره فصلی بزرگی از آن عبور می نماید و به هیچ وجه در بیابان احداث نگردیده است.

۴- با توجه به نداشتن دهیاری، اعتبار پروژه مزبور از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری تامین گردیده است.

  لازم است خبرنگاران آن پرتال خبری در انتشار مطالب خود دقت بیشتری نموده و این چنین باعث تشویش اذهان عمومی و زیر سوال بردن خدمات دولت تدبیر و امید در استان نگردند. در ضمن تصاویر مربوط به پل ذکر شده جهت آگاهی و درج در آن پرتال خبری بر روی لوح فشرده ارسال می گردد.

توضیح ریواس: شورای فنی یکی از تخصصی ترین شوراها و کارگروهها است که اگر موضوع به سادگی آنچه دفتر امور روستایی گفته است، بوده، پس چرا در شورای فنی مطرح شده است؟ آنچه خبرنگار این سایت بدان اشاره کرده دقیقا” روایتی از بحثهای آن شورا بوده است.

نکته دیگر اینکه گذاشتن یک لوله آن هم برای گذر موقت با هزینه ۲ میلیون تومان در اولویت چند هست؟ باید بپذیرفت کارایی این اقدام فقط برای مواقعی است که سیل بیاید، ولی آیا خانواده معزز شهید در وضعیت سیل و بارندگی به زیارت قبر مطهر شهید میروند؟

 

انتهای پیام/د