کاروان همدلی نقطه عطفی در خدمتگزاری به مردم خواهد بود؛ چرام ایستاد؛ مدیران استانی تعظیم کردند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
طرح راه اندازی کاروان همدلی دولت و ملت ایده ای بود که از سوی استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد و در هفته ای که گذشت و تا هنوز جوهر مصوبه آن خشک نشده بود با سفر عضو ارشد دولت تدبیر و امید در استان به شهرستان چرام اجرائی شد.
به گزارش ریواس نیوز، موسی خادمی هدف از طرح این ایده و اجرای آن را پیگیری مشکلات مردم از نزدیک توسط مسولان بیان کرد. او میگوید: بسیاری از مردم به واسطه عدم دسترسی و مسافت زیاد، همچنین هزینه بالای سفر از بیان مسائل و مشکلات خود محروم می مانند که با اجرای این طرح بخشی از این مساله مرتفع خواهد شد.
با این تفکر بود که کاروان همدلی دولت و ملت روز ۱۹ خردادماه ۹۴ به ریاست استاندار در شهر چرام مستقر شد و به همراه تیم مدیریتی همراه خود پاسخگوی بیش از ۲۵۰ مراجعه کننده از نقاط مختلف این شهرستان بود. مشکلات مطرح شده بیشتر جنبه عمومی داشت و عمدتاً حوزه عمرانی و کشاورزی را در بر می گرفت. نفس این اقدام قابل تحسین است و رضایت اغلب مردم آن شهرستان که خبرنگار زاگرس موفق به صحبت با آنان شده است نیز موید این مطلب می باشد. اما آنچه مهم است تداوم این حرکت است و مهمتر از آن جلوگیری از کلیشه ای شدن این برنامه و دور شدن آن از مفهوم پوپولیستی است که با شناختی که از موسی خادمی در این یکسال و اندی حضور او در راس مدیریت استان به دست آمده است می توان امیدوار به تحقق این امر بود. اطلاع رسانی در خصوص دستاوردهای سفرهای شهرستانی این کاروان بایستی مورد توجه قرار گیرد و مشکلاتی که مردم در دیدار با کاروانیان مطرح می کنند باید به بهترین شکل ممکن پیگیری و نتیجه به مردم گزارش شود.
در این اقدام خوب مردمی یک عنصر تعیین کننده وجود دارد و آن انتخاب فردی کاردان و مردمدوست برای پیگیری و نظمبخشی به این کاروان امیدبخش است چرا که رفته رفته شهرهای زیادی میزبان تیم دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد خواهند بود و حجم مطالبات و خواستهها تنوع و تعدد بیشتری پیدا میکنند.
نقش روابط عمومی استانداری نیز در این کار مهم بسیار حائز اهمیت است که باید به خوبی از این نقش و ظرفیتهای موجود بهره گرفت تا کاروان همدلی با تدبیر و درایت، درگیر کاری نمادین نشود و ورودی و خروجی آن متناسب با اهداف اولیه راهاندازی آن باشد.
از سوی دیگر مدیران توانمند در این کاروان میتوانند تا حد زیادی اهداف این کار خوب را تحقق ببخشند و حقیقتا موجب ایجاد همدلی و همزبانی بین دولت و ملت شوند.
مدیرانی که میبایست با تمام وجود و بدون حب و بغضهای شخصی و سیاسی در کنار استاندار و تیم همراهش باشند و دلسوزانه مسائل و مصائب مردم را پیگیری و برطرف کنند.
همراهی و حمایت مجمع نمایندگان این استان نیز از دیگر نقاط قوت این طرح محسوب میشود.
مدیران اجرایی و عمرانی با اجرای این طرح به خوبی با دردهای مردم آشنا میشوند و همراه با سیل این کاروان خود را در کنار مردم، کشاورزان، روستائیان و آحاد مردم میبینند.
در این بین انتظار میرود که همه ذینفوذان، سیاسیون، مدیران با گرایشات و وابستگیهای مختلف سیاسی، نمایندگان، اطرافیان و تیم دفتری استاندار و همه و همه، سید موسی خادمی و تیم همراهش را حمایت کنند تا این طرح به آسیبهای احتمالی ذکر شده دچار نشود.
شکست در این طرح و عدم اعتماد مردم به آن، خطری است که مجریان این طرح هوشمندانه را در نیل به اهداف اصلی، تهدید می کند.
احشنت