بخشنامه ی قابل تقدیر اما متفاوت آموزش وپرورش در مورد رسانه ها: چرا بقیه ادارات چنین کاری نمی کنند!
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دستورالعملی تأکید کرد: از ارجاع موارد اختلافی با رسانهها به نهادهای قضایی جلوگیری شود.
به گزارش ریواس جنوب سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، دستورالعملی را مبنی بر جلوگیری از ارجاع موارد اختلافی با اصحاب رسانه به نهادهای قضایی، خطاب به استانها ابلاغ کرد.
در این دستورالعمل آمده است: در راستای تقویت و حمایت فضای نقد آزاد در سطح کشور و کمک به ارتقای فرهنگ پرسشگری در حوزههای رسانه به عنوان یکی از رویکردهای جدی مدنظر دولت محترم در برنامههای عملیاتی حقوق شهروندی و قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، شایسته است هر گونه اختلاف با اصحاب رسانه در کمیتهای با حضور افراد زیر مورد بررسی و مسائلی فی ما بین با توافق حل و فصل شده و از ارجاع آن به نهادهای قضایی جلوگیری به عمل آید.
اعضای کارگروه حل اختلاف شامل این افراد هستند؛ مدیرکل استان (رییس)، رئیس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی (دبیر)،رئیس حراست (عضو)، رئیس اداره ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخ گویی به شکایات (عضو)،نماینده رسانهها.
مشابه این کارگروه در شهرستانها و مناطق استان نیز تشکیل و شروع به کار کند.
به گزارش ریواس جنوب همیشه آموزش و پرورشی ها نسبت به اجحاف هایی که در حق آنها نسبت به دیگر ادارات صورت می گیرد گلایه دارند و اکنون نیز این بخشنامه گرچه کاری قابل تقدیر و در جهت آزادی بیان است اما این سوال است که چرا فقط آموزش و پرورشی ها فضا را برای نقد آماده کنند ولی دیگر ادارات حتی در صورت انجام اشتباهی هم پاسخگوی رسانه ها نباشند؟
بدون شک این بخشنامه موجب می شود تا خبرنگاران نسبت به کوچکترین اشتباه فرهنگیان دست به قلم شوند با علم بر اینکه می دانند حق هیچگونه شکایتی نیست.
این بخشنامه شاید یکی از بهترین بخشنامه های یک سازمان بتواند باشد اما به شرطی که در همه دستگاه ها و ادارات اجرا شود و نه فقط آموزش و پرورش چرا که رسانه ها باید نسبت به نقد در مورد همه ادارات آزاد باشند تا عدالت نیز رعایت شود.