قمار بزرگ حسن روحانی و آینده سیاسی ایشان چه کسی در انتخاباتهای آتی، میوه برجام را خواهد چید؟ آیا احمدی نژاد میتواند، برنده نتیجه برجام باشد؟آیا اولین بازنده میتواند اقای لاریجانی باشد؟
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
ریواس/ سعادتالله حسینپور دهبزرگ
در روزگاران گذشته اگر گرانی ۲۰ درصدی بنزین، و یا دلزدگی مردم از برنامههای اقتصادی و سیاسی در حوزه داخلی تاثیر گذار بود ولی دوسالی میشود، که مردم انتخابشان به بیرون از مرزها گره خورده است و میتوان آقای حسن روحانی را اولین رییس جمهوری که این گونه انتخاب شد، نام برد.
حسن روحانی با سیاست تنش زدایی منطقه ای، و تعامل با جهان و برداشتن تحریمها رییس جمهور شد.
و این نشان دهنده، دخالت مستقیم سیاست خارجی در انتخاب، کاندیداها از طریق رای مردم گردید.
و از آن طرف هم میتوان انتخابات در امریکا را بیان کرد که تاحدودی تحت تاثیر نحوه برخورد کاندیداها در مورد ایران است و این دوره جزء آیتمهای مهم در انتخابات این کشور دانست.
ما بیشتر سعی خواهیم داشت تا حد امکان، از دریچه داخلی به این امر بپردازیم.
کمتر از پنج ماه به انتخابات مجلس و مجلس خبرگان باقی مانده است و شاید گفت، که اولین تاثیر برجام را در این دو انتخاب باید جستجو کرد..
این دور انتخابات خبرگان مهمترین دوره است
اگر به صورت محدود به انتخاب خبرگان رهبری بخواهیم بپردازیم شاید تاثیر کمی نسبت به تاثیر برجام نسبت به دیگر انتخاب ها خواهد داشت، ولی همین قدر بیان کنم که مهمترین دوره انتخاب منتخبین خبرگان این دوره میباشد.
در کنار برخیر دلایل دیگر، شکافی است که بین مجتهدین برای اختیارات رهبری به وجود آمده است، (عده ای معتقدند که باید وضع به همین منوال باشد وعده دیگری معتقد به حکومت به سبک شورایی و کم نمودن اختیارات رهبری هستند، این دوره از مجلس حبرگان را حساستر کرده است.
باید دید گروه دوم که اقای هاشمی رفسنجانی لیدر آن است، چگونه با ردصلاحیت ها برخورد میکنند.
به هر حال اسفند پر از شور واالتهاب در پیش داریم و دشمنان چشم طمع نسبت به آن دارند ولی به امید خدا و داریت مقام معظم رهبری و قانون مداری مسؤولین نظام انشاالله امیدشان، ناامید خواهد شد.
مجلس بودجه دولت احمدینژاد را تغییرات اساسی میداد
اما در مورد انتخابات مجلس، خدمت عزیزان عرض کنم، که شاید بازنده اصلی در این بازی سیاسی شخص اقای لاریجانی و حلقه نزدیک به ایشان باشند، که آنان را به عنوان اصولگرای معتدل میشناسیم.
و مدت زیادی است که به همراه حسن روحانی به دنبال ائتلافی جدید است.
مثال(برعکس ادوار در دولت احمدی نژاد که مجلس برنامه و بودجه کشور را تغییر اساسی میداد، ولی در این دو دوره بدون کمترین تغییری از طریق لابی گری لاریجانی و دوستانش تصویب شد.
نباید فراموش کنیم که بودجه سال آخر دولت احمدی نژاد را به گونه ای تغییر دادند که با آنچه دولت احمدی نژاد به مجلس داده بود هیچگونه شباهتی نداشت ولی متخصصین ومردم کمترمجلس را در تورم۴۶درصد مقصردانستند و آخر وعاقبت دکتراحمدی نژاد هزینه آن را پرداخت)
و یا جارزدن لاریجانی جهت برائت از احمدی نژاد در همین چند وقت پیش که گفتند:عده ای میگویند سگ احمدی نژاد بهتر از لاریجانی است.
نباید فراموش کنیم که لاریجانی میدانست با این حرف خود تیتر یک خبرگذاری های داخلی و خارجی خواهد شد و همین گونه هم شد.
اقای لاریجانی این پیام را به چه کسی داد؟
روشن است که نفر اول جناب آقای حسن روحانی و جناب هاشمی رفسنجانی بعد از ان حامیان آنان بودند.
پیغام دادند که حمایت من از آقای روحانی و سیاستهای ایشان ودولتش برایم هزینه هایی داشته است و شما باید دراین هزینه دادن شریک من ودوستانم باشید.
در نتیجه باید ماند و دید، آیا این ائتلاف صورت میگیرد و یا خیر؟
یا اگر صورت بگیرد، کسانی که رأی خود را به صورت قرضی به اقای روحانی داده اند، آیا حاضرند که رای خود رابه لاریجانی بدهند که به نظر بعید است.(درنظرسنجی های سال ۹۲در انتخابات ریاست جمهوری ,قبل از ائتلاف با اصلاح طلبان و کارگزاران رای اقای روحانی هفت دهم درصد بود.) اینکه دوباره رأی خود را به سبد جناب روحانی بریزند,دوراز ذهن است.
یعنی حامیت حامیان انتخاباتی جناب روحانی بخصوص دربدنه ان از ائتلاف روحانی ولاریجانی برای انتخاب دوباره ایشان دور از ذهن است.
بدلیل اینکه کسانی که به روحانی رای داده اند، بدنبال تکرار مجلسی همانند مجلس ششم هستند.
من به صورت میدانی در تحقیقات خود حتی یک نفر اصولگرا را ندیده ام که از اقای لاریجانی رضایت داشته باشد.
و پیش بینی بر این است که در صورت استقبال کم مردم در انتخابات و ردصلاحیت گسترده، تفکرغالب در مجلس آینده، متمایل به جبهه پایداری میباشد.
سال ۹۶ و انتخابات ریاست جمهوری چه اتفاقی خواهد افتاد؟
باید گفت جناب حسن روحانی تمام تخم مرغ های خود را در سبد و نتیجه برجام گذاشته است و تا حدودی موفقیت این طرح نه در درون مرزهای ایران بلکه در بیرون و بخصوص در امریکا شکل میگیرد.
من انتخابات ۲۰۱۶امریکا را دنبال میکنم؛ خیلی از کاندیداهای جمهوری خواه برجام راقبول ندارند و کسانی هم که قبول دارند میگویند اینقدر در برجام حفره های بزرگ برای دبه درآوردن وجود دارد که نیاز به رد آن نیست.
در نتیجه اینقدر بهانه دستمان است که ایران را به زانو درآوریم و از پذیرش برجام پشیمانش کنیم؛ در صورت موفقیت جمهوری خواهان روزهای سختی پیش روی جناب روحانی میباشد.
اما در اردوگاه دموکراتها وضع نسبتأ بهتری آقای روحانی دارد و شعار آنان حمایت از طیف معتدل در ایران که به اصلاح طلب ها مشهور هستند.
در نتیجه باید گفت انتخابات ایران تحت تاثیر انتخابات در امریکا است.(و آقای روحانی از روزی که حتی آب خوردن ما تا طرحهای کلان اقتصادی را بانتیجه برجام گره زد زمینه زیر نفوذ قرار گرفتن ایران را باسیاست خارجی بخصوص سیاست خارجی امریکا کلید زد و شخص مقام معظم رهبری اولین کسی بود که نسبت به این موضوع اخطار داد.
رقیب قدری به نام احمدینژاد
نکته دیگر در انتخابات۹۶رقیب قدری به اسم دکتر احمدی نژاد میباشد.
که میتواند اولین رییس جمهور اسبق باشد، که بعد از چهارسال دوباره به صحنه انتخابات باز میگردد.
به جرات میتوان گفت که ایشان در حال حاضر محبوب ترین فرد در بین اصولگراها و قشر فقیر جامعه میباشد.
و آینده اصولگرایان به وجود ایشان بسته شده است که برخلاف میل باطنی با توجه به پایگاه اجتماعی ایشان مجبور به حمایت از ایشان میباشند.
در تحقیقات میدانی ایشان به فاصله زیاد نسبت به رقبایش در جلوی این صف قرار دارد.
در جراحی اقتصادی که ایشان در اقتصاد ایران انجام داد، طرحی به نام یارانه نقدی را وارد جامعه نمود که در حال حاضر معضلی برای دولت روحانی برای پرداخت ان شده است و شاید هم در آینده نتیجه انتخابات را رقم بزند.
پیشبینی یک حرف احمدینژاد در مناظرات انتخاباتی سال ۹۶
مثال (کافی است که احمدی نژاد در مناظرات خود بیان کند که قرار ما برای افزایش حامل های انرژی بالا بردن یارانه ها بود و یارانه حق همه ایرانیهاست که این دولت یا آنرا قطع کرده و یا به افزایش آن عمل ننموده است.
وی ممکن است بگوید به هر ایرانی مبلغ یک صد هزارتومان باید پرداخت کرد؛ حالا همه متخصصین در بین مردم گسیل شوند تا این مسأله را برای عوام توضیح دهند که این طرح اقتصادی نیست؛ باید گفت قطعا به نتیجه نمیرسند.
در پایان باید گفت: جناب حسن روحانی ولاریجانی به طنابی (گره زدن سیاست داخلی با سیاست خارجی) ودوستی با دشمنانی که اصلأ قابل اعتماد نیستند درون چاهی افتاده اند که آنچنان راه نجاتی برای آنان متصور نیستند و شاید خود اولین کسانی باشند که در این چاه سقوط میکنند.
این فقط یک تحلیل از هزاران تحلیل درباره آینده سیاسی این عزیزان است و باید منتظر ماند و برای نتیجه این تحلیل کمی صبر باید کرد.
انتهای پیام/ حسینپور دهبزرگ
توضیح: این مطلب، الزاما دیدگاه مسئولان و دستاندرکاران پایگاه خبری “ریواس” نیست.
ایا نویسنده برادر سید قدرت حسینی هست؟
احمدی نژاد خواب ببیند
احمدی نژاد!!!!پخخخخخخ
باز لاریجانی ببره بهتره از این اصلاح نمادها هست
تحلیل قشنگی بود افرین بر نویسنده محترم
هر جا خاتمی را بزارن برنده هست اغا جان
احسنت بر حسین پور. تحلیل میدانی و توام با پیش بینی بود که بسیار بواقع نزدیک است. قطعا عملکرد لاریجانی در دو سال اخیر و بخصوص مصوبه مجلس در بررسی برجام ابهامات زیاد پدید آورده و در اردوگاه اصولگرایان پایگاه متزلزل دارد.
اصلاح طلبان هم هزینه برجام را برای این دولت و شخص روحانی بعهده نمیگیرند چون دولت اعتدال رحم اجاره ای اصلاح طلبان است.