پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

اجرای ۲ طرح توریستی کُورَکی و قله تاریخی نظرآباده چیتاب در حوزه جذب گردشگر و مسافر در منطقه کبگیان، نوید روزهای امیدبخشی در شکوفایی اقتصاد این منطقه با گردشگری و بوم‌گردی به وجود آورده است.

به گزارش ریواس جنوب از چیتاب در بازدید معاون استاندار و مدیرکل راه استان از مناطق گردشگری چیتاب که باحضور امام جمعه و بخشدار این منطقه صورت گرفت، عزیز فیلی گفت: چیتاب شهر نوپا و خوش آب و هوائی است که قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری استان را دارا است.

فیلی، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیگیری‌های مصرانه امام جمعه کبگیان و شرایط جغرافیائی چیتاب افزود: این شهر دارای جاذبه های طبیعی و خدادادی است که با تخصیص بودجه در ردیف گردشگری و بوم گردی بانگاه روشن به آینده می‌توان با اهتمام به اجرای فرهنگ گردشگری به اقتصاد این دیار جانی دوباره داد.

علمیردانی، مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید با قدردانی از پیگیری‌های امام جمعه، بخشدار و شورای شهر  چیتاب در رابطه با گردشگری و ایجاد فضای تردد راحت‌تر گردشگران گفت: بعداز اتمام آسفالت جاده چیتاب گردوه که راه ارتباطی بخش به بزرگراه اصفهان یاسوج میباشد، اتصال جاده ارتباطی چیتاب به اتوبان پاتاوه دهدشت که از تنگه مورگا و میان دو آب چیتاب به طول ۴کیلومتر می گذرد مهمترین دغدغه ما است.

وی افزود: با پیشرفت فیزیکی و ساخت پل حدود ۶۰درصد کار پیشرفته است که انشالله در آینده ای نزدیک با تکمیل و آسفالت این شاهراه حیاتی آرزوی مردم این دیار که تزریق تکمیل آن، خروج شهرچیتاب از بن بست است را برآورده خواهیم کرد.

بازدید

در ادامه امام جمعه کبگیان هم باتشکر از اقدامات مسئولان در پاسخگوئی به خواسته های مردم بخش دربرطرف کردن مشکلاتشان گفت: همه ما مسئولان وظیفه خدمتگزاری که بر دوشمان است را باید با تمام توان درخدمت به خلق در مرحله اجرا به ثمر برسانیم تا با رضایت خلق خداوند هم از ماها راضی شود.

علی وحدانی فر با اشاره به مسئله گردشگری چیتاب و کبگیان هم تصریح کرد: شرایط استراتژیک و موقعیت استثنائی کبگیان در استان و چیتاب درکبگیان باعث، هجمه گردشگران به جای جای کبگیان، خاصه جذبه های توریستی شهر چیتاب در فصول بهار وتابستان شده است که همه ماها را براین داشته تا انشالله، بانهادینه کردن فرهنگ گردشگری و بوم گردی این مکان زیبا را به سراسر کشور معرفی و کمک شایانی به اقتصاد این دیار کنیم.

امام جمعه کبگیان افزود:علی رغم تلاش‌های صورت گرفته، هنوز فرهنگ پذیرائی و راهکار ورود به جذب گردشگر درنبود امکانات برای مردم این دیار جا نیفتاده است.

حجت‌الاسلام وحدانی فر با قدردانی از مجری طرح بسترسازی و اصلاح فضای رودخانه چیتاب (حریم کیش) با توجه به دریافت مجوزهای قانونی ساخت این مکان گفت: لای‌روبی رودخانه راه اندازی حدود قایقرانی، ساخت پل های فلزی دید و بازدید گردشگران از مناطق صعب العبور پشت کُورَکیِ چیتاب، باساخت آلاچیق و سکوهای تفریحی و سرویسهای بهداشتی در کنار فضای دل انگیز درختان سرسبز و ریزش آبشار مصنوعی، تفرج گاه زیبا و روئیایی در ورودی شهر چیتاب خواهد ساخت.

وی ادامه داد: این کار موجب جذب توریست و ورود مسافران انبوه به شهر چیتاب و دل بستن جوانان این خطه با سرمایه گذاری در مناطق بکر و دست نخورده و همچنین شکوفائی اقتصاد و رونق بازار کار خواهد شد.

حجت الاسلام وحدانی فر با اشاره به مسئله بومگردی در بخش گفت: ساختار قدیمی در روستاهای بخش هنوز راوی پخش خانه های کاه گلی دست نخورده ایست که در مسئله بوم گردی کانون توجه گردشگران مختلف است.

وی گفت: قله تاریخی چیتاب که در منطقه نظر آباد وجود دارد با پیگیریهای مجری آن (وکیلی) در شرف ایجاد فرهنگ بوم گردی است، که با توجه به مشرف بودن به منظره زیبای شالیزار وسیع و رودخانه پرآب کبگیان در بلندای روستاهای نظرآباد و نقاره خانه از توابع چیتاب از موقعیت استثنائی و قابلیت جذب توریست برخوردار است٫.

لازم به ذکر است باتوجه به هجمه گردشگران از استانهای متعدد به شهر چیتاب منطقه های توریستی کُورَکی و قله تاریخی نظر آباده چیتاب با توجه به ساخت موارد ذیل و دریافت مجوزهای قانونی توسط خانواده های حریم کیش و وکیلی در شرف تبدیل شدن به مناطق استاندارد گردشگری است.

در سفر چند هفته پیش استاندار و تیم مدیریتی او از ادارات‌کل مختلف، به منطقه کبگیان، توسعه منطقه در حوزه گردشگری یکی از مصوبات اصلی و اهداف این سفر بوده که شروع و اجرایی شدن این ۲ طرح خوب در زمینه گردشگری تا حد زیادی می‌تواند، کبگیان و شهر چیتاب را در این مسیر قرار دهد.

انتهای پیام/ک-ب