پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

روستای بلوط بنگان از توابع شهرستان کهگیلویه غرق در انبوهی از مشکلات شده و مشکلات مانده از قبل آن همچنان پابر جاست.

به گزارش ریواس جنوب، این روستا در نزدیکی شهر دهدشت در فصل بهار یکی از روستاهای زیبا و گردش پذیر شهرستان به حساب می آید اما همچنان از ابتدایی ترین امکانات محروم است.
آنگونه که اهالی به ریواس جنوب گفتند این روستا هم مشکلات آنتن دهی و اینترنت دارد، هم مشکل آب دارد، هم گاز ندارد ، هم جاده ی ارتباطی درست و حسابی ندارد و مهمتر از همه حتی نفت و کپسول گاز هم برای روشنایی و گرمایشی خود ندارند.

اسحاق نجاتی عضو شورای اسلامی این روستا به نمایندگی از اهالی به ریواس جنوب گفت: روستای بلوط بنگان با وجود قول های متعدد اما هیچکدام از قول ها عملی نشده است و مردم روستا پیش خود فکر می کنند که شورا هیچ کاری را پیگیری نمی کند.

وی گفت: ما تمام راه ها را رفتیم ولی چاره ای نکردیم و حالا تنها امیدمان به ریواس جنوب است که مشکلات ما را دنبال کند.
این عضو شورای روستا تاکید کرد”: ما جزء روستاهای گازدار آورده شده ایم اما با وجودیکه اکثر کارهای گاز روستا انجام شده است، پیمانکار ادامه کار را انجام نداده است.
وی گفت: به همین دلیل به روستای ما نفت هم نمی دهند و می گویند شما برخوردار ازگاز هستید.
نجاتی تاکید کرد: به دلیل نبود نفت و گاز برخی از شب ها تا صبح برای گرمایشی خود ازچراغ های زمان قدیم استفاده می کنیم.

نجاتی نبود تلفن و اینترنت را مهمترین مشکل روستا دانست و گفت: شش سال قبل یک دکه ی بی خاصیت در این روستا نصب شده است که هنوز که هنوز است نمی دانیم برای چه چیزی بوده است و برای برقراری یک تماس باید به پشت بام ها برویم.

عضو شورای اسلامی بلوط بنگان افزود: جاده ارتباطی روستا نیز مناسب نیست اما اگر یک لودر به ما بدهند که قسمتی از جاده را عریض تر کنیم راضی هستیم.
وی تاکید کرد: ما نمک نشناس نیستیم و قدر مدیرانی که پای کار بودند را می دانیم و جا دارد از اداره برق و فرماندار که از روزیکه آمدند تلاش های زیادی برای روستا داشتند و تمام کاستی های مسئولان قبلی را جبران کرد تشکر کنم.

خبرنگار ریواس جنوب برای پیگیری این مشکلات به سراغ مدیران مربوطه رفت.

سید مسلم اکوانیان در شرکت گاز اولین امیدواری را برای اهالی روستا ایجاد کرده و گفته است: شبکه گاز بلوط بنگان کار شده است و بخش زیادی از کارها انجام شده است و گازدار شده است و پیمانکار علمک تازه انتخاب شده است و تا یک ماه اینده شروع به نصب علمک می کند و مشکل گاز این روستا تا یک ماه آینده به طور کامل حل خواهد شد.

وی افزود: تا زمانیکه علمک ها نصب بشود موارد مربوط به نفت و کپسول گاز اهالی این روستا را برای آنها تایید می کنیم.

امیرحسین سبزی پور، رئیس شرکت پخش فرآورده های نفتی کهگیلویه نیز گفت: من تا الان فکر می کردم که این روستا گاز دار است و اولین بار می شنوم که مشکل نفتی دارند.
وی گفت: اهالی با ثبت نام خود در سامانه به اداره مراجعه کنند تا نفت در اختیار آنها قرار دهیم.

علی دیانتی، رئییس راهداری و حمل نقل جاده ای کهگیلویه در مورد راه ارتباطی این روستا گفت: با اولویت بندی که داشتیم راه این روستا مشکل خاصی فعلا ندارد و اگر مورد خاصی داشت برطرف می کنیم.
وی گفت: ماشین آلاتی که داشتیم به بخش سوق بردیم و مشکلاتی را حل کرده ایم و هر جا هر روستایی نیاز به کمک ما داشته باشد کوتاهی نمی کنیم.

حمید خشامن، رئیس شرکت مخابرات کهگیلویه در خصوص دکه ای که در این روستا نصب شده است گفت: من در جریان این دکه نیستم و باید پیگیری کنم.
خشان گفت: تا الان به این روستا نرفته ام و نمی دانم آنت و اینترنت دارند یا نه اما بررسی می کنم و ابتدا تکلیف این دکه را مشخص خواهیم کرد.

ولی جفتا، رئیس اداره آب و فاضلاب کهگیلویه نیز گفت: ۱۲۰۰ متر لوله از سپاه گرفتیم و اکنون موجود هستند برای اینکه کارهای مربوطه را انجام دهیم.
وی گفت: ماشین برای بارگیری بقیه تجهیزات فرستادم ولی چون منطقه بارانی بود فعلا مقدور نبود و نتوانست بارگیری کند.
جفتا گفت: در تلاش هستم تا یک بیل مخصوص حفاری پیدا کنیم و برای حفاری آن را به روستا بیاوریم و مشکل آب را حل کنیم.

به گزارش ریواس جنوب با این همه مشکل در روستایی که منبع فراورده های گوشتی و لبنیاتی به حساب می آید و مدیرانی که به نظر می رسد هنوز با مشکلات این روستا آشنا نیستند باید دید بالاخره کدام مدیر گرهی از مشکلات این روستا باز می کند!