گزارش ریواس جنوب از سفر پرکار استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد به محرومترین مناطق استان کیفیت پایین جاده چاروسا را زیر لاستیک خودرویم لمس کردم/ اخراج خانوادههای مستمند از تحت پوشش کمیته امداد/مدیران پروازی چاروسا/بهزیستی خودش ساختمان ندارد که بخواهد سرپناه معلولان باشد/آقای استاندار امیدوارم در چاروسا همیشه محبوب بمانید
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مردم و مدیران مناطق محروم قلعهرئیسی، دیشموک و جاورده، فرصت یافتند تا حرفها و دردهایشان را رودرو با شخص اول اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در میان بگذارند و برای درمان آنها بیش از گذشته امیدوار شوند؛ قسمت نخست گزارش این سفر پرکار به بیان این مشکلات از زبان مدیران منطقه چاروسا پرداخته است.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، علیمحمد احمدی در هفتاد و سومین روز از شروع مدیریتش در کهگیلویه و بویراحمد و در ادامه سفرهایش به بخشهای مختلف این استان، در یک روز پرکار از مناطق چاروسا و دیشموک دیدن کرد.
گام نخست
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گام نخست از این سفر در جمع مردم دهستان جاورده حرفهای آنان را شنید و گفت که چند خواسته اصلی مردم را پیگیری میکنم تا مشکلات تدریجا و یکی یکی حل شوند.
او گفت که نمیخواهد که بدون پشتوانه قول دهد و بگوید که در سفر بعدی همه مشکلات اینجا را حل میکنم اما پیگیر حل مشکلات اولویتدار شما هستم.
کیفیت پایین مسیر ارتباطی جاورده به قلعهدختر را لمس کردم
احمدی زمان سفر بعدی خود به این مناطق را حدود سه ماه دیگر خواند و ادامه داد که من از همین جادهای که شما هر روز در آن تردد میکنید، آمدم و زیر لاستیک خودرویم، کیفیت پایین این جاده را لمس کردم و دیدم که بخشهای زیادی از این جاده غیراستاندارد و فاقد کیفیت حداقلی است.
مشکل نبود ورزشگاه و جوانان علاقهمند به ورزش را شنیدم، میدانم که خواسته شما اتصال جاورده به مرکز استان از طریق جاده دم عباس به محور اصلی پاتاوه به دهدشت است، در جریان مشکلات مخابرات و اینترنت قرار گرفتم و همه این خواستهها را پیگیری میکنم.
او همچنین گفت که خواسته مردم برای تبدیل جاورده به بخش را در مسیر کارشناسی دنبال میکنم.
گام دوم؛ شورای اداری قلعه رئیسی
او در گام دوم به گلزار شهدای قلعهرئیسی رفت و در ورودی این شهر مورد استقبال گرم مردم قرار گرفت.
استاندار بعد از زیارت قبور شهدا به شورای اداری این بخش رفت و حرفهای مدیران، امام جمعه و اعضای شورای شهر را شنید.
حجتالاسلام صلواتی، امام جمعه چاروسا نخستین کسی بود که مشکلات مردم را در یک بسته منظم و کوتاه به گوش استاندار رساند.
برای ۳ کیلومتر از مسیر قلعهرئیسی به دهدشت، خون به دل مردم کردند/ پیمانکار میگوید از جیب خودش هزینه کرده است
او گفت که نخستین خواسته مردم تکمیل راه ارتباطی قلعهرئیسی به قلعه دختر است که سه سال است برای سه کیلومتر آن، خون به دل مردم رفته و عملیات روکش آسفالت آن لاکپشتی و هر روز کمتر از یک متر آن کار میشود.
امام جمعه چاروسا با بیان اینکه پیمانکار این پروژه از جیب خودش هزینه کرده خواستار کمک ویژه استاندار به تأمین اعتبار لازم برای تکمیل پروژه محور قلعهرئیسی به دهدشت شد.
مهاجرت کمر چاروسا را شکسته و بر پشت شهرهای دیگر سنگینی میکند/ مهمترین نیازهای مردم
حجتالاسلام صلواتی به استاندار گفت که مهاجرت کمر منطقه چاروسا را شکسته و برای دیگر مناطق این استان نیز حاشیهنشینی و دردسر درست کرده و اگر فکری به حال آن نشود، وضع بدتر از این هم میشود.
او گازرسانی را یک خدمت ماندگار و جهادی به این منطقه دانست و با قدردانی از مدیران خواستار تسریع در اتمام آن شد.
جوانان دهستان جاورده، قلعهرئیسی، شوتاور، پاتاوه و نقاط مختلف این بخش به امکانات ورزشی، سالن و وزرشگاه نیاز دارند، باغات الگن المور و موشمی در آستانه خشک شدن هستند، کشاورزان، علیرغم وجود اراضی حاصلخیز نیازمند تسهیلات کمبهره و طرحهای آبرسانی هستند.
یکی از بهترین جاذبههای گردشگری تفریحی و مذهبی در کمردوغ و امامزاده سید محمود است که از ظرفیت آن استفاده نمیشود و بدترین جاده دسترسی را دارد، تبدیل بخش قلعهرئیسی به شهرستان، حمایت از شهرداری و تأمین امکانات اولیه شهری از مشکلات و خواستههای این بخش است.
علت اصلی مشکلات چاروسا مدیران ضعیف و مدیران پروازی آن هستند
امام جمعه قلعهرئیسی علاوه بر بیان این مشکلات ادامه داد: آقای استاندار من در مکتبی درس خواندم که حرفم را صریح بزنم، شما هم ببخشید اما باید بگویم که بخش زیادی از مشکلات و عقبماندگیهای چاروسا به علت ضعف مدیران است؛ مدیرانی که پروازی هستند و در وقت غیر اداری در منطقه نیستند که در کنار مردم به فکر حل مشکلات باشند.
صلواتی تصریح کرد: ۶ میلیارد تومان چند سال پیش برای آبرسانی به اراضی گراب از درهخواجه هزینه کردند اما این طرح هیچ خروجی نداشت و یک روز هم برای مردم کار نکرد.
شورایی که نمیتواند شهردار انتخاب کند/ اخراج خانوادههای مستمند از تحت پوشش کمیته امداد
او همچنین به اتفاقات و درگیریهای انتخاباتی شورای شهر قلعهرئیسی هم اشاره کرد و جمعه انتخابات را جمعه سیاه نامید؛ صلواتی گفتی تخمی که در آن روز کاشته شده، حاصلش وضعیت کنونی شهر و شورایی است که نمیتواند یک شهردار را انتخاب کند.
حرفهای صریح امام جمعه قلعهرئیسی به همین موارد ختم نشد؛ او گفت که درد دیگر مردم چاروسا، کمیته امدادی است که هر ماه تعدادی از خانوادههای نیازمند این منطقه را از تحت پوشش خارج میکند در صورتی که خواسته ما این است که مردم این منطقه را با سایر نقاط استان مقایسه نکنید و استثنایی قائل شوید که هیچ خانواده نیازمندی در این منطقه از مستمری و خدمات کمیته امداد محروم نشود.
بعد از او حیات پرواز، بخشدار چاروسا، تریبون را به دست گرفت تا مشکلات نگفته مردم را مطرح کند.
منطقه محرومی را اداره میکنم/ مدیران چاروسا خواستند اما نتوانستند برای مشکلات اساسی اینجا کاری کنند
او ابتدا با بیان اینکه حرفها و سیاستهای استاندار را رصد کردم و با شناختی که از او دارم، مدیر دردشناسی است و دردها را به خوبی تشخیص میدهد، گفت که چاروسا کالبدی خسته و بیروح دارد و در راه توسعه به کوچه بنبستی رسیده است.
پرواز گفت که منطقه محرومی را با محرومیتهای ملموس و نمایان اداره میکند و مدیران این منطقه نه اینکه نخواستند کاری کنند بلکه نتوانستند کاری کنند.
مرکزنشینان به تلفن مدیران چاروسا پاسخ دهند
او علاوه بر آنچه امام جمعه شهر مطرح کردند، سد چاروسا با ظرفیت آبیاری ۲ هزار هکتار زمین کشاورزی، احداث جاده برفکون، تکمیل کمربندی شهر قلعهرئیسی و فاز دوم پارک این شهر را از نیازهای اصلی مردم چاروسا عنوان و تأکید کرد که این خدمات روح تازهای به این منطقه میدهند..
بخشدار چاروسا این را هم گفت که انتظار دارد مسئولان مرکزنشین پاسخ تلفنهای او و مدیرانش در این منطقه محروم را بدهند و استاندار و تیمش به کمک مردم و حل مشکلات آنها بیایند.
شیروان کریمی، عضو شورای شهر قلعهرئیسی نیز برخی از مشکلات مردم چاروسا را مطرح کرد.
سرگردانی ۵۰۰ کارمند آموزش و پرورش برای نبودن یک باجه عابربانک/نداشتن برق اضطراری در بیمارستان قلعهرئیسی بیماران زیادی را کشته است
او نداشتن شعبه بانک ملی و سرگردانی ۵۰۰ کارمند آموزش و پرورش برای نقل و انتقالات مالی را از مهمترین مشکلات دانست و گفت: برای دریافت رمز یک کارت باید به مرکز شهرستان سفر کنیم.
او افزود: در بیمارستان شهر قلعهرئیسی برق اضطراری وجود ندارد و تاکنون چندین نفر برای نداشتن این امکان ساده جان خود را از دست دادند.
خودروی آتشنشانی و آمبولانس نداریم/ بهزیستی خودش ساختمان ندارد که بخواهد سرپناه معلولان باشد
کریمی همچنین به نبودن خودروی آتشنشانی در قلعهرئیسی اشاره کرد و ادامه داد: اداره بهزیستی این بخش حتی یک ساختمان ندارد که بخواهد به معلولان سرپناهی دهد و خدمتی به آنان ارائه کند؛ این اداره هر روز در یک کوچه و یک محله خانه به دوش است.
مشکلات شهر قلعهرئیسی در گزارش شورای شهر همینها نبود و کریمی از نبود یک آمبولانس برای انتقال جنازه مردگان از غسالخانه به قبرستان نیز گله کرد.
برای تعمیر یک لامپ باید در صف بمانیم! آقای استاندار امیدوارم در چاروسا همیشه محبوب بمانید
کریمی تصریح کرد که اگر لامپی در شهر قلعهرئیسی خراب شود باید یک هفته نوبت بگیریم تا بالابری از دهدشت بیاید و این لامپ تعمیر شود؛ او خواستار اعطای یک دستگاه آمبولانس، بالابر، برق اضطراری بیمارستان، خودروی آتشنشانی و حداقل یک باجه عابربانک ملی در قلعهرئیسی شد.
این عضو شورای شهر در پایان خطاب به استاندار گفت که در همین شروع مسئولیتتان محبوبیت زیادی به دست آوردید اما امیدوارم تا همیشه نزد مردم بخش چاروسا، عزیز و محبوب بمانید.
به گزارش ریواس جنوب، در این نشست، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعد از شنیدن هر مشکلی، مدیر مربوطه را فرامیخواند تا توضیح دهد که علت کمکاریها و حل نشدن مشکل چه بوده است؟
…….ادامه دارد……
قسمتهای بعدی این گزارش را دنبال کنید
——————————–
گزارش از کریم بنام
———————————-
انتهای پیام/ک-ب
الحمدالله که این استاندار فهیم ومردمی متوجه جاده شد امام استانداران قبلی خصوصا خادمی متوجه نشدند
به عمل کاربراید