پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

جلسه شورای اداری اداری دیشموک در حالی برگزار شد که قبل از آن فرماندار به همراه مدیران از تعدادی از روستاهای این بخش بازدید کردند.

به گزارش ریواس جنوب، اولین روستایی که مورد بازدید فرماندار و مدیران قرار گرفت روستای درغک بود که یکی از اهالی به نمایندگی مشکلات روستا را مطرح کرد و فرماندار یکی یکی از مدیران خواست که پاسخ بدهند.

جاده عشایری روستا، سالن ورزشی که ۹ سال است نیمه کاره ماند، طرح هادی روستا و نبود گاز از مهمترین مشکلات مطرح شده بود.

اجتهادی پیشرفت جاده عشایری را مطلوب دانست و گفته که علی رغم جیب خالی اما با تمام تلاش کار را دامه دادیم و متقی نیز این روستا را در اولویت برای گرفتن اعتبار و برطرف کردن مشکلات عنوان کرد؛ رئیس شرکت گاز نیز در اظهاراتی صادقانه گفت که روند گازرسانی کند است و حق با مردم است.

بعد از آن فرماندار کهگیلویه دست به تلفن شد و در تماس با مدیرکل ورزش از او خواست که توضیحاتی در مورد سالن ورزشی درغک ارائه دهد که بعد از کلی توضیح فرماندار قانع نشد و  از او خواست که این مشکل باید با اقدام عملی شما به اتمام برسد و تا در حضور مردم قول ندهید تلفن قطع نمی شود که علوی نیز به او قول داد تا دو ماه آینده این سالن تعیین تکلیف شود.

دارا کریمی نژاد در تماس تلفنی دیگری که در حضور مردم بود و البته به مدیران کل هم گفته بود که تلفن در حالت بلندگو قرار دارد از آقای خادم مدیرعامل گاز قول گرفت که تا ۴۵ روز آینده مشکل گازرسانی این روستا و روستای دیگر یعنی اسفندان نیز حل شود.

پیگیری چند دقیقه ای این دو مشکل تشکر مردم از فرماندار را به دنبال داشت و گفتند که اگر این دو مشکل که یکی از آن دو ۹ سال است بر زمین مانده است حل شود اولین سفر شما به این روستا برایمان تاریخی خواهد شد.

بعد از آن مدیران به روستای اسفندان رفتند و تقریبا مشکلات این روستا نیز شبیه درغک بوده است و دو مشکل فضای ورزشی و گاز را مطرح کردند که فرماندار وعده های مدیران کل را برای آنها بازگو کرد و چند نقطه در حوزه راهداری نیز بوده که بررسی شدند و قرار بر رفع مشکل شد.

چندین روستای دیگر نیز مورد بررسی مدیران قرار گرفت و مشکلات آنها بررسی شد.

بعد از ان مدیران در حسینیه دیشموک برای برگزاری جلسه شورای اداری دور هم گرد آمد.

امام جمعه دیشموک در سخنانی فرماندار کهگیلویه را پیگیر و مردمی خواندند و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری او امیدوار هستیم مشکل تکراری نبود آب شرب در این شهر را پیگیری کند و این معضل تاریخی را حل کند؛ مشکلی که نگرانی شدید بخشدار از پاسره مدیر عامل آب و فاضلاب را هم به دنبال داشت.

راوند مشکلات ارتباطی و قطع شدن راه ها را هنگام بارندگی از دیگر مشکلات اساسی بخش معرفی کرد.

حجت الاسلام وحدانی که در هنگام بازدید از روستاها نیز به جد پیگیری میکرد مشکلات مطرح شده توسط مردم را، در اظهاراتی عامه پسند گفت: ما در خانه نشسته ایم و دیگران را درک نمی کنیم؛ من نمیگویم ما که در دهدشت نشسته ایم اگر آبمان قطع شود چه خواهیم کرد می گویم حتی اگر فقط آب گرممان قطع شود چه خواهیم کرد.

امام جمعه دهدشت ادامه داد: گاهی مردم از سوز دلی که دارند  به ما مسئولان ممکن است با تندی هم برخورد کنند اما ما باید سعه صدر داشته باشیم و آنها را درک کنیم.

وی انتقاد به نسبت تندی هم به قلم به دستان داشت و افزود: هم مردم و هم مسئولان یاد گرفته ایم فقط نقاط تاریک را ببینیم و بگوییم در حالیکه این همه خدمت صورت می گیرد چرا رسانه ها اینها را نمی گویند؛ چرا فقط مسایل منفی دیده می شوند و بزرگ نمایی می شود.

وحدانی بزرگنمایی خودکشی ها در دیشموک را یک بازی آب و نان دار برای عده ای عنوان کرد و تصریح کرد: در همه جای ایران چنین اتفاقاتی می افتد اما چرا فقط دیشموک بزرنمایی می شود؟ برای اینکه برای عده ای آب و نان دارد، وحدانی از فرماندار خواست که این فضای رسانه ای در کهگیلویه را رصد کند و برخورد و مدیریت کند.

مسئول بنیاد علوی که پای کار بودن او صفت مشترک همه سخنرانان بود گفت: بنیاد علوی دیشموک آماده است تا با همکاری مردم گرهی از مشکلات آنها را باز کند.

سرگرد مختاری تاکید کرد: بنیاد به تنهایی نمی تواند همه کار را بکند و همکاری ادارات و مردم شرط است و این مردم هستند که باید در میدان باشند، برای مثال ما مصالح می دهیم و مردم کار اجرایی ان را باید بعهده بگیرند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در این نشست گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا این مراکز و خانه های بهداشت در بحث های آموزش و اطلاع رسانی، نمونه گیری و رصد بیماران مبتلا به کرونا و همچنین تشویق و ترغیب مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی نقش اساسی و ویژه ای را ایفاء کرده اند .

طیب زادگان افزود: در همین راستا توسعه تجهیزاتی و نیروی انسانی این مراکز به ویژه در بخش ها و مناطق روستایی که فاصله آنها از مرکز شهرستان زیاد می باشد و گاها به بیش از ۹۰کیلومتر میرسد در دستور کار متولیان حوزه سلامت استان و شهرستان بوده و می باشد و در این زمینه اقدامات بسیار مطلوب و اثر بخشی صورت گرفته است.

وی به افتتاح و راه اندازی ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی دیشموک و پایگاه سلامت این شهر در یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: مراحل سرب کوبی و آماده سازی فضای فیزیکی استقرار رادیولوژی دیشموک در محل این مرکز در حال اتمام بوده و به زودی به بهره برداری نهایی خواهد رسید.

همچنین نوروزی رئیس آموزش و پرورش عدم استفاده از فرزندان بهمیی در مسئولیت را یادآوری کرد و گفت: جوانان و نخبه های زیادی در دیشموک وجود دارد اما بررسی کنیم که چند نفر از آنها مسئولیت دارند.

وی کمبود فضای آموزشی باتوجه به تغییر نظام آموزشی را یکی از مشکلات اساسی دیشموک دانست و تاکید داشت که فضای آموزشی دیشموک نسبت به استان و کشور خیلی عقب است.

در ادامه فرماندار کهگیلویه که به نظر می رسید سرگرد مختاری در بسیاری از مواقع یک ظرفیت اساسی برای بخش می دانست گفت: سرگرد مختاری یک مخزنی است که با توجه به انگیزه توان و علمی که از این جوان جهادی سراغ دارم در تمام زمینه ها می شود از او استفاده کرد.

دکتر دارا کریمی نژادا  کنایه ای هم به برخی از مدیران زد و گفت: برخی از مدیران جرات و جسارت لازم را ندارند؛ چه دلیلی دارد انبارهای ما پر باشد اما به درخواست های مردم توجهی نشود و دل خوش کنیم به اینکه انبارمان پر است، در حالیکه تا چیزی در انبار هست باید در اختیار مردم قرار داد.

وی افزود:  برخی  برای اجرای کارها ده بار در بخشنامه‌ها دنبال بندهای «نشود» می‌گردند که کار اجرا نشود، هر کس گفت موانع قانونی وجود دارد خودش دارد مشکل ایجاد می کند. ما همکاری می‌کنیم گیر در اجرای پروژه‌ها حل شود.

وی بار دیگر تلنگری به مدیران کل زد و تصریح کرد: متاسفم برای مدیر کلی که در یکسال اخیر به این بخش نیامده است و نیز متاسفم برای مدیر شهرستانی که یک ماه نه ولی حداقل سه ماهی یکبار به این بخش نیامده باشد.

وی تاکید کرد که مصوبات این جلسه را به جد پیگیری میکنم و با قول ۵۰ میلیارد تومانی که استاندار دادند دیشموک بر مدار توسعه قرار خواهد گرفت.

حاشیه ها:

*در سفر فرماندار که بیش از ۳۴ ساعت به طول انجامید و برخی با حضور مدیران و برخی به صورت فردی صورت گرفت بیش از ۱۵ روستا مورد بررسی قرار گرفت.

*پیگیری های امام جمعه کهگیلویه و ماندن در کوچه و خیابان های شهر حتی هنگام صرف نهار برای حل مشکل شخصی یک شهروند دیشموکی که به او مراجعه کرده بود نشان از مردمی بود این امام جمعه است.

*آروس معاون عمرانی کهگیلویه مدام در تکاپو برای مدیریت بهتر جلسه بود و موارد را یکی پس از دیگری یادداشت و پیگیری می کرد.

*بعد از تلنگری که فرماندار به مدیران برای رعایت نظم داشت همه مدیران سر زمان وعده داده شده در روستاها حضور پیدا کردند؛ رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه مدیری بود که هنگام مطرح شدن مباحث درمانی فرماندار سراغ او را گرفت ولی او نبود که به نظر رسید اعتقاد فرماندار به دلیل حجم کاری فشرده و پای کار بودن و تلاش شبانه روزی این مدیر در یکسال اخیر از تاخیر حضور او صرف نظر کرد البته کاریزمای جذاب و خاص طیب زادگان هم در مدارای فرماندار بی تاثیر نبوده است.

*پای ثابت یکی از مشکلات مردمی دو بخش چاروسا و دیشموک کمبود نفت سفید است که غیبت مدیر این حوزه در چنین جلساتی قدرت تصمیم گیری را کمتر می کند که نیاز است در دیگر سفرها و یا به صورت فردی این مدیر در این دو بخش حضور پیدا کند.

*حضور دسته جمعی امامان جمعه در چند جلسه اخیر یکی دیگر از نکات بارز بود.

*علاوه بر مشکلات عمومی روستاها چندین مشکل شخصی نیز مطرح شده که با سعه صبر مدیران پیگیری و مرتفع شد.

*مهما نوازی مردم دیشموک کما فی سابق زبانزد بوده است.

*شاید جالب ترین قسمت این سفر، سر دراوردن از استان خوزستان بود؛ وقتی که مدیران در آخرین نقطه های بخش دیشموک به کانکسی رسیدند که متوجه شدند کلاس درس است؛ جلوتر که رفتند تا مشاهده شد در یک فضای صمیمانه ای معلمی با خلوص نیت و البته با رفتاری همراه با متانت با مسئولان در حال تدریس بوده است، از او سوال کردند و مشخص شده که جز آموزش و پرورش خوزستان هستند و نه کهگیلویه و بویراحمد، دانش آموزان و معلم این کلاس درس مورد تشویق و تمجید فرماندار ، امام جمعه دهدشت و سرگرد مختاری قرار گرفتند تا نشان بدهند همه جا سرای من است.

انتهای گزارش: عظیم بنام