نهادینه کردن قانون/ تسویه بدهیها/ افزایش بودجه شهرداری/ وصول مطالبات/راهاندازی کارخانه بازیافت زباله گزارش شهردار یاسوج به مردم در روز شهرداریها
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
شهردار یاسوج مهمترین دستاوردهای دوره مدیریتی خود را در روز شهرداریها به مردم گزارش داد.
به گزارش ریواس از کهگیلویه و بویراحمد به نقل از فارس، محمدعلی جاوید امروز در نشست با اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز شهرداریها، اظهار کرد: یکی از مهمترین کارهای ما در دوره مدیریت جدید شهرداری یاسوج مقابله با هر گونه قانونگریزی بود.
شهردار یاسوج با بیان اینکه عدم تمکین به قانون نارضایتی شهروندان را موجب شده بود، بیان کرد: یکی از خلاءهایی که در مجموعه شهرداری موجب بیاعتمادی مردم شده بود، همین عدم تمکین از قانون بود و قانونگریزی در واریز و دریافت عوارض شهرداری به وضوح مشاهده میشد.
جاوید افزود: در گذشته ۱۰۰ درصد منابع مالی شهرداری از محل عوارض شهرداری بود که با تعرفههای مختلف در میان کارشناسان و معاونین میچرخید و مجموعه این کارها قانونمند نبود.
وی گفت: در دوره جدید مبنای کار ما خط عوارضی است که قانون مشخص کرده و هرگونه بالا و پایین نسبت به قانون خلاف قانون است. اجازه ندادیم در شهرداری یاسوج در دوره ما این کار ادامه پیدا کند.
شهردار یاسوج در ادامه اظهارات خود، با تاکید بر اینکه از ابتدا مبنا را بر قانون گذاشتیم و بر اساس قانون عمل کردیم، چراکه معتقدیم قانون مبنا و حکمی است که نیاز به جناحبازی و آشنابازی ندارد و همه چیز براساس قانون انجام میشود.
قبل از این از هر ۵۰ مراجعه کننده شهرداری، ۴۰ نفر طلبکار بودند
وی در ادامه با بیان اینکه در سال ۹۲ کل بودجه شهرداری ۲۰ میلیارد تومان بود، گفت: در سال ۹۳ این مبلغ را به ۴۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رساندیم و این جدا از اعتبارات عمرانی و دولتی است و کسی نمیتواند مدعی شود این بودجه از طریق دولت تأمین شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت منابع داخلی شهرداری یاسوج بالای ۱۲۰ میلیارد تومان است، افزود: به دلیل اینکه زیرساختها از قبل آماده نکردیم، ۶۰ میلیارد تومان از عوارض شهرداری وصول نمیشد.
جاوید افزود: این مبلغ ۴۰ میلیارد تومان از محل مطالبات صنوف، دستگاههای دولتی و اشخاص دریافت شد که اعتقاد داریم در آینده این روند افزایش چشمگیرتری خواهد داشت.
این مسئول ادامه داد: در گذشته از هر ۵۰ مراجعهکننده به شهرداری ۴۰ نفر آنها طلبکار بودند لذا با یک حرکت خوب کل بدهیهای خود را تا پایان سال ۹۳ تسویه کردیم.
ماهانه، ۴۰۰ میلیون تومان صرف جمعآوری زباله میشود
جاوید گفت: در گذشته کمیسیونی به نام کمیسیون توافقات و به صورت غیرقانونی در شهرداری یاسوج راهاندازی شده بود که بیش از هزار پرونده علیه شهرداری مطرح شده بود که در اولین فرصت این کمیسیون غیرقانونی را برچیدیم.
وی در ادامه یکی از نیازهای شهر یاسوج را راهاندازی کارخانه بازیافت زباله دانست و گفت: وضعیت کنونی برای پایتخت طبیعت ایران به هیچوجه زیبنده نیست.
جاوید افزود: روزانه ۱۴۰ تن زباله در پایتخت طبیعت ایران جمعآوری میشود که به دلیل عدم دفن نوین این زبالهها مشکلاتی را برای محیط طبیعی ایجاد کرده است.
وی گفت: با راهاندازی کارخانه بازیافت تنها ۵ درصد از این زباله به صورت فشرده دفن میشود و از این طلای کثیف میتوان برای درآمدزایی استفاده کرد.
شهردار یاسوج گفت: ماهانه ۴۰۰ میلیون تومان در این شهر هزینه جمعآوری و دفن زباله میشود.
اقای شهردار قانونمند جابجایی کارمندان قراردادی و شرکتی در بدنه مدیریتی و کارشناسی و به حاشیه بردن نیروهای رسمی و پیمانی با کدام قانونمندی مطابقت دارد. اقای شهردارشهر مال مردم و با عوارص مردم اداره میگردد شهردار باید با مردم مالیات دهنده تعامل داشته باشد و راهکار ان کمسیون توافقات بود اگر این کمسیون در مسیر درست قرارنداشت باید به مسیر خود بازمیگشت نه ان راحدف کرد حال با کدام راهکار با مردم در مورد مشکلات تعامل میکنید اقای شهردار مردم از فیش موبایل برق گاز اب و..عوارص به شهرداری پرداخت میکنند عوارصرپروانه نوسازی پروانه کسب هم وجود داشت شما عوارص پسماند کارت پارک را اضافه نومدید و عوارص قبلی را در این اوضاع بد اقتصادی به طور بی سابقه ای افزایش داده و منجر به رکود ساخت وساز و اشتعال شدید .شما عوارص کسر و حدف پارکینگ را باید در حساب جداگانه واریز و صرف احداث پارکینگ نمایید ولی نه تنها اینکار را نکردید بلکه هزینه توقف مردم در تمام خیابانها را نیز به هزینه های شهروندان اضافه نمودید اقای شهردار بودجه داخلی شهرداری را اصافه نمودید نه از راهکارهای درست بلکه با کوتاهی در برخورد با ساخت و سازهای خلاف و کوتاهی در احداث سازه هوی موقت .که نتیایج ان را در زمان شهردارهای بعدی شهروندان خواهند چشید. اقای شهردار خواهشا قانون و قانونمندی را برای ماتعریف نمایید.