پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این ۲ سال ۱۵ پروژه مهم این بخش عل‌رغم بدهی‌های زیاد این سازمان، تقدیم مردم شده است، گفت: تلاش ما گرفتن اعتبارات ملی است و با وجودی که در این دو سال تنها ۲ پروژه جدید تعریف کردیم ولی ترس از بدهکار شدن، موجب نشده که عملیات اجرایی در بیش از ۱۷۰ پروژه زخمی را تعطیل کنیم؛ گوهرگانی برای محدودیت‌های مالی سازمان تحت مدیریتش گفت: حتی بدهکار هزینه صندلی که روی آن می‌نشینم و کف‌پوش این سازمان هستیم و هر روز می‌خواهند این‌ها را بردارند و ببرند.

به گزارش ریواس، جعفر گوهرگانی در نشستی با موضوع پیگیری مطالبات پیمانکاران که به ریاست رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، اظهار کرد: سیاست ما در اجرای پروژه‌ها هزینه کردن چند برابری به نسبت اعتبارات استانی است چرا که تلاش ما برای جذب اعتبارات ملی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ترس از بدهکار شدن و کمبود اعتبارات، مانع گسترش خدمات این سازمان به کشاورزان نخواهد شد و ما ترسی از این موضوع نداریم.

وی با تأکید بر توازن و تطابق اعتبارات مصوب و اعتبارات قابل جذب برای شروع یک پروژه، گفت: جذب اعتبار از بودجه ملی یکی از رؤس برنامه‌های این سازمان است به گونه‌ای که متناسب با شرایط یک پروژه و قدرت رایزنی‌ها، اعتبارات ملی به استان بیاوریم و از سوی دیگر موجب بدهکار شدن دولت و شروع پروژه‌های بدون پشتوانه مالی نشویم.

میراثی که از مدیران قبلی به ما رسیده است

رئیس سازمان جهاد کشاورز استان با قدردانی از کسانی که چنین فکری به ذهنشان رسیده که مطالبات پیمانکاران و بدهی دولت در این استان را شفاف کنند، بیان کرد: مطالبات بسیار زیاد پیمانکاران و سایر دستگاه‌ها از جهاد کشاورزی میراثی است که از گذشته به ما رسیده است چرا که اگر مدیران قبلی به فکر بودند، شاهد این مشکلات نبودیم.

گوهرگانی ادامه داد: در جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌هایی داریم که از ۱۵ سال قبل بر زمین مانده است و ما در این دوره با اولویت‌بندی آن‌ها، بسیاری از این طرح‌ها را به سرانجام رساندیم و تنها ۲ پروژه جدید تعریف کردیم.

وی به برخی از این پروژه‌ها در بخش پمپاژهای آب اشاره کرد و گفت: پروژه‌هایی مانند رودشتی، دشت ابلش لنده، پروژه پمپاژهای چاه‌تلخ و چالموره باشت، پروژه مختار و دیل و آرو از این دست پروژه‌ها به شمار می‌روند.

گوهرگانی با بیان اینکه در این دو سال، ۱۵ پروژه مهم را تقدیم مردم کرده‌ایم، تصریح کرد: اگر از حمایت و همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، استاندار، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، کشاورزان و همکاران پر تلاشم در این سازمان برای تحقق چنین موفقیت‌هایی قدردانی نکنیم، بی‌انصافی است.

این مسئول به برنامه‌ریزی برای به سرانجام رساندن تعداد ۱۷۰ پروژه نیمه‌تمام در استان اشاره کرد و گفت: این تعداد پروژه‌ها نیمه تمام فقط در بخش آب و خاک و شیلات است.

عمده بدهی‌هایمان غیر عمرانی است/سال آینده پول ملی بیشتری جذب می‌کنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: یکی از مشکلاتی که همواره پروژه‌های عمرانی ما داشته، تخصیص‌های کم اعتبارات آن‌ها است.

گوهرگانی به بدهی‌های سازمان جهاد کشاورزی استان، اشاره کرد و گفت: کمترین بدهی این سازمان در زمینه عمرانی است و عمده آن مربوط به دیون و مطالبات بازنشستگان و بدهکاری به شهرداری‌ها است که بیش از ۵۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: ۴۵ میلیارد تومان آن عوارض شهرداری‌ها است و همچنین دیون و احکامی که علیه ما صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به عمده بدهی‌های عمرانی کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: عمده بدهی عمرانی ما مربوط به ۱۰ پروژه سنگین مانند طرح ماهی قلات است که مبلغ آن به ۱۵ میلیارد تومان می‌رسد.

گوهرگانی با بیان اینکه برای کارهای عمرانی جدید واهمه و ترسی از نبود اعتبارات و تخصیص‌ها نداریم و کار را به خاطر این بدهی‌ها تعطیل نمی‌کنیم، افزود: برای مثال سهم ما از آبیاری تحت فشار در اعتبارات ۷ میلیارد تومان بوده که الان در این بخش ۱۵ میلیارد تومان کار شده و از دولت طلبکار هستیم.

متولی بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با ابراز امیدواری از اینکه سال آینده بتوان اعتبارات بیشتری را در بخش کشاورزی استان جذب کرد، افزود: در حال حاضر یکی دیگر از مشکلات به بحث بحران آب بر می‌گردد که به همین منظور موضوع طرح‌های آبیاری نوین را در دستور کار فعالیت‌های عمرانی خود قرار داده‌ایم.

انتهای پیام/بنام