پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

امروز رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد از بخش‌های مختلف تعاون روستایی دیدن کرد تا این بازدید از ۲ زاویه قابل تقسیر باشد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در حالی به دیدار قدرت‌الله ویسی و همکارانش در تعاون روستایی رفت که پیش از این رویه کلی در اتاق فرمان این استان و مرکز توزیع بودجه‌ها، نشستن پشت میز ریاست بود؛ کمتر دیده شده که رؤسای این سازمان مهم به بازدیدها بروند تا وقتی خودکارشان برای کم و زیاد کردن بودجه‌ها می‌چرخد، بدانند که اعتبارات چه بخشی را کم کردند و به کدام بخش پول بیشتری دادند.

علی سحشوری امروز در این استان این رویکرد را تغییر داد و حداقل در ظاهر هم که شده با نگاهی علمی و مدیریتی از نزدیک به میدان اجرا رفت؛ این بازدید در نگاه اول مشخص می‌کند که مدیران در بخش اجرایی با اعتبارات چه می‌کنند و از طرفی هم ضرورت‌ها و اولویت‌های تزریق بودجه را مشخص می‌کند.

از سوی دیگر، نقطه هدف رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای نخستین بازدیدش، بخش کشاورزی و تعاون روستایی بوده است که نشان از اهمیت و نقش شبکه تعاون روستایی در حمایت از تولید این استان به ویژه در جبهه مبارزه برای تأمین امنیت غذایی است.

نکته دیگری که در این بازدید قابل تفسیر است، قدرت چانه‌زنی و هنر پیگیری مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد است که توانسته است اولین بازدید ریاست مهمترین سازمان حاکمیتی در حوزه برنامه و بودجه را به اداره تحت مدیریت خودش اختصاص دهد و سلحشوری را مجاب کند تا از نزدیک در جریان کم و کاستی‌های تعاون روستایی قرار گیرد.

شور و انگیزه قدرت‌الله ویسی در پیگیری امور با هر هدف و نیتی، با جدیت زیادی انجام می‌شود و همین موضوع هم موجب شده تا تعاون روستایی از یک اداره بی‌خاصیت و منزوی به سطح اول معادلات و محاسبات بیاید.

او برای جذب اعتبار تلاش‌های زیادی کرده و رایزنی و دعوت از سلحشوری نیز با همین هدف انجام شده است؛ هدفی که گویا ویسی به آن نزدیک شده است.

موضوعی که در اظهارات رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نمایان است؛ سلحشوری در بازدید از تعاون روستایی بعد از بازدید از واحدهای مختلف، سردخانه و مراحل خرید و بارگیری سیب درختی به خبرنگاران گفت: حقیقتا نقش تعاون روستایی در  حمایت از بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است و تقویت این بخش یعنی تقویت تولید، تقویت کشاورز و جلوگیری از ماندن محصولات روی دست تولیدکنندگان؛ محصولاتی که حاصل یک‌سال زحمت و دسترنج یک کشاورز است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید با مأموریت‌های مختلف تعاون روستایی آشنا شد.

ویسی نیز در این بازدید گزارشی از عملکرد تعاون روستایی به ویژه در خرید محصولات کشاورزی ارائه کرد.