۱۷روستای سیلاب و کلوار در کنار رودخانه “تشنه” ماندهاند
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
۱۷ روستای منطقه سیلاب و کلوار شهرستان مارگون با وجود واقع شدن رودخانهای خروشان در پایین دست از نبود شبکه آب شرب سالم و پایدار رنج میبرند.
به گزارش ریواس جنوب،، با توجه به کمبود بارش در سال گذشته و کمآبی در اغلب مناطق کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد با برخورداری از ۱۰ درصد از منابع آبی کشور نیز رنج این معضل را به وضوح لمس نمود.
تنش آبی نه تنها در مناطق روستایی و عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد بلکه در مناطق شهری قابل لمس بود و مناطق چسبیده به رودخانهها و حتی قرار گرفته در دامنه کوه دنا نیز از این موضوع مستثنی نبودند.
منطقه سیلاب و کلوار شهرستان مارگون با دارا بودن ۱۷ روستا و قریب به دو هزار جمعیت با اینکه رودخانهای دائمی از دل آن میگذرد اما متأسفانه رنج بیآبی مردم این منطقه را به سختی آزار میدهد.
سالار برخه مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: آب آشامیدنی روستاهای سیلاب و کلوار از طریق چشمه تأمین میشد که متأسفانه با توجه به کمبود بارش در سال گذشته میزان آب چشمهها کاهش یافته و مردم منطقه با مشکل کمآبی مواجه شدهاند.
وی افزود: در سفر نماینده شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی به این منطقه با درخواست مردم مقرر شد یک حلقه چاه ساحلی در کنار رودخانه سیلاب و کلوار جهت تأمین آب آشامیدنی حفر شود.
برخه با اشاره به اینکه با مدیریت توانستیم از معضل کمآبی فصل تابستان در منطقه سیلاب و کلوار عبور کنیم بیان کرد: جهت حفر چاه ساحلی در این منطقه پیمانکار مشخص شد و پس از تجهیز کارگاه اقدام به حفر چاه گردید که بعد از چند متر حفاری به صخره برخورد کردهاند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مشکل ایجاد شده در حفر چاه ساحلی سیلاب و کلوار باید از دو طریق شکستن صخره یا جابجایی محل حفر چاه با نظریه کارشناسی در دستور کار است.
برخه با اشاره به اینکه به جز حاشیه رودخانه سیلاب و کلوار جای دیگری از این منطقه برای حفر چاه جوابگو نیست، افزود: با اتمام حفر چاه با توجه به اینکه شبکه انتقال آب قبلی سالم و قابل استفاده است، امیدواریم مشکل آب آشامیدنی در اسرع وقت حل شود.
وی اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه را یک و نیم میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: منابع ذخیره آب منطقه آماده است و از نظر تأسیسات به پنج کیلومتر خط انتقال آب از چاه به منابع و یک ایستگاه پمپاژ آب نیاز است.
انتهای پیام/۵۴۱/ تسنیم