خبرهاي جامانده/ دو درخواست و دو پاسخ از مديرعامل بنياد بركت ۱۰ میلیارد به ما دهید ۱۰۰ واحد تعطیل را فعال میکنیم
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
در سفر مدیرعامل بنیاد برکت به استان کهگیلویه و بویراحمد دو درخواست مهم به وی داده شد که وی نیز دو قول مهم داد؛ قولهایی که تحقق آنها نیازمند پیگیری مسئولان است.
به گزارش ریواس از کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، در حضور عارف نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت گفت: اگر ۱۰ میلیارد تومان در اختیار این سازمان (صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان) قرار گیرد، میشود ۱۰۰ واحد تولیدی تعطیل را فعال کرد.
جعفر گوهرگانی در جلسه بررسی امکان سرمایهگذاری در بخشهای مختلف این استان گفت: اگر این مبلغ را بنیاد برکت در اختیار جهاد کشاورزی قرار دهد در چارچوب قوانین موجود، در یک دوره پنج ساله نه تنها این ول را برمیگردانیم بلکه بیش از ۱۰۰ واحد را وارد چرخه تولید میکنیم.
راه حمایت واقعی از بخش کشاورزی
وی همچنین گفت: اگر ما واقعا به دنبال توسعه بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی به ویژه در روستاهای مناطق محروم هستیم باید صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی را حمایت و آن را تأمین مالی کنیم.
گوهرگانی یکی از دلایل بروز مشکل در واحدهای تولیدی را نبود یا کمبود نقدینگی دانست و ابراز داشت: این مشکل موجود میشود که تولیدکنندگان ما سراغ وام با بهره بالا بروند و مشکلات خود را دوچندان کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، تأکید کرد: اگر این صندوق پویا و قوی باشد به راحتی میتواند این مشکلات را پوشش دهد به ویژه اینکه عمده طرحهای بخش کشاورزی با سرمایه اندکی راه میافتند.
پیشنهاد احداث ۱۵ خانه ترویج در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش ریواس، وی همچنین از مدیرعامل بنیاد برکت کشور تقاضا کرد با توجه به اینکه روستاها و مناطق عشایری در صف مقدم تولید هستند و از طرفی با وجود استعدادهای متعدد ولی زیرساختهای خدمترسانی فراهم نشده است، در ۱۵ نقطه روستایی این استان “خانه ترویج کشاورزی” احداث کنند.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام بنیاد برکت موجب یاری رساندن به مستضعفان و محرومان در روستاها و مناطق عشایری میشود.
عارف نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت، به دو خواسته رئیس سازمان جهاد کشاورزی پاسخ داد؛ وی گفت: قول میدهم که راههای در اختیار قرار دادن ۱۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی این استان را بررسی کنیم که چگونه می شود آن را حل کرد.مدیرعامل بنیاد برکت همچنین با ساخت هفت خانه ترویج کشاورزی در مناطق روستایی این استان موافقت کرد.
انتهای پیام/ک