مواضع کاندیدای احتمالی مجلس پیرامون مسائل 88 و ولایت فقیه/ محمود منطقیان: دیدار با لاهوتی نه تنها ایرادی ندارد، بلکه ضروری است
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
پایگاه خبری ریواس/
ازبرسی عملکرد موحد و بزرگواری تا نشست با لاهوتی و تفاوت نشست اصولگرایان باصلاح طلبان کهگیلویه، بخشی از سوالات و پاسخ های محمود منطقیان از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و ناکام در عبور از فیلتر شورای نگهبان است.
در زیر بخش دوم این گفتگو را می خوانید.
بعنوان یک شهروند و البته ناظر سیاسی، عملکرد آقایان موحد و بزرگواری را در منصب نمایندگی مردم حوزه انتخابیه چگونه ارزیابی می کنید؟
در مورد عملکردها باید از مردم سوال کرد، کارنامه هر کسی را باید مردم قضاوت کنند، در موردشان نظر خاص ندارم.
عملکرد استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم مورد رضایت برخی اصولگرایان است و هم مورد انتقاد برخی اصلاح طلبان. دیدگاه شما چیست؟
به نظر بنده متعادل و در چهارچوب حمایت از دولت و توجه به توسعه و عمران استان بوده است. البته نمی توان ادعا کرد که کارها بدون اشکال و نقص است، جای نقد و بررسی هم هست؛ البته امیدوارم اهل نقد و نظر سعی کنند واقع بینانه و بدون اغراض شخصی و محلی و سیاسی، واقع بینانه داوری کنند و این داوری حق آنها است.
درتقسیم بندی اصلاح طلبی شما کجا قرار دارید؟
بنده اصلاح طلب معتدل هستم و وابسته به حزب و گروهی نیستم و تشکیلاتی ندارم.
در برخی مناطق من جمله استان ما در انتخابات مجلس حزب و جناح، کمتر رنگ و قدرت دارد و بیشتر مسائل قومی و قبیله ای در تصمیم گیری ها تاثیردارد، این تصمیم گیری را در انتخابات نهم شاهد بودیم. برخی دوستان شما بدلیل مسائل قومی و قبیله ای از بزرگواری حمایت کردند. بعنوان یک چهره سیاسی و کاندید در چندین دوره مجلس این حرف ما را چگونه ارزیابی می کنید؟
مسائل قومی و منطقه ای در انتخابات کاملأ اثرگذار است و نقش آن آشکار است. چون براساس بافته هایی شکل گرفته قومی و منطقه ای این گزارش به افراد خاص منطقه ای و بومی در طول زمان به وجود آمده است و چنین گرایشی می تواند در شکل گیری آرا و نتیجه انتخابات موثر باشد اما باید زمینه های فرهنگی به وجود آید که مردم اولا نسبت به هم اعتماد و حسن نیت پیدا کنند و ثانیا اصل پیشرفت و توسعه و شایسته سالاری را معیار اصلی خود قرار دهند.
جنبش اصلاح طلبی حوزه انتخابیه از این دوگانگی و اختلافات درونی این حزب خسته شده اند، این دو دسته گی تا کی ادامه خواهد داشت و به سهم خودتان برای رفع کدورت و رسیدن به وحدت تلاش میکنید؟
بنده از کسانی هستم که دوست دارم اصلاح طلبان ۴ شهرستان به وحدت برسند و آنچه را به عهده اینجانب است در این رابطه انجام خواهم داد امیدوارم که چنین وحدتی صورت بگیرد و همه دوستان اصلاح طلب همدل و همراه شوند و برای پیشبرد اهداف خود قدم های مفیدی بردارند و اصل همدلی و وحدت را هرگز از یاد نبرند.
گاها شما در جلسات اصلاح طلبان برون حوزه ای حضور می یابید. تعامل بین شما با سایر همفکرانتان در استان و در شهرستان چگونه است؟
بنده با بعضی از اصلاح طلبان شهرهای گچساران و یاسوج و سایر شهرهای استان ارتباط نزدیک دارم. هرگاه لازم شد و از نظر بنده نشست و دیدار با آقای لاهوتی و دیگران اشکال ندارد و خیلی هم ضرورت دارد.
در مورد جلسات اصولگرایان کهگیلویه توضیح بدهید با آنکه آنها چندین نشست برگزار کردند اما در اردوگاه شما اصلا خبری از نشست و وحدت نیست؟
شرایط ما اصلاح طلبان با اصولگرایان کهگیلویه متفاوت است ما هم به وقت ضروری اش جلسه ای خواهیم گرفت.
دیدگاه شما نسبت به مسائل ۸۸ و اصولگرایانی که گاها توانستند با فتنه کاسبی راه بیاندازند، مثلا در طول هشت سال گذشته چشم خود را بروی این همه اختلاس بستند و فتنه را علم کردند و حتی در استان و شهرستان برخی دوستان شما را منتسب به فتنه میدانند، چیست؟
در این رابطه باید گفت اینگونه تهمت هایی که در این رابطه مطرح است با هدف و انگیزه سیاسی است و عده کمی دارند با سو استفاده و ابزار قرار دادن بعضی از موضوعات رقیبان خود را از صحنه خارج کنند تا زمینه ای برای موفقیت آنها فراهم شود. در رابطه با نظام جمهوری اسلامی ایران باید گفت که این نظام با حمایت و وحدت مبارزه مردم شریف ایران از میان تمام اقشار صورت گرفت و رهبری حضرت امام (ره) در این پیروزی بسیار کارساز بوده بنابراین این انقلاب برخواسته از اراده قاطع مردم است و همواره به حمایت مردم این نظام دارد. و ثانیا اصل ولایت فقیه عملا اصل برگرفته از اعتقادات دینی و اسلامی است و مهم ترین و استوارترین و مبناترین اصل قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی است و همه ما در چارچوب قانون اساسی و نظام پذیرفته شده جمهوری اسلامی فعالیت سیاسی می کنیم و هدف ما تقویت نظام و خدمت به مردم است و رهبری در این نظام در جایگاه رفیعی قرار دارد که اساس وحدت و پایه برای نظام است. بنابراین کسانی که تلاش کنند که نظام جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه را به نام خود ثبت کنند و آن را برای پیشبرد و اهداف خود ابزار قرار دهند جفا به نظام و رهبری است و موجب سوءاستفاده نامشروع است.
در رابطه با فتنه ۸۸؟
اصل فتنه در هر کجا و توسط هرکس و هرگروه شکل بگیرد محکوم است. تکلیف آن در نظام جمهوری اسلامی با دستگاه قضایی است و دیگران حق ندارند با سو استفاده از این موضوع برای اهداف سیاسی خود آن را ابزار قرار دهند. ما به یک جامعه سالم و ایمن و قانونمند و نظامی قدرتمند و روی توسعه یافته می اندیشم. در جریان انرژی هسته ای هم این اندیشه نشان داده است. بستر درصدد رفع موانع داخلی و بین المللی نظام است. هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان حق دارند که در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور فعالیت سیاسی خود را ادامه دهند و عملی سازند و همه موظف هستیم به حقوق همدیگر احترام بگذاریم اعتقادات دینی ما به ما اجازه نمی دهد که هیچ حقی را از صاحب حق بگیریم. کلیه رعایت حقوق دیگران نشانه دین داری و خدامحوری همه می توانند که در چهارچوب قانون فعالیت سیاسی کنند و در صورت استقبال مردم کاندیدها مورد نظر خود را به مجلس بفرستند و در صورتی که در یک رقابت سالم عادلانه کسی به مجلس راه یافت از هرگروه و طیفی باشد باید به او تبریک گفت و او را یاری کرد چراکه دیگر نماینده همه مردم شهرستان است.
تاکنون اسامی زیادی در محافل غیر رسمی مطرح شده بطوری که در اردوگاه شما بیش از ۱۰ تا ۱۲نام مطرح هست شمابه این پدیده چگونه مینگرید؟
هنوز رقیبان به صورت شخصی به صحنه انتخابات نیامدند اما به همه کسانی که پا به عرصه انتخابات می گذارند صمیمانه خیرمقدم می گویم و امیدوارم که خداوند یاری دهد و مردم به خوبی تصمیم بگیرند که شایسته ترین ها را به مجلس بفرستند.
انتهای پیام/ محسن تباری، راک نیوز
منطقیان نشان داد ادم قدرت طلبیه و اصلا منافع اصلاحات براش معنی نداره
اصلاح طلب معتدل یعنی چه؟!زدین اصلاحاتو نابود کردین الکی برا خودتون وازژه درست میکنید
بابا تو هم بساطت رو جمع کن دیگه- ۲۵ سال هست که هر شکست تان بدتر از شکست قبلی بوده- شرمندگی هم حدی داره
شما مایه شکست اصلاحات هستید لطفا منفعت طلب نباشید