برادر شیخ نمر هم حمله به سفارت سعودی در ایران را محکوم کرد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
برادر شیخ نمر روحانی شیعه سعودی که به همراه ۴۶ تن دیگر اعدام شده است، نسبت به حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی ها در تهران و مشهد واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.
به گزارش ریواس؛ به نقل از عصر ایران، ” محمد النمر” برادر شیخ نمر در واکنش به حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی در صفحه توییتر خود نوشت: ما عشق خود را نسبت به شهید شیخ نمر که در قلب ما زنده است، ابراز می داریم اما حمله به سفارت خانه خود در ایران یا هر جای دیگری را محکوم می کنیم. ما کشور خود را دوست داریم.”
محمد النمر پس از اعدام برادرش به همراه ۴۶ تن دیگر که بیشتر آنها بنا به اعلام مقامات سعودی تروریست های وابسته به گروه القاعده بوده اند، با صدور بیانیه ای خواستار تحویل پیکر برادر خود به خانواده اش شده است اما مقامات سعودی اعلام کرده اند پیکر شیخ نمر را خود دفن خواهند کرد.
حمله به سفارت خانه و کنسولگری عربستان سعودی در تهران و مشهد بازتاب گسترده ای در رسانه های جهانی داشته است.
حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران همزمان با محکوم کردن اعدام شیخ نمر،خواستار دستگیری و برخورد با عوامل حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی شده است.
سخنگوی نیروی انتظامی نیز از دستگیری ۵۰ تن در این ارتباط خبر داده است. به گفته سعید منتظر المهدی سخنگوی ناجا این دستگیر شدگان در ارتباط با حمله و آتش زدن سفارت عربستان در تهران دستگیر شده اند و شامل عاملان حمله به کنسولگری عربستان در مشهد نمی شود.
عربستان سعودی پس از حمله به سفارت خانه و کنسولگری خود در تهران و مشهد روابط سیاسی خود را با ایران قطع و به کادر دیپلماتیک ایران در عربستان ۴۸ ساعت فرصت داده است تا خاک این کشور را ترک کنند.
عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان نیز روز دوشنبه در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کرد دولت سعودی روابط پروازی و تجاری خود با ایران را قطع می کند.
او مدعی شد اقدام به اخراج دیپلمات های ایران در عربستان در واکنش به سیاست های ایران علیه عربستان در طی سال های گذشته و در نهایت واکنشی به حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی در ایران بوده است.
به گمان بسیاری از ناظران دولت سعودی با وجودی که پس از اعدام دهها تن از جمله شیخ نمر می توانست تحت فشار شدید سیاسی و بین المللی باشد با اقدام عده ای در حمله به اماکن دیپلماتیک این کشور در ایران، از حالت تدافعی خارج و ژستی طلب کارانه به خود گرفته است.