پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد از وجود ۳۰ مشوق متعدد برای شرکت‌های دانش‌بنیان و چندین مشوق از جمله معافیت‌های مالیاتی، گمرکی و بیمه برای شرکت‌های مستقر در این پارک و حمایت‌های مالی از صاحبان ایده‌هایی با قابلیت تجاری‌سازی خبر داد.

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، شورای پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد امروز تشکیل جلسه داد تا در گامی رو به جلو و در ادامه تلاش‌های برای استقرار کامل و قدرتمند اساسنامه آن تصویب و اعضای این شورا نیز احکام خود را از رئیس این پارک دریافت کنند.

در این نشست که به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد، همچنین اساسنامه نخستین کانون نوآوری و خلاقیت، نمونه قرارداد شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری و میزان و نحوه کمک‌ها و تسهیلات ارائه شده به مخترعین، صاحبان ایده‌ها، شرکت‌های مستقر در پارک و فناورها بعد از بحث و بررسی به تصویب این شورا رسید.

حضور حداقلی اعضا اگر چه نشانی از غربت علم و فناوری در این استان و سختی‌های کار مدیر این پارک برای جا انداختن و راه‌اندازی کامل آن بود، اما حضور حسن نوروزی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و جعفر گوهرگانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از انتخاب‌های به جایی بود که می‌تواند راه رفتن این طفل نوپا را ممکن و راحت‌تر کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت که واقعیت این است پارک علم و فناوری در این استان برای رسیدن به جایگاه واقعی خود موانع زیادی را پشت سر گذاشت و البته موانع زیادی نیز در پیش دارد که جوانی مدیر این پارک می‌تواند برای به سرانجام رساندن تلاش‌های انجام شده، مؤثر باشد.

شورای پارک علم و فناوری

جعفر گوهرگانی افزود: افزایش ثروت در جامعه هدف اصلی در برنامه‌های اقتصادی است که این مهم نیازمند ایجاد فرهنگ نوآوری، رفتن به سمت علم‌محوری، ایجاد رقابت بین صنعتگران و انتقال یافته‌های علمی به جامعه کار است و این‌ها نیز بدون وجود پارک علم و فناوری ممکن نخواهند بود.

گوهرگانی با بیان اینکه حمایت از پارک علم و فناوری در دستور کار ما است، تصریح کرد: برای خروج از وضعیت فعلی در اقتصاد این استان به ویژه در حوزه اشتغال نیازمند برنامه مشخص و هدفمند هستیم.

گوهرگانی تأکید کرد: هر جا علم و دانش، پایه و اساس کار باشد، سرمایه‌گذاری‌ها ریسک کمتری و اطمینان بیشتری دارند و این ضرورت تقویت پارک علم و فناوری و حمایت از ایده‌های علمی را دوچندان می‌کند.

شمس‌الدین هاشمی نیز در این نشست با تشریح روند تبدیل یک ایده به یک محصول تجاری و ورود صاحبان ایده‌ها به پارک علم و فناوری گفت: معافیت‌های مالیاتی، گمرکی و بیمه از جمله مشوق‌های ما در پارک علم و فناوری است.

رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد افزود: اگر شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری بتوانند دانش‌بنیان شوند، در ۳۰ زمینه متعدد، مشوق می‌گیرند.

هاشمی از کمک‌های مالی و تسهیلات کم‌بهره به این افراد خبر داد و گفت که ایده‌هایی با قابلیت تجاری‌سازی در هر مرحله‌ای حمایت می‌شوند.

در این نشست پارک علم و فناوری موظف شد تا تدابیری اتخاذ کند که جلوی انحراف کمک‌های مالی و تسهیلات کم‌بهره به شرکت‌های مستقر در این پارک گرفته شود.

همچنین با اهدای لوحی از سوی رئیس پارک علم و فناوری از حمایت‌های معاون هماهنگی امور اقتصادی قدردانی شد.

انتهای پیام/بنام-ک