یک حرف و یک دنیا ناگفته ۳۰ کیلومتر این دولت و ۳۰ کیلومتر آن دولت/ واژه «غول کوهستان» اختراع چه کسی بود؟ تبصره ۲۷ قانون بودجه در انحصار صدا و سیما
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی مقایسهای جالبی از رویکرد اطلاعرسانی دولت احمدینژاد و دولت روحانی برای احداث ۳۰ کیلومتر مشابه راه در یک منطقه ارائه داده است که ناگفتههای زیادی در آن است؛ او حرفهای قابل تأمل دیگری هم داشت.
به گزارش ریواس، مهران مسعودی، یکی از قدیمیهای حوزه روابط عمومی که در دولت احمدینژاد نیز مسئول روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی بوده و اکنون بعد از یک وقفه، مجددا” به این مسئولیت برگشته اعتراف قابل تأملی دارد.
او میگوید: در دولت قبل ۳۰ کیلومتر راه در بخش زیلایی احداث شد و در این دولت نیز ۳۰ کیلومتر احداث شده ولی تبلیغات و اطلاعرسانی این دو قابل مقایسه با همدیگر نیست و این دولت بسیار ضعیف عمل میکند.
مسعودی با بیان اینکه احداث ۳۰ کیلومتر راه روستایی در دولت قبل حتی بازتاب ملی هم داشت، تصریح کرد: تبلیغات مؤثر و اطلاعرسانی در آن دولت به حدی بود که واژه غول کوهستان را برای آن به کار بردند و هنوز هم وقتی خودروی راه و شهرسازی در مناطق زیلایی رد میشود، کودکان آن منطقه فریاد میزنند که «غول کوهستان آمده»!
غول کوهستان در ذهن کودکان زیلایی ثبت شد/پیشنهادی برای کمک به رسانهها
وی نهادینه شدن یک واژه در ذهن کودکان را نشانه تبلیغات مؤثر یک دولت و یک اداره دانست و با دفاع از چنین شیوهای گفت: کار آن دولت بسیار درست بوده و حمایت و جدیت خوبی در حوزه روابط عمومی و رسانه وجود داشت و در این دولت نیز باید چنین رویکردی تقویت شود.
مسئول روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه پیشنهاد داد: در تبصره ۲۷ بودجه قانونی وجود دارد که بر اساس آن میتوان راهکاری اندیشیده شود که از فعالیتهای رسانهای در حوزه سایتها، خبرگزاریها و جراید مکتوب حمایت شود.
مسعودی خاطرنشان کرد: در حال حاضر از محل این تبصره فقط قراردادهای با صدا و سیما منعقد میشود ولی میشود پیگیری کرد که به سایر رسانهها هم تعمیم داده شود.
گفتنی است در دولت نهم و دهم توجه بسیار بهتری نسبت به بحث اطلاعرسانی و تقویت رسانهها میشد؛ به عنوان مثال در دوران مدیریت منوچهر حبیبی بر ادارهکل راه و شهرسازی این استان احداث ۳۰ کیلومتر راه روستایی با عنوان بزرگترین راه روستایی کشور، غول کوهستان و عناوینی اینچنینی، تبلیغات خوبی در این حوزه شده اگر چه با اغراقهایی چون خروج زیلایی از محرومیت میتوان ایرادات جدی بر آن وارد کرد ولی از دید رسانهای و فرا استانی میتوان چنین رویکردهایی را هم در جذب اعتبارات ملی و هم در امیدبخشی و اطلاع رسانی به مردم و مهمتر از آن درک صحیح جایگاه رسانه و تبلیغات، قابل قبول دانست.
انتهای پیام/ک-بنام
مطالب عالی بود
مهران جان کوتاه بیا. خودت روابط عمومی اون موقع بودی الان هم خودتی چرا کار خودت را نقض میکنی، …
توضیح ریواس: قسمتی از این کامنت با منشور اخلاقی ریواس مغایرت دارد لذا از انتشار آن معذوریم
دوست عزیز این نقض کردن کار و زحمات آقای مسعودی نیست بلکه ایشان با انتشار این مصاحبه در حقیقت صداقت در گفتارشان را میرساند و اگر اندکی تامل کنی پاسخ شما در متن مصاحبه موجود است(تبصره ۲۷ بودجه قانونی)در ضمن انسان بزرگ همیشه بزرگ میمونه وواین نام مستعار که برای خودت انتخاب نمودی و قصد تمسخر داشتی بدان نبوغ و سیره فکری ایشان الگوی خیلی از افراد هست و میباشد
جناب مسعودی همانطورکه ازاسم من پیداست بنده زیلایی نیستم ولی زیلایی راازخودمیدانم فراموش کرده ایدکه نورمحمدمحمودیان زیلایی بود فراموش کرده یدکه زیلایی خاسستگاه فرهنگ است سری به دورخودبزنیدهنوزبرق ندارند کجای زیلایی میگویندعول کوهستان :شماها… دردولت قبلی مسئولیت گرفتیدتعارفتان برای دولت فعلی است****
توضیح ریواس؛ مخاطب عزیز قسمتی از کامنت شما بخاطر مغایرت با منشور اخلاقی “ریواس” با سه نقطه منتشر شده است
در جواب شمشیر
دوست عزیز این نقض کردن کار و زحمات آقای مسعودی نیست بلکه ایشان با انتشار این مصاحبه در حقیقت صداقت در گفتارشان را میرساند و اگر اندکی تامل کنی پاسخ شما در متن مصاحبه موجود است(تبصره ۲۷ بودجه قانونی)در ضمن انسان بزرگ همیشه بزرگ میمونه وواین نام مستعار که برای خودت انتخاب نمودی و قصد تمسخر داشتی بدان نبوغ و سیره فکری ایشان الگوی خیلی از افراد هست و میباشد
زحمات دولت قبل بخصوص در حوزه راه و شهرسازی در منطقه زیلایی ستودنی است