پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

بنا بر اعلام دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، در این استان برای نخستین بار، ۱۱۵ سازمان‌ مردم‌نهاد در بخش درمان و ۲۵ مورد نیز در حوزه پیشگیری فعالیت می‌کنند.

محمدرضا ابراهیمی- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس

 به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهیمی در همایش صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن امر مبارزه با موارد مخدر، با اشاره به اینکه سمن‌ها گام‌های مؤثری در پیشگیری از اعتیاد را در سطح محلات برداشته‌اند، گفت: تقویت و راه‌اندازی تشکل‌های مردم‌نهاد، اشتغال‌زایی و نیز صیانت از معتادان پس از ترک ضروری است.

رییس کمیته برگزاری مراسم سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر استان فارس اظهار داشت: برای مقابله با ۸۰ درصد از معتادانی که پس از درمان مجدداً به مراکز ترک اعتیاد مراجعه می‌کنند، تقویت و راه‌اندازی تشکل‌های مردم‌نهاد، اشتغال‌زایی و نیز صیانت از معتادان پس از ترک ضروری است.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: برای نخستین بار ۱۴۰ سمن‌ استان فارس کار درمان و پیشگیری از اعتیاد را بر عهده ‌دارند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس تصریح کرد: از تعداد سمن‌های فعال در استان فارس ۱۱۵ سمن در بخش درمان و ۲۵ مورد در حوزه پیشگیری فعالیت می‌کنند که این تعداد از ۳ سال گذشته تاکنون به سه برابر افزایش‌یافته است.

ابراهیمی بیان داشت: سمن‌ها در سه حوزه فرهنگی، پیشگیری، آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی و نیز با تشکیل کارگاه‌های آموزشی در محله‌ها به‌ویژه در حوزه درمان و نیز کاهش آسیب‌های اجتماعی با کمک سازمان بهزیستی و دیگر ارگان‌ها و یا نهاد‌ها گامی مؤثر در مقابله با اعتیاد برداشته‌ است.

وی اضافه کرد: سمن‌ها حلقه واسطه بین مردم و دولت هستند و در این راستا مبارزه با مواد مخدر از سوی سمن‌ها بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد را کاهش می‌دهد.

گفتنی است همایش صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن امر مبارزه با موارد مخدر، به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر در شیراز برگزار شد.

انتهای پیام/ سجاد بنام