فلسفه دورکاری کارمندان چیست؟ این تدبیر نمی تواند در راستای کنترل کرونا باشد
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
با شیوع ویروس کرونا تمهیدات مختلفی برای مقابله با این ویروس کشنده اتخاذ شده است که دورکاری کارمندان یکی از آنها بوده است.
به گزارش ریواس جنوب، در این طرح در ادارات به مقتضیات زمان یک دوم کارمندان یا یک سوم آنها به محل کار نمی آیند و در منزل به استراحتی که البته آن را قبول ندارند می پردازند؛به زعم آنان در منزل نیز کارهای مردم را از راه دور انجام می دهند؛ ادعایی که هیچکس آن را قبول ندارد.
اما به راستی فلسفه این تصمیم برای چیست؟
این تصمیم برای کاهش مبتلایان به کرونا گرفته شده است اما با نگاهی عمیق تر متوجه می شویم که چنین مهمی نه تنها محقق نمی شود بلکه تا حدودی نقطه مقابل اهداف از قبل مشخص شده است و با مشمول نشدن کارمندان بانک به این بخشنامه و حضور صددرصدی آنان در محل کار در کنار فراغ بال دیگر کارمندان برای مراجعه به بانک ها قاطعانه باید گفت که چنین تصمیمی در راستای کنترل کرونا نیست.
مردم طبق روال عادی برای انجام کارهای خود به بیرون از منزل می روند اما به ناگه و چون از قبل اطلاع رسانی یا نمی شود یا هم اصلا مقدور نیست که اطلاع رسانی شود که مثلا در فلان اداره فلان کارمند فردا در دورکاری است؛ به واحدهای خالی و بدون کارمند برخورد می کنند و عملا در منزل نماندند و در شهر تردد کردند و مشخصا به کاهش انتقال ویروس کمک نکردند.
این مساله باعث می شود که علاوه بر آن روز، روز دیگری نیز به آن اداره مراجعه کنند و در واقع ترددهای اداری را دو چندان کرده باشند.
با فرض بدبینانه ممکن است که فردای دیگری نیز مراجعه کنند اما باز هم به درب بسته دورکاری برخورد کنند.
این شرایط قطعا ترافیک مردمی را دو چندان می کند و طبیعتا در پازه ای از موارد به جنگ اعصاب مردم نیز اضافه می کند؛ چرا که در حالت غیر دورکاری مردم از حضور کارمند مورد نظر اطمینان دارند اما با وجود دورکاری ممکن است که چند روز به اداره ای مراجعه کنند ولی کارشان نیز انجام نشود.
مضافا این موضوع موجب می شود تا به دلیل تعداد کم کارمندان، مراجعه کنندگان در صف انتظار اندک کارمندان بایستند که تشکیل صفوف مردمی یکی از مهیاترین شرایط برای انتقال کرونا است.
علاوه بر اینها ممکن است که از این فضای گل آلود نیز استفاده شود و هر کارمندی بتواند به بهانه دورکاری از زیر کار در رود و بی نظمی بیشتر در ادارات حاکم شود که قاعدتا در چنین شرایطی کار و مدیریت کردن برای روسای ادارات نیز سخت تر می شود.
خلاصه آنچه که از خروجی ادارات می شود برداشت کرد این است که طرح دورکاری اگر چه برای کارمندان و رعایت فاصله گذاری بین آنها مفید است اما برای مردم خوش آیند نیست و در کاهش ابتلایان به کرونا نیز موثر نیست.
انتهای پیام: عظیم بنام
[…] چیست؟ این تدبیر نمی تواند در راستای کنترل کرونا باشد) ( اینجا کلیک کنید)منتشر […]