یادداشت/ رحمان وفانژاد حکایت مهندس محمد بهرامی و سید باقر موسوی جهان آباد در انتخابات بویراحمد و دنا
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
فصل اول جوابیه اینجانب در موضع گیری قبل و بعد از انتخابات آقای مهندس محمد بهرامی با دکتر خادمی به آدرس https://rivasjonoob.ir/?p=31596 درج گردید.
در قسمت دوم حکایت محمد بهرامی و سید باقر موسوی را بررسی شده است که بهتر است در روند مقایسه ای شروع کنیم و نظرات آقای مهندس محمد بهرامی را در سه مرحله نسبت به شخصیت آقای سید باقر موسوی جهان آباد بازخوانی نمائیم.
۱ سال ۹۴ و تا قبل از شروع دهه تبلیغات کاندیدا :
کسانی که ظرفیت و توانایی وکالت مردم را دارند باید وارد این عرصه شوند. سید باقر موسوی هم از جرگهی افراد توانمند این دیار است. جناب موسوی از نخبگان سیاسی و پیشکسوتان جریان اصلاحات استان هستند و همواره احترام ویژهای برایشان قائل بوده و هستم. ایشان فردی مخلص، برادر شهید، جانباز جنگ تحمیلی، جزء خانواده نظام، پایبند و حامی ولایت فقیه بوده و هستند. در طول دوران خدمتشان نیز، چه به عنوان یک جهادگر در جهاد سازندگی وقت و چه در کسوت وکالت مردم در دو دورهی حضورشان به عنوان نماینده مجلس، همواره منشاء خیر و خدمت برای منطقه و مردم بودهاند.
ما هم با تمام وجود دوست داریم به صحنه بازگردند و به شور انتخاباتی کمک کنند. بخش زیادی از هواداران ما در دور گذشتهی انتخابات، حامی ایشان بودهاند و بخش زیادی از پایگاه رای ما مشترک است. انشاالله با رفع سوء تفاهم پیش آمده و بازگشتشان به انتخابات شاهد روزی باشکوه در هفتم اسفندماه امسال باشیم. یقین بدانید همانطور که بارها اعلام شده بنده و آقای موسوی پس از بررسی قطعی صلاحیتها بصورت همزمان در صحنه نخواهیم بود. شوراهایی در سطوح مختلف وجود دارند و فرآیندهایی هم از سوی جریان اصلاحات تعریف و مشخص شده و طبیعتاً ما نیز تابع تصمیمات جمعی بوده و نظر شورای مشورتی اصلاحات را پذیرا هستیم. ارتباط نزدیک و خوبی با آقای موسوی دارم. دوست ما و همواره برایمان قابل احترام هستند. انشاالله در انتخابات هم به صورت هماهنگ عمل میکنیم تا آنچه به صلاح و خیر این مردم بزرگوار است پیش بیاید.
۲. دهه تبلیغات کاندیدا :
هیچ شخص و جریانی نمیتواند تاثیر ایشان بر انتخابات و به تبع آن زندگی مردم، نادیده گرفته یا کم رنگ جلوه دهد. هنوز امیدواریم که سید باقر موسوی که بزرگ ما هستند تایید صلاحیت شوند. یقین بدانید حضور سید باقر موسوی هم مشارکت مردم در انتخابات و هم سطح کیفی این عرصه را ارتقا میدهد. چرا که حضور ایشان در انتخابات مجلس دهم، رقابت را از تعصبات فامیلی و طایفه ای به رقابتی فکری و جریانی ارتقا میدهد و این مسئاله یقیناً در فضای کنونی به نفع جامعه و مردم است.
رای دادن بر اساس تعصبات قبیله ای در انتخابات زیبنده استان ما نیست و دود آن به چشم مردم خواهد رفته و در نهایت هم استان و هم کشور از این قضیه ضرر میبینند. در هر صورت چون در یک جریان فکری و سیاسی تعریف می شویم، توقع از ایشان می رفت که جریان را به عنوان یک بزرگتر مدیریت کرده و از خروجی شورایی که بر مبنای خردجمعی تشکیل شده بود و مورد تایید بزرگان اصلاحات در استان و کشور از جمله سید محمد خاتمی و دکتر عارف گرفته تا دیگران بود حمایت و پشتیبانی می کردند.چرا که دراین شرایط راهبرد اصلی جریان در کشور تمرکز بر روی خروجی اجماع و حمایت همه جانبه و بی قید و شرط از آن گزینه بود. یعنی فرد و شخص در اینجا مهم نبود، چه سید باقر موسوی و چه محمد بهرامی یا هر شخص دیگری. مهم پیروزی جریان بود در راستای تامین منافع مردم و حفظ و حرمت جریان.
۳٫ بعد از اولین حضور آقای موسوی در استان (خرداد ماه جاری):
بنده اطلاعی در این خصوص (نصب عکس سید باقر موسوی جهان آباد) نداشتم و این اقدام بدون هماهنگی با من و توسط دیگران انجام گرفته بود و مطمئن باشید کسانی هم که این عمل را انجام دادند با انگیزه و احتمال اینکه آقای موسوی از رأی مجمع حمایت خواهد کرد، این کار را انجام دادند، چرا که فکر می کردند پایگاه و جایگاه ایشان خواهد بود. اگر این افراد از تصمیم اقای موسوی اطلاع داشتن هرگز این عمل را انجام نمی دادند، این حرکت یک اشتباه بود دیگر نمی خواهم در این مورد صحبت کنم، اما همه می دانند که اصلاح طلب اصیل هیچ گاه مسیر خود را عوض نمی کند، و آقای موسوی هم نباید پایگاه و جایگاه اصلاح طلبی خود را عوض می کرد، همه بزرگان ناراحت هستند که این موضوع اینگونه شد.
.
.
.
محمد بهرامی با نقشه از قبل طراحی شده بحث کناره گیری به نفع آقای موسوی را داد می زد و از دوستان سابقش (اصولگرایان) اطلاع کامل داشت تأیید صلاحیت آقای موسوی تحت هیچ شرایطی صورت نمی گیرد. به هر حال بازی از قبل طراحی شده جریان اصولگرا که با توطئه های عزت بویر احمد و عدم حضور نیروی شاخص جریان پایداری به مردم تحمیل گردیده بود، نیاز به داشتن برنامه ای مدون و کارشناسی تر داشت.
آقایان اصولگرا در چند سال اخیر از هر کاهی کوه ساختند و پایانش هم بحث عزت بویر احمد را مطرح می کردند با بازی حضور حداکثری اصولگرایان به لحاظ نبود ستار هدایت خواه در صحنه مردم را امیدوار نمودند که انشقاقشان در این دوره باعث شکست سنگین برایشان خواهد شد و غافل از اینکه استخاره همچون قبل جواب مثبت داد و در روز جمعه ثبت نام عضو ارشد جبهه پایداری با مهندسی قبلی در اذهان عمومی انجام گرفت.
حال رد صلاحیت آقای سید باقر موسوی جهان آباد قطعی شده بود و با اعمال روشهایی می بایست رأی مردم را از کاندیدای حداکثری رقیب اصولگرایان کم نماید تا اصولگرایان با همان رأی ثابت وارد مجلس دهم شوند.
خلاصه بگویم ۱٫ نحوه تأیید صلاحیتها و ۲٫ انتخابات قومیتی از دو دلیل اصلی کم نمودن آراء رقیب اصوگرایان بود که با شیوه مناسب انجام گردد ولی باز هم باعث پیروزی اصولگرایان نمی شد و مجبور شدند به پروژه از قبل طراحی شده نفوذ و بدل سازی رجوع کنند.
به هر حال مجمع با نداشته هایش به انتخاب بهرامی تن داد و به پروژه سوم (بدل سازی) اصولگرایان لبیک گفت. مهندس محمد بهرامی وجود خویش را در سایه درخت تنومند اصلاحات و با برند سید باقر موسوی جهان آباد نظاره گر بود و تنها راه اصلاح طلب شدنش را در حمایت سید باقر می دید که قبل از انتخابات با ادبیاتی ملتمسانه و خیالی راحت از رد صلاحیت سید باقر، واژگانی در حد رهبری اصلاحات به ایشان اعطاء می نمود و در بهمن ۹۴ به تهران رفت تا با گرفتن عکس در کنار سید باقر، بتواند جامعه را قانع نماید که آلترناتیو سید باقر، خودش می باشد و غافل از اینکه سید باقر صداقت دارد و در عین حال درایت بالایی دارد.
بعد از رد صلاحیت قطعی سید باقر و روز حضور آقای موسوی در شهر یاسوج باز هم با استقبالی گسترده از سوی حامیانش و با سردادن شعارهای اصلاح طلبی احساس نمودند قضیه دگر تمام است و قبل از استقبال مردمی از سید با بستن کامل خیابان منتهی به مکان استقبال و عکس سلفی، مجدد پروژه آلترناتیو بودن خویش را در فضای مجازی، سایتهای خبری و تریبون های ستاد انتخاباتی با جدیت مطرح نمود.
چند روزی سید باقر در یاسوج ماند و برآیند اطلاعاتش که از مشورت با بزرگان طوایف و افراد شاخص سیاسی و اجتماعی، گزینه عدم حمایت حاصل شده بود و باز هم ستاد کاندیدای اصلاح طلب شده از اعلام حمایت های کذایی بصورت شفاهی و کتبی دست بر نداشتند که هر روز توسط کانال رسمی سید باقر موسوی تکذیبه آن اعلام می شد.
بنرهایی به اندازه حداقل ۶×۴ با تصویر سید باقر در تمام ستادهای کاندیدای اصلاح طلب نصب گردید و خبری از اعلام حمایت سید باقر موسوی نشد. تئوریسین های ستادی در چند مقاله تخریبی و تهدید آمیز و رئیس ستاد انتخابات کاندیدای اصلاح طلب با مصاحبه تند و بی ارزش جلوه دادن نظر سید باقر، آب پاکی را روی دست همه ریخت که الحمدلله پایانش برای مردم بسیار خوب بود.
تیم انتخاباتی آقای بهرامی که به شکست و نحوه شکست کاملاً معترض بودند همگام با تیم انتخاباتی استاد اخلاق در برهه ای که فضای شهر را امنیتی (فتنه ۹۴) کرده بودند شعار تقلب سر دادند و در روز اول بعد از اعلام نتایج انتخابات، توهین ها و ناسزاهایی فراوانی به سید باقر و خانواده مظلومش روا داشتند. در خصوص توهین ها هیچ کدام از اعضاء اصلی ستاد انتخاباتی آقای مهندس بهرامی کوتاهی نکردند و نشان دادند که راه سید باقر و راه آنها از ابتدا هم جدا بوده است.
فحش نامه هایی در چند ماه اخیر از حلقه ستادی به صورت روزانه علیه سید باقر روانه می گردد و دریغ از یک جواب سید باقر!
امروز هم آقای بهرامی به صراحت اعلام می کند نصب عکس سید باقر در ستادم اشتباه بوده است و نشان می دهد نگاه به سید باقر از همان ابتدا نگاه ابزاری برای اصلاح طلب شدن بوده که خداوند متعال مانع ابزاری شدن شخصیت وارسته این سید بزرگوار گردید.
آقای مهندس بهرامی بداند:
پروژه بدل سازی را بخوبی مدیریت نمودند ولی هیچ زمان نخواهند توانست با تخریب شخصیت سید باقر برای خودش جایگاه اجتماعی رقم بزند. اعضاء ستادش هم بدانند با تخریب سید باقر از هیچ به پوچ خواهند رسید و نمونه بارزش انتخابات شورای شهر یاسوج در سال ۹۶ خواهد بود که مجدداً وزن هر فرد را مشخص خواهد نمود.
یاداشت از رحمان وفانژاد
توضیح: این مطلب دیدگاه مخاطب ریواس جنوب است و انتشار آن به معنی تأیید تمام یا بخشی از آن نیست.
انتهای پیام/د-ع
واقعیتها را گفته ولی روزمره گی دردی را دوا نخواهد کرد باید با انجام تدابیر لازم جایگاه افراد و اشخاص را مشخص کرد
پیشنهاد خوبیه. باید پوست اندازی کرد
بهرامی را با هر اقدامی نمیتوان برای حتی ثانیه ای اصلاح طلب دانست بهرامی نشان داد که حتی در مصاحبه هایش هم با اصولگرایان بود
درود
مطلب خوبی بود اما نباید اسم بهرامی رو کنار اسم سیدباقر می نوشتی اینجوری بهرامی فکر می کنه خبریه
چطور ب خودت اجازه میدی اسم دکتر بهرامی رو بیاری.حیف نباشه شخصیتی مثل تو ک معلوم نیست کی هستی اسم دکتر بهرامی رو ب زبون بیاری
ستار هم به صندوق بازنشستگی جبهه پایداری پیوست
خدا کنم استخاره ها دیگه منفی بشه وگرنه اینها اهل بازنشستگی نیستند
آقای وفانژاد توهین نکن
همینایی که شما از آنها دفاع میکنید بی غل و غش نیستند
آخ م جونم سی مردل خوبوی اصلاحات. سید باقر محبوب جوانهاست
خمونیم و شیخل ممو. تاریخ خوب بلدی و خوب یادت مونده وفا جان
جوابیه ای خوبی بود. انصافاً تحلیلی نوشته شده است حالا صحت و سقمش بماند.
جای تامل دارد اگر بهرامی در پروژه بدل سازی و نفوذ وارد گشته دیگر اصلاح طلبی به معنای ساده لوحی فقط جایگاه خواهد داشت
قدرزرزرگر شناسد قدر………………اگر بحث اصلاحات هست اززمان دکترمصدق شروع به مطالعه کن درود براریوبرزن بویراحمد دکتر بهرامی
آقای وفانژاد ب گذشته ی خودت هم فکر کنی خیلی خوبه.درست نیست با ی جایگاهی ک نچندان هست خودت رو گم کرده باشی.این دوره ی ۴ساله ی آقایون هم تمام میشه.و جنابعالی هم هیچ جایگاهی نداری.فک نکنم کسی مثل دکتر بهرامی پیدا بشه تو استان.زنده باد دکتر بهرامی بزرگ
شما اصلاح طلب ها با خودتون هم نمیسازید
حیف دکتربهرامی که کسی قدرش نمیدونه بات
وانایی که داره
بهرامی کاندیدای اصلاح طلبان بود. اگر هم اصلاح طلب نبود به اصلاح طلبان نزدیکتر بود. خاتمی و عارف هم از او حمایت کردند.آمدن سید باقر به صحنه اشتباه بزرگی بود.شماها به خاطر منافع شخصی خود از زارعی حمایت کردید.زارعی اصلاح طلب بود که شما از او حمایت کردید؟؟؟سید باقر هم در دهه شصت یک اصولگرای تمام عیار بود.دوران سید باقر دیگر تمام شده است.از افراد بت نسازید.بدبختی ما همین کاندیداهای همیشه در صحنه اند.اگر سید باقر جریان اصلاحات را درست مدیریت کرده بود کار به اینجاها نمی کشید که هرکسی برای منافع شخصی اش ساز خود را بزند.که عده ای خودشان را اصلاح طلب بدانند اما با کمال پر رویی از زارعی حمایت کنند که صریحا میگفت من اصلاح طلب نیستم.
واقعا بهرامی می خواست با تخریب و شانتاژهای خبری و قرض گرفتن شخصیتهای سیاسی نماینده بویراحمد بشه که باز همبه این وزن نرسید و نخواهد رسید…
اخه با تمام این اوصاف چهارمیعنی ته صف قرار گرفتند