توضیحات مدیر آب و فاضلاب روستایی دنا در مورد یک خبر برخی منافعشان به خطر افتاده است، شانتاژ میکنند/ بیشترین خدمات آبفار در روستای “تمنک” است
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان دنا، برخی اظهارات در مورد اقدامات این شرکت در روستای “تمنک” را بیانصافی خواند و گفت: خدمات قابل توجهی برای تأمین آب این روستا انجام دادیم ولی برخی منافع خود را در خطر میبینند و مردم را برای عدم کنتورگذاری تحریک میکنند.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، بعد از درج خبری با عنوان ” مردم روستای “تمنک” میگویند / قبوضی که قبل از نصب کنتور آب صادر میشوند/ آب و فاضلاب چه کرده است که پول میخواهد؟“، ایرج کریمی در توضیحاتی به این پایگاه خبری گفته است که شرکت آب و فاضلاب روستایی بیش از یک میلیارد تومان برای تأسیس شبکه جدید آبرسانی به روستای تمنک هزینه کرده است و اکنون یکی از باکیفیتترین آبهای روستایی در اختیار مردم این منطقه است.
مدیر آب و فاضلاب روستایی دنا گفته است که اظهارات برخی افراد در خبر منتشر شده مبنی بر فرسودگی شبکه انتقال آب و غیربهداشتی بودن آن، بیاساس است و این شرکت با احداث مخزن ذخیره یکهزار متر مکعبی و ۲۶ کیلومتر خط انتقال، خدمات قابل توجهی را در این روستای بزرگ انجام داده است.
وی افزوده که چند نفر خاص در این منطقه که چند طرح ماهی در مسیر دارند، به این دلیل که فکر میکنند، آبرسانی جدید منافع آنها را به خطر میاندازند، مردم را تحریک میکنند که از کنتورگذاری ممانعت کنند اما شرکت آب و فاضلاب در خدمترسانی به مردم و اجرای قانون مصمم است.
او گفته است که برخی میخواهند با این اظهارات جلوی خدمات به مردم روستا را بگیرند ولی مردم روستای تمنک فهیمتر از آن هستند که وارد این بازیها شوند.
کریمی این را هم گفته است که تا سال ۹۳ با وجود خدمات این شرکت ولی مردم به صورت رایگان از آب شرب استفاده میکردند که با تکمیل شبکه جدید آبرسانی، نصب کنتور و پرداخت آببها الزامی است.
قبوض سنگینتری در راه است/ با قانون نمیشود بازی کرد
محمدرضا داناپور، معاون فنی و کارشناس حقوقی این شرکت نیز در توضیحاتی گفته است که فقط ۴۰ درصد افراد این روستا اقدام به نصب کنتور کردند ولی اقدامات قانونی برای الزام مردم به اجرای قانون در حال انجام است.
وی ادامه داده که افرادی که از نصب کنتور ممانعت کنند، با حکم قضایی و بر اساس قانون مکلف به کنتورگذاری میشوند که توصیه ما این است که مردم با خادمان خود در شرکت آب و فاضلاب روستایی دنا، همکاری و تعامل داشته باشند؛ چرا که همه مردم در مقابل قانون یکسانند.
داناپور تصریح کرد: اینکه گفته میشود شرکت آب و فاضلاب کاری نکرده است و مردم با بیل و کلنگ آب را به روستا آوردند، نوعی تشویش اذهان عمومی و تحریک مردم است در حالی که یکی از بزرگترین پروژههای آب و فاضلاب روستایی در روستای تمنک اجرا شده است.
داناپور در پاسخ به این سوال که چرا قبوض سنگین جریمه برای کسانی که انشعاب ندارند، صادر شده است نیز توضیح داده که بر اساس قانون کسانی که بدون مجوز و اخذ انشعاب از آب استفاده میکنند مشمول جریمه و نرخ آزاد آب میشوند و این جرایم به صورت پلکانی بیشتر هم میشود.
او گفته است که در مرحله بعدی، قبوضی با مبالغ بیشتر برای افرادی که به صورت غیرمجاز از آب استفاده میکنند، صادر میشود چرا که تعامل حدی دارد و نمیشود با قانون بازی کرد.
به گزارش ریواس جنوب، مردم روستای تمنک مدهی هستند که ۳۵ سال است آب روستا را با بیل و کلنگ به روستا رساندند و اکنون هم وضعیت آن به همان شکل سابق است و با این شرایط حاضر به نصب کنتور و پرداخت آببها نیستند.
انتهای پیام/بنام-ک