پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رسانه‌ها را که ورق بزنیم، جشنواره شهید رجایی در کهگیلویه وبویراحمد و اعلام دستگاه‌های نمونه در سال‌های قبل همیشه داستان داشته است؛ ماجرای دادن سکه به داوران و لو رفتن لیست ادارات برتر و مغایرت آن با اسامی اعلام شده همگی نشانه‌هایی از شک کردن به انتخاب داوران در شورای راهبری با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان است.

علی سلحشوری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای این جشنواره گفت که همه ادارات نمونه شدند و هر چند او یک تعارف و شاید دلجویی از ادارات و مدیرانی کرد که به هر نحوی انتخاب نشدند اما با قرائت دستگاه‌های برتر به نظر می‌رسید که تعداد ادارات نمونه و برتر به نوعی بیشتر از بقیه ادارات بودند!

تقریبا هر مدیری به جلسه آمده بود، اسمش قرائت شد و به عنوان مدیر نمونه بالا رفت و لوح تقدیر گرفتند تا این سوال پیش بیاید که کدام ادارات و کدام مدیران نمونه و برتر نیستند!

خبری از پروتکل‌های بهداشتی نبود و همه مدیران صمیمانه در کنار هم و صندلی‌های چسبیده به هم نشسته بودند.

امسال، نام علی سلحشوری که خودش برگزارکننده و دبیر این جشنواره و همه‌کاره انتخاب دستگاه‌های برتر بود، در میان مدیران نمونه و ادارات برتر دیده شد تا آقای سلحشوری خودش از خودش تجلیل کند.

ملاک اصلی انتخاب دستگاه‌های برتر، خوداظهاری مدیران آن دستگاه‌ها بود و معلوم نیست که آیا واقعا صداقت کامل همراه با مستندات هم در ارتباط با این خوداظهاری مدیران از عملکردشان مدنظر داوران و کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بوده  است یا خیر.

نام اداراتی مانند اداره‌کل تعزیرات که این روزها بیشترین نارضایتی از وضعیت نظارت بر بازار و برخورد با متخلفان وجود دارد،در بین ادارات برتر وجود داشت.

اداره‌کل بیمه سلامت در کدام شاخص موفق بوده است که دستگاه برتر شده است؟

اداره‌کل امور مالیاتی دقیقا به جز مالیات گرفتن از مردم چه کاری را کرده که دستگاه برتر در خدمت به مردم شده است؟

کانون پرورش فکری که یک اداره مهم در تربیت نسل فردا است، در کدام شاخص موفق بوده  است که بخش زیادی از مردم نامش را  فقط در این جشنواره شنیدند؟

دانشگاه یاسوج که نشان داده بیشتر حرف و شعار و وعده داده تا عملگرایی واقعی از نقش یک دانشگاه پویا، با کدام معیار  دستگاه برتر و مدیر نمونه می‌شود؟

اداره‌کل نوسازی مدارس چه گزارشی را برای مردم و افکار عمومی دارد که یک دستگاه برتر در میان ۷۶ دستگاه اداری این استان است؟

افکار عمومی و رضایت مردم از عملکرد مدیران و دستگاه‌ها، در کدام شاخص مدنظر داروان بوده و آیا به آن توجهی شده است؟

البته با این وجود، انتخاب برخی ادارات نیز از دید افکار عمومی و عملکرد آنها از دید رسانه‌ها، دور از ذهن نبود؛ شرکت آب منطقه‌ای، پارک علم و فناوری، صندوق کارآفرینی امید، بانک ملی، دانشگاه علوم پزشکی، منابع طبیعی،آموزش و پرورش، آب و فاضلاب، اداره‌کل کار و تعاون، هلال‌احمر و اداره‌کل استاندارد از این جمله‌اند.

امسال نام ادارات بزرگی که خدمات آن‌ها برای مردم ملموس‌تر بوده در بین دستگاه‌های برتر نبوده است؛ سازمان جهاد کشاورزی، شرکت گاز، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و شرکت برق از این جمله‌اند.

در پایان آموزش و پرورش، امور مالیاتی، شرکت آب منطقه‌ای، اداره کل بیمه سلامت، صندوق کارآفرینی امید، علوم پزشکی، اداره‌کل منابع طبیعی، اداره‌کل حمل و نقل جاده‌ای، شرکت آب و فاضلاب استان، اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، بانک کشاورزی، دانشگاه یاسوج، بنیاد مسکن استان، بانک ملی ایران، جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، اداره‌کل استاندارد، پارک علم و فناوری استان، اداره‌کل نوسازی مدارس، سازمان تعزیرات حکومتی و اداره‌کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان دستگاه‌های برگزیده بر اساس شاخص‌های کلی و عمومی، معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام/بنام