رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی پلیس فارس: اینکه انتظار داشته باشیم که پلیس با خواهش و التماس با متخلف رفتار کند، سادهانگارانه است
پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/
رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی پلیس فارس گفت: اینکه انتظار داشته باشیم تا پلیس با خواهش و التماس از متخلف یا کسی که در کار نیروی انتظامی اخلال ایجاد میکند، درخواست عمل به قانون را داشته باشد؛ بسیار سادهانگارانه است.
سرهنگ ایوب آقارحیمی، امروز چهارشنبه ششم مهرماه به خبرنگاران گفت: پلیس نماد حفظ امنیت در جامعه به شمار می رود و قطعا از پلیس باید به عنوان نمادی از توجه به حفظ امنیت شهروندان و کشور یاد کرد، نمادی که هر چقدر قدرتمند و مقتدر باشد منجر به افزایش امنیت و پایداری امنیت می شود.
این مقام انتظامی گفت: آنچه این روزها توسط معاندان نظام و دشمنان داخلی و خارجی در فضای مجازی به عنوان برخورد با پلیس در فضای مجازی نمایش داده میشود به معنای جرأت دادن به مجرمان، قانون گریزان و قانون شکنان و با هدف ضعیف کردن پلیس در ایران اسلامی و خدشهدار کردن اقتدار پلیس است؛ حال انکه در سراسر جهان پلیس جایگاهی ویژه دارد و اقتدار پلیس موضوعی مشترک در سطح بینالملل محسوب میشود که همه دولتها و ملتها به آن اذعان دارند.
وی گفت: اقتدار برای تمام افرادی که به عنوان پلیس در حوزههای مختلف خدمت میکنند، امری بسیار حیاتی و ضروریست، پلیس نماد حفظ امنیت در جامعه به شمار می رود. قطعا از پلیس باید به عنوان نمادی از توجه به حفظ امنیت شهروندان و کشور یاد کرد؛ نمادی که هر چقدر قدرتمند و مقتدر باشد منجر به افزایش امنیت و پایداری امنیت اجتماعی، فرهنگی و… می شود.
رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی فرماندهی انتظامی فارس اضافه کرد: حقیقت اینست که پلیس تراز جمهوری اسلامی در عین اینکه منطق، درایت و اخلاق را سرلوحه کار دارد، نمیتواند از کنار توهین، سرپیچی از قانون و دستورات پلیس و اخلال در امور، بی تفاوت عبور کند.
آقارحیمی خاطرنشان کرد: واقعاً اینکه انتظار داشته باشیم تا پلیس با خواهش و التماس از متخلف یا کسی که در کار نیروی انتظامی اخلال ایجاد می کند، درخواست عمل به قانون را داشته و مأموریت خود را انجام دهد؛ بسیار سادهانگارانه است. اقتدار، از لوازم کار فراجا محسوب میشود و در نبود پلیس مقتدر، سنگ روی سنگ بند نخواهد شد و امنیت، نظم و آرامش جامعه در ابعاد گوناگون از بین خواهد رفت.
این مقام انتظامی در فارس با بیان اینکه پلیس نمی تواند به دلیل برخی تبلیغات منفی در فضای مجازی یا برای بسته نگه داشتن دهان عدهای که همیشه و در هر حال یک بهانه ای برای حمله به پلیس دارند، از وظیفه ذاتی خود در تأمین امنیت و نظم اجتماعی کوتاه بیاید، خاطرنشان کرد: دود این کوتاه آمدن هم به چشم شهروندان و هم به چشم پلیس خواهد رفت.
او ضمن یادآوری اینکه امروزه نیروی پلیس در کشورهای پیشرفته، دوره اقتدارگرایی خود را پشت سرگذاشته و وارد دوره جامعهگرایی شده است، گفت: در این دوره پلیس برای برقراری یک رابطه نزدیک با افراد جامعه حرکت میکند، از اینرو نیروی پلیس تعامل نزدیکی با افراد جامعه دارد؛ به آموزش و آگاه سازی میپردازد و مردم را در حل و فصل منازعات و اختلافات محلی یاری میدهد.
آقارحیمی این سئوالات که آیا تلاش برای تخریب ابهت و اقتدار پلیس جمهوری اسلامی با هدف خاصی دنبال میشود؟ آیا یک نهاد متمرکز داخلی یا خارجی مسئولیت این پژوه را برعهده گرفته است؟ آیا اتاقهای فکری برای افزایش تنش میان پلیس و بدنه اجتماعی تشکیل شده است؟ چرا جریان های سیاسی با علم به تبعات تضعیف پلیس در این مسیر همراهی می کنند؟ کدام جریان سیاسی یا طیفی از تضعیف پلیس سود میبرد؟ آیا مقامات و مسئولینی که پیگیر مسئله حجاب بوده اند اینک از پلیس دفاع کرده اند یا سکوت در پیش گرفتهاند؟ آیا حجاب یک موضوع فرهنگی است یا انتظامی امنیتی؟ آیا قانون موجود در خصوص حجاب نیازمند اصلاح است؟ و… ذهن هر کنشگری را درگیر کرده که پاسخ به همه آنها نیازمند بحث و بررسی همه جانبه است.
رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی فرماندهی انتظامی فارس گفت: نباید نسبت به نقش جریانهای سیاسی داخلی که مستمراً بر شیپور نافرمانی مدنی میدمند، غافل شد؛ طبیعتاً پاسخگو کردن سلبریتیها، فعالان سیاسی و سایر چهرههای مشهور در قبال اعمالشان اثرات مثبتی را بر بدنه اجتماعی خواهد گذاشت که البته لازمه همه این موارد، گامهای استوار مسئولان است که باید به دور از هیاهوهای رسانهای و جنجال آفرینی سیاسیون، با قانون شکنان در هر سطح و جایگاهی برخورد مقتضی انجام شده و با سیاست مدبرانه حس مسئولیت پذیری و پرهیز از اهمال را به کارکنان انتظامی در کشور تزریق کرد.
آقارحیمی خاطرنشان کرد: یکی از پایههای امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، تأمین امنیت انتظامی بوده و این مهم بر عهده فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران قراردارد.
رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکار سنجی فرماندهی انتظامی فارس با بیان اینکه ایران کشوری در حال توسعه به شمار میرود و احتمال آسیب پذیری امنیت ملی آن از طرف مسائل داخلی وجود دارد، گفت: فراجا، یکی از نهادهایی مهم ایفا کننده نقش در نظم بخشیدن به امور داخلی، در این عرصه تاثیرگذاری زیاد و اهمیت بالایی دارد.
این مقام انتظامی در استان فارس با بیان اینکه تحکیم و استواری امنیت ملی، به تقویت پلیس بستگی دارد و هرگونه تضعیفی که متوجه آن شود، بر امنیت ملی تاثیری سوء خواهد داشت، گفت: به یقین پلیس به مثابه یکی از نهادهای مهم و بنیادین اجتماعی و امنیتی دارای وظائف و مأموریت های خطیری در فرآیند تأمین امنیت پایدار و پیشگیرانه و مراقبت از آن است.
به گزارش ریواس جنوب، در اعتراضات خیابانی اخیر، ازجمله درگیریهایی که پس از جان باختن مهسا امینی در برخی از شهرهای ایران صورت گرفته است، ویدئوهایی از درگیریهای مستقیم مأموران نیروی انتظامی با معترضان منتشر شده است؛ ویدئوهایی که در برخی از آنها، پلیس ناچار به شلیک به معترضان شده و در مواردی نیز افرادی اقدام به ضرب و شتم مأموران میکنند.
در یکی از تجمعاتی که هفته گذشته در شهر شیراز و خیابان معالیآباد به درگیری کشیده شد، یک همیار پلیس به نام رضا زارع مویدی جان خود را از دست داد و دستکم چهار مأمور پلیس نیز مجروح شدند. (بیشتر بخوانید).
انتهای پیام/ منبع اصلی خبر
[…] ⇐ رئیس اداره برآورد اجتماعی و افکارسنجی پلیس فارس: اینکه … […]
[…] به گزارش ریواس جنوب، در اعتراضات خیابانی اخیر، ازجمله درگیریهایی که پس از جان باختن مهسا امینی در برخی از شهرهای ایران صورت گرفته است، ویدئوهایی از درگیریهای مستقیم مأموران نیروی انتظامی با معترضان منتشر شده است؛ ویدئوهایی که در برخی از آنها، پلیس ناچار به شلیک به معترضان شده و در مواردی نیز افرادی اقدام به ضرب و شتم مأموران میکنند. (بیشتر بخوانید) […]