پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

موضوع سرمایه‌گذاری شعاری کارخانه لاستیک‌سازی باشت و درج خبری تحلیلی در این زمینه واکنش سرمایه‌گذار این طرح را در پی داشت؛ خادمی در اظهاراتی عجیب گفته است بعد از چهار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری متوجه شدم که لوله گاز از اطراف زمین محل طرح عبور می‌کند، شیب زمین و ابعاد آن مناسب نیست و لذا کار را تعطیل کردم! او گفته است که خاک خورده اقتصاد است و بیش از ۱۰۰ پروژه بزرگ در کشور کار کرده است.{اینجا کلیک کنید}

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، نصرالله خادمی، ۷۲۵ روز پیش با نفوذی که در تهران و نزد غلام‌رضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس داشت، کلنگ بزرگ‌ترین کارخانه لاستیک‌سازی جنوب کشور را در شهرک صنعتی خان‌احمد باشت به زمین زد.

جلسات متعددی برای اعطای زمین و رفع مشکلات آن برگزار شد و نهایتا قرار شد این کار بزرگ به سرانجام برسد اما اینطور نشد و بعد از حدود دو سال از آن روز، سرمایه‌گذار به جای گزارش اتمام کار از علل شروع نشدن این کار می‌گوید.

خادمی در حالی که می‌گوید در چهار استان کشور بیش از ۱۰۰ پروژه مهم از جمله دو فرودگاه را کار کردم، برای کم‌کاری صورت گرفته در کارخانه لاستیک‌سازی استان زادگاهش اینگونه توضیح می‌دهد که من نمی‌دانستم از کنار این زمین لوله گاز عبور می‌کند و اکنون فهمیدم و نمی‌توانم ادامه دهم.

او همچنین می‌گوید که زمین مورد نیاز من باید ابعاد آن ۴۰۰ در هزار متر مربع و مسطح باشد اما این زمین شرایط احداث کارخانه را ندارد.

خادمی نصرالله

نکته جالب در این اظهارنظر این است که آقای خادمی به قول خودش بعد از ۵ ماه کار کردن، هزینه کردن چهار میلیارد تومان و خاکبرداری سنگین در این طرح متوجه شده که امکان احداث این کارخانه وجود ندارد!

جای سؤال است، فردی که صدها پروژه بزرگ اجرا کرده و جنس اقتصاد و سرمایه‌گذاری را می‌شناسد آیا اینگونه بدون حساب و کتاب به چنین “گداری” زده است؟ یا منافع دیگری در میان است؟

او به طور شفاف می‌گوید که مشکل من مشکل زمین است و هرگز نگفتم بخاطر تحریم ها دست از کار کشیدم.

 

 

او به اظهارات معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم واکنش نشان داد و افزود: همه می دانند، فرماندار باشت  هم می داند، گوهرگانی اطلاعاتی ندارد و حرف‌هایش درست نیست که من برای نوسانات ارز کار را تعطیل کردم.

او در پاسخ به این سؤال که چرا کار را شروع نکردید، گفت: من کار را شروع کردم ۵ ماه هم کار کردم و ۱۰ میلیون متر مکعب خاکبرداری را هم انجام دادم و در مجموع ۴ میلیارد تومان هزینه کردم اما شیب زمین و لوله گاز برای من مشکل‌ساز شده و کارشناسان گفتند اینجا کار نکن!

سرمایه‌گذار کارخانه لاستیک‌سازی باشت در پاسخ به این سؤال که روز اول مگر شرایط زمین و اجرای این طرح مشخص نبود؟  توضیح داد: نه اصلا فکرش را نمی کردم، لوله گاز زیر زمین است و ندیدم بعدا مشخص شد.

خادمی تأکید کرد: ما با تحریم ها هیچ مشکلی نداریم قیمت‌های ما با سه کشور مشخص و طرح آماده است با بانک تجارت و صندوق ذخیره ارزی جلسات متعددی انجام و همه چیز انجام شده بود، اگر مشکل لوله گاز و زمین نبود کاری به تحریم‌ها نبود و تا الان کارخانه تمام شده بود.

خادمی در پاسخ به سؤال دیگری که مسئولان دقیقا باید چه شرایطی را درزمین آماده کنند تا شما کار کنید، گفت: در این زمین هیچ پروژه ای نمی‌شود اجرا کرد و نباید خودمان را اذیت کنیم.

چندین مشاور را استخدام کردم و در دفتر تهرانم حقوق می‌گیرند و پیگیر کار بودند ولی مشکل زمین حل نشد.

وی افزود: به صنعت و معدن هم نامه زدم که جای دیگری به من معرفی کنند اما آنها گفتند که در باشت زمین مسطح نیست که ۴۰۰ در هزار متر باشد.

او در پاسخ به این سؤال که آیا می‌شود در شهرستان دیگری این کارخانه احداث شود، گفت: قرار نیست حتما در باشت باشد، می‌شود در یاسوج هم اجرا کرد، کار اقتصادی است و پول باید پول بیاورد، مکان مهم نیست.

خادمی در دفاع از کارنامه سرمایه‌گذاری‌اش یادآور شد: در چهار استان کشور بیش از ۱۰۰ پروژه کار کردم، فرودگاه گچساران و لامرد دو مورد از کارهای من هستند، کار من این است و خاک خورده کار اقتصادی‌ام لذا نمی‌شود تعارف کرد.

من، نه کاری به اصلاح‌‌طلب و اصولگرا دارم و نه شرق و غرب،  وابسته به کسی نیستم مگر من با دزدی پول به دست آوردم که بخواهم آن را به دره بریزم و با هر شرایطی کار کنم.

وی ادامه داد: اگر مدیری ادعا دارد قدمی برای من برداشته یا جایی سفارش من را کرده که برنده پروژه‌ای شوم، ۱۰۰ میلیون به او جایزه می‌دهم.

وی گفت که نباید اینگونه فرزندان لر را تخریب کنیم.

سرمایه‌گذار طرح کارخانه لاستیک‌سازی باشت، استاندار کهگیلویه و بویراحمد را نیز از انتقادات خود محروم نکرد و با قاطعیت گفت: آقای استاندار من ابتدای دولت روحانی هزار نیرو داشتم ولی با مدیریت شماها به کمتر از ۳۰۰ نیرو رسیدیم به نظرم با این شیوه مدیریتی تا سال آینده کارگران و نیروهای من به کمتر از ۱۰۰ نفر می‌رسند.

برای مشاهده خبر کلیک کنید

 ۷۲۵ روز بعد ازکلنگ‌زنی کارخانه لاستیک‌سازی باشت
همه سر کار بودند، همه‌چیز بازی بود

انتهای پیام/بنام-ک