پایگاه خبری-تحلیلی ریواس جنوب (rivasjonoob.ir)/

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه پس از انقلاب هیچ بیمارستان دولتی در شیراز ساخته نشده است، تصریح کرد: بیمارستان دولتی معمولاً برای قشر محروم و مستضعف که متأسفانه شمارشان کم هم نیست مورد استفاده قرار می‌گیرد و بنابراین تلاش داریم که اجرای پروژه‌های ساخت بیمارستان دولتی را در شیراز آغاز کنیم.

دکتر سید وحید حسینی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دکتر سید وحید حسینی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 به گزارش پایگاه خبری ریواس جنوب، سید وحید حسینی چهارشنبه ۲۶ مرداد ماه در یک نشست خبری به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار، با بیان اینکه در حال پیگیری احداث سه بیمارستان دولتی در شیراز هستیم، گفت: روند اجرایی بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی حضرت صدیقه (س)در شهرک میانرود شیراز پس از چندین سال که در مرحله حرف باقی مانده بود توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا اجرایی شد.

وی افزود: اعتبار اولیه بیمارستان نمازی شماره ۲ نیز با مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان تأمین شده و با نهایی شدن زمین آن به زودی وارد مرحله اجرایی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اذعان به اینکه بیمارستان شهید فقیهی (سعدی) با بیش از ۸۳ سال قدمت و ساختار نامناسب برای خدمات امروزی پاسخگوی نیاز سیستم سلامت نیست، خاطرنشان کرد: برای ساخت بیمارستان شهید فقیهی ۲ نیز پیگیر تأمین زمین هستیم.

** با کمبود تخت‌های بیمارستانی در شیراز مواجهیم

حسینی همچنین با بیان اینکه میزان تخت‌های بیمارستانی در استان فارس به نسبت جمعیت بیش از میانگین کشوری است، اذعان کرد: با این حال در حال حاضر با کمبود ۲ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در شیراز مواجه هستیم.

به گفته مقام ارشد دستگاه سلامت فارس، بیش ۳۷ درصد بیماران از خارج از این استان برای امور فوق تخصصی به مراکزی مانند بیمارستان نمازی مراجعه می‌کنند و به طور کل می‌توان گفت بیش از نیمی از خدمات پزشکی به مردمی ارائه می‌شود که از خارج از استان برای معالجه به مراکز درمانی فارس مراجعه می‌کنند.

** کمترین تخلف در حوزه داروخانه‌ها صورت می‌گیرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از این نشست خبری، با تقدیر از جامعه داروسازی و پزشکی فارس در اجرای طرح دارویار در فارس، اضافه کرد: با وجود فعالیت شرکت‌های قدرتمند داخلی، بیش از ۷۰ درصد داروی تولید کشور قاچاق می‌شود و طرح دارویار با دو هدف مهم جلوگیری از قاچاق دارو و تأمین بودجه به منظور ارتقای شرکت‌های داروساز و داروخانه‌های داخلی اجرا می‌شود.

حسینی همچنین با اشاره به اینکه در مدت یک ماه از ۸۵۶ داروخانه فارس ۲ هزار و ۳۰۰ بازدید انجام شد، گفت: در واقع از هر داروخانه به طور متوسط سه بازدید انجام شد و با انجام این کار شاهد بروز کمترین تخلف در این حوزه بوده‌ایم.

** یک میلیارد تومان اعتبار و یازده درمانگاه در اختیار موکب شاهچراغ قرار می‌دهیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اعلام اینکه ستاد اربعین دانشگاه تشکیل شده است، اظهار کرد: برای تسهیل شرکت دانشجویان، پرسنل و اساتید در مراسم اربعین و تهیه تجهیزات مصرفی و دارو برای زائرین، با جذب منابع عمدتاً غیردولتی بالغ بر یک میلیارد تومان در اختیار موکب احمدبن موسی (ع) قرار می‌گیرد و ۱۰ پایگاه در قالب درمانگاه سطح یک و یک درمانگاه سطح ۲ نیز به صورت تخصصی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین فعالیت خواهد کرد.

** تسریع در پرداخت کارانه متخصصان از ۱۸ ماه به ۷ ماه

شتاب‌بخشی به پرداخت‌های اساتید علوم پزشکی، پیگیری جدی قرارگاه جوانسازی جمعیت و دانش‌بنیان شدن و بومی‌سازی تجهیزات مصرفی و تولید داروهای خاص در استان، از دیگر برنامه‌هایی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به آنها اشاره کرد.

حسینی تصریح کرد: عدم حمایت از متخصصین موجب شده که آنها خدمات تمام وقت خود را به نیمه‌وقت تبدیل کنند و از همین رو دانشگاه علوم پزشکی تسریع در پرداخت کارانه‌ها از ۱۸ ماه به ۷ ماه را عملی کرده و تصحیح پرداختی به اساتید را نیز در دستور کار قرار دارد.

** بهره‌برداری از ۲۹ پروژه سلامت در فارس همزمان با هفته دولت امسال

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۲۹ پروژه سلامت در فارس همزمان با هفته دولت امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

بر پایه این گزارش، عباس رضائیان‌زاده معاون بهداشتی، مهرداد شریفی معاون درمان، ابوالفضل هاشمی‌اصل معاون توسعه مدیریت و منابع و جواد راعی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نشست به ارائه گزارش عملکرد معاونت‌های خود و پاسخ به سؤالات خبرنگاران پرداختند که در گزارش‌های دیگر ریواس جنوب منتشر شده است.

پایان خبر/ س۲۵۳۹