سرویس خبری عناوین اصلی

نشست مدیر جدید پست‌بانک کهگیلویه و بویراحمد با دادستان مرکز استان؛ نخستین دیدار راهبردی باقرنیا چه پیام‌هایی دارد؟/ تأکید موسویان بر حمایت از تولید و صیانت از حقوق عامه

مهرداد باقرنیا که اخیراً در پی یک انتصاب امیدبخش به عنوان مدیر امور شعب پست بانک استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شده، نخستین دیدار رسمی

۴ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل شهر یاسوج اضافه شد/ خلیلی از ورود ۳ اتوبوس دیگر خبر داد/ چابکی مالی در شهرداری یاسوج

در حالی که بسیاری از ادارات و نهادها، از جذب اعتبارات اوراق خزانه‌ی اسلامی و مرابحه عاجز بودند، شهرداری یاسوج با استفاده درست از این فرصت به نفع مردم، اقدام به خرید ۷ دستگاه اتوبوس جدید کرده و ۸ دستگاه دیگر نیز در راه است تا با این اقدام خوب شهرداری، جمع ناوگان حمل و نقل عمومی شهر یاسوج به ۳۲ اتوبوس برسد.

چند تناقض بزرگ در عملکرد آب و فاضلاب/ آیا مدیرعامل به سمت گچساران غش کرده است؟/ هیچ معاونی نباید از نام تاجگردون سواستفاده کند!

ریواس/ مدیران آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد از یک طرف ادعا می‌کنند که در این دوره اعتبارات قابل توجهی را به استان آوردند از یک طرف مردم به جز افزایش قبوض آب خود و افزایش حقوق مدیرعامل و حلقه حواریون او، تغییر دیگری را در آب شرب خود نمی‌بینند! فقط در یاسوج، عمده‌ی ۸۰۰ کیلومتر شبکه‌ی انتقال و توزیع آب فرسوده است و در یک آمار خجالت‌آور، ۷۰ درصد آب تولیدی آشامیدنی که با پول همین مردم استخراج و توزیع می‌شود، جلوی چشم همین نجومی‌بگیرها هدر می‌رود و تازه با یک پرویی نجومی از مردم می‌خواهند که صرفه‌جویی کنند! شکستگی‌ها تا چندین ماه به حال خود رها می‌شوند و بعد از ترمیم، بلافاصله از همان نقطه دچار شکستگی مجدد می‌شود!

یک انتصاب خوب در قوه مقننه/ آیا «جمالی نژاد» مردِ صیانت از بیت‌المال است؟

واقعیت آن است که تیغِ دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد آنگونه که باید برای مدیران گستاخ و متخلف نبریده و هر جا هم که برای صیانت از بیت المال کاری شده، به دلیل سیاست‌های غلط دیوان، مردم و رسانه‌ها در جریان آن قرار نگرفتند؛ حالا با وجود برخی ناکارآمدی‌هایی که در این گزارش تحلیل شدند، مدیرکل دیوان محاسبات این استان به تازگی تغییر کرده تا بلکه بتواند به کمک نیروی جوانی و تجربه‌ی بالا در بدنه‌ی دیوان، گره از کار این نهاد نظارتی و مالی بگشاید و برای بیت‌المال مسلمین که با اقدامات ناشیانه یا خائنانه برخی مدیران بر باد می‌رود، کاری کند.

«اصغر جهانبانی» دبیرکل اتاق بازرگانی یاسوج شد / تقدیر ویژه از ۱۶ سال خدمات هادی اسلام‌زاده

در نشست هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج، «اصغر جهانبانی» با حکم «عبدالله قبادی» رئیس اتاق بازرگانی یاسوج و با موافقت هیئت‌رئیسه، به عنوان دبیرکل جدید این اتاق منصوب شد.

عذرخواهی آب و فاضلاب از شهروندان یاسوجی/ توضیحات آرمین در مورد افت فشار و قطعی آب

ویدیو/ علمدار آرمین، مدیر آب و فاضلاب بویراحمد، عمر خط انتقال آب آشامیدنی منطقه‌ی محمودآباد شهر یاسوج را حداقل ۳۰ سال خواند و از شکستگی های متعدد و پایان عمر آن خبر داد؛ او ضمن عذرخواهی از شهروندان، توضیحاتی در مورد عملیات این شرکت برای رفع این نقیصه، ارایه کرد.

ابهامات نمایشگاه ازدواج آسان زیر سایه‌‌ی مخالفت نهادهای متولی

ریواس/ نمایشگاه ازدواج آسان در شهر یاسوج در حالی برگزار شده که چه در نحوه‌ی مجوز و چه در محتوای آن، ابهامات فراوانی دارد؛ مخالفت نهادهای متولی نمایشگاه‌ها از جمله صنعت و معدن، اتاق اصناف، شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی، معاونت اقتصادی استاندار، فرمانداری بویراحمد و دیگر اعضای مرتبط با تقویم نمایشگاهی استان با برگزاری چنین نمایشگاهی از حمله مهمترین ابهامات آن است.

دود کارخانه قند یاسوج به چه قیمتی باید بالا رود؟ آلایندگی فراوان و مسئولانی که به قانون تمکین نمی‌کنند+ اظهارنظر تکان‌دهنده‌‌ی مدیرکل محیط زیست

ریواس/ اگرچه محیط زیست در ایران و به تبع آن در کهگیلویه و بویراحمد جدی گرفته نمی‌شود، اما اخیرأ آلایندگی غیرقابل تحمل کارخانه قند یاسوج از زمین و هوا به چالشی بزرگ تبدیل شده، چالشی که البته گویا برای همه مهم است به جز دست‌اندرکاران این کارخانه که با امنیتی کردن مسائل نه گوششان به انتقادات رسانه‌ها بدهکار است و نه به رأی قاضی در این زمینه، تمکین می‌کنند! حالا سوال این است، آیا راهکاری وجود دارد که هم چرخ کارخانه بچرخد و هم محیط زیست تخریب نشود؟

عملکرد امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد در دولت پزشکیان چنگی به دل نمی‌زند/ از ادامه‌ی استخدام‌های فله‌ای تا انتصاب پایداریون

ریواس/ صادق فاتحی، مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد در دولت پزشکیان است؛ منتقدان او می‌گویند که عملکردش تا این لحظه و در میانه‌ی عمر دولت، چنگی به دل نمی‌زند و او با انتقاداتی از جمله انتصاب نیروهای غیرهمسو با دولت به عنوان معاون و همچنین چندین به‌کارگیری مسئله‌دار، مواجه است؛ او همچنین متهم است که برای ارایه خدمات و فرصت‌ها، به طرز آشکاری به سمت گچساران و باشت غش کرده است!

چون و چند اخراج ۱۵ راننده‌ای مرکز بهداشت بویراحمد در دل جنگ/ نان‌هایی که بریده شدند؛ تصمیمی اشتباه یا صرفه‌جویی در ریخت‌و‌پاش‌های دانشگاه؟

حدود ۱۵ راننده‌ای استیجاری در مرکز بهداشت بویراحمد، در حالی که تا همین هفته‌ی قبل مشغول به کار بودند با یک تصمیم مدیریتی در سطح دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، کار خود را از دست دادند و گویا این اخراج شامل تعداد دیگری از رانندگان خودروهای استیجاری در دیگر شهرستان‌ها هم شده است؛ تصمیمی که در این شرایط خاص کشور، می تواند منجر به نارضایتی شود؛ دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در همه‌ی این سال‌ها، محل تزریق نیروهای سفارشی بوده اما گویا جا برای این ۱۵ راننده‌ی استیجاری کم بود که تصمیم به اخراج آنها گرفته شد! تصمیمی که چه از روی بی‌تدبیری باشد چه صرفه‌جویی در ریخت‌وپاش‌‌های دانشگاه، نان سفره‌های چندین خانوار را بریده است!

پاسخ آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد به حقوق نجومی مدیرعاملش/ حقوق آبداران به موقع پرداخت شده

در خصوص حقوق مدیرعامل، ادعای خلاف واقع و تکراری این سایت با استناد به فیش یک ماه خاص مطرح شده است؛ ماهی که در آن مجموع چند معوقه پرداخت شده بود. با در نظر گرفتن اینکه مدیرعامل از جانبازان جنگ تحمیلی است و از برخی پرداختی‌ها معاف می‌باشد که در حکم وی تأثیر گذار است

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی