سرویس خبری شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد

ویدیو/ نکند پول آب‌هایی که مثل چشمه در یاسوج هدر می‌روند را مردم می‌دهند؟قبوض نجومی آب‌بها، کمر مردم را شکست

ریواس جنوب/ در منطقه توحید شهر یاسوج، جوشش آب‌هایی که نه بارانند و نه چشمه، چشم هر رهگذری را به خود خیره می‌کنند! مردم می‌پرسند که منابع خدادادی آب هیچ، اما نکند این آب‌هایی که با ناشکری تمام در جداول و فاضلاب‌ها جلوی چشمان مدیرعامل و همکارانش در آب و فاضلاب رها می‌شوند و هدر می‌روند، پولشان را ما مردم می‌دهیم که قبوض آب اینگونه نجومی شده است!

شورای گفت‌وگو؛ از کلاس درس استاندار برای شاگرد تنبل‌ها تا تناقضات عجیب صادراتی

ریواس جنوب/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشستی که برای روشن کردن موتور خاموش صادرات در این استان گرفت، از یک مدیر شنید که کل فرایند صادرات را مثل آب خوردن در ۲۰ دقیقه انجام می‌دهد و از مدیر دیگری شنید وقتی حتی یک خودروی یخچال‌دار ندارد، صادرات بی‌معنی است؛ تناقضاتی آشکار در صادرات که استاندار هنوز هم امید دارد با همین مدیران آن را سامان دهد؛ نودمین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این استان نکات قابل تاملی داشت.

کشت محصولات آب‌بر در بهمئی ممنوع شد

سرپرست اداره منابع آب شهرستان بهمئی از ممنوعیت کشت محصولات آب‌بر در این شهرستان خبر داد و گفت: طرح تغذیه مصنوعی برای جبران افت منابع زیرزمینی اجرا می‌شود.

برگزاری مراسم افتتاحیه مدرسه فصلی مدیریت کیفیت آب توسط شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد

در راستای حل چالش های آب کشور و ادامه برگزاری برنامه مدرسه فصلی مدیریت منابع آب ایران، مدرسه پاییزه آن با ملاحظات زیست محیطی توسعه مزارع پرورش ماهی با همکاری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه یاسوج و با حضور برخی مدیران صنعت آب کشور و استان و همچنین چندتن از مسئولان استانی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

مدیر آب کهگیلویه: جهاد کشاورزی تکلیف پمپاژ دست‌های لنده را مشخص کند/ چاه‌های بدون استفاده کنار دشت‌های تشنه

رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های کهگیلویه و لنده با اشاره به تامین و تخصیص آب در دست‌های لنده، از جهاد کشاورزی خواست تا نسبت به تکمیل و بهره‌برداری از چاه‌ها و پمپاژها در دست‌های مستعد این شهرستان اقدام کند.

فاجعه مدیریتی در آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد و فشار مبالغ نجومی آب‌بها روی گرده مردم یاسوج! تغییر شبانه روش محاسبه آب‌بها و انفجار روزانه قبض‌ها! اشتباه مدیریتی یا دستکاری عامدانه؛ بازی با روان مردم مثل آبِ خوردن!

ریواس جنوب/ شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد غرق در حاشیه شده و معلوم نیست، رضا رضایی که ۸ ماه پیش از ایلام به یاسوج آمده تا این شرکت را از بحران‌های خودساخته، به وجود آمده و تحمیل شده نجات دهد چگونه می‌خواهد با این دست فرمان به این هدف برسد؟ دست‌فرمانی که بحران‌ها را عمیق‌تر و مشکلات و فشار بر گرده مردم را بیشتر اما پاسخگویی را کمتر کرده است.

عجیب‌ترین تسهیلات دنیا در کهگیلویه و بویراحمد؛ فشار و نفوذ برای اعطای وام به زمین‌خواران/پاسخ تکان‌دهنده محیط‌زیست به دادگستری و استانداری!

ریواس جنوب/ مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد که برای عدم صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی مورد نقد شدید قرار گرفت، بهترین دفاع را در حمله دید و با خطاب قرار دادن دو‌ منتقد خود در مجموعه استانداری و دادگستری، نکاتی تکان‌دهنده را اشاره کرد.

پدیده رودخواری در یاسوج

مطلبی زمستانی در دل تابستان/ حادثه دروازه قرآن شیراز در انتظار یاسوج؛ اینجا رودخانه را هم قورت می‌دهند و آبی روی آن می‌خورند

ریواس جنوب/ پدیده «رودخواری» در یکی از روستاهای نزدیک مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از رواج کوه‌خواری، زمین‌خواری و جنگل‌خواری، نگرانی‌ها از سیلاب‌های ویرانگر در این استان را دوچندان کرده است؛ جایی که سودجویانش، کارشان از خوردن جنگل و زمین و کوه به رودخواری هم رسید و بسیاری از مسئولان اگر همدست و همراه نباشند دست کم «ساکتین به فتنه» هستند.

رو شدن اسناد یک‌خیانت بزرگ در کهگیلویه و بویراحمد

رو شدن اسنادی از خیانتی بزرگ در کهگیلویه و بویراحمد/ موج‌سواری آقای نماینده و سدی به نام «حرف»

ریواس جنوب/ ربطی به این دولت و آن دولت ندارد، حرف‌ها و شعارهای عملی نشده در کهگیلویه و بویراحمد کم نیستند تا جایی که بالا تا پایین این استان و مدیرانش هم ظرفیت است و هم «حرف»! حرف‌هایی که در فرهنگ غنی لر به آنها «حرف‌های مفت» گفته می‌شود؛ اما اخیراً کار از حرف گذشته و پیرامون احداث یک سد، اسنادی به دست آمده که بوی خیانت می‌دهند.

تحلیلی بر صحبت‌های قابل تامل یک مدیر جوان شبکه بانکی/ رونمایی از پدیده « بهبهان‌دوستی» در کهگیلویه و بویراحمد/ مصاحبه‌ای که عیار مدیران ما را مشخص کرد/ گردن‌کلفتی شرکت نفت گچساران و خندیدن به ریش مردم/ مصوبه‌ای از سفر دولت که هنوز خاک می‌خورد

بیکاری، کمر جوانان کهگیلویه و بویراحمدی را خم کرده است؛ کم‌کاری مدیران ما در این زمینه کم نیست اما بی‌اعتنایی آنان به چند اقدام ساده که می‌تواند کمرِ غول بیکاری را بشکند، قابل تحمل نیست؛ در این تحلیل به یک ظرفیت خوب در ایجاد اشتغال و فرار برخی مدیران و شرکت‌هایی همانند شرکت نفت و کارخانه سیمان از زیر مسئولیت‌های اجتماعی و قانونی خود با تمرکز بر مصاحبه اخیر مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اشاره شده است.

آقای “جاودان‌خرد”، فیلم، مربوط به دیروز باشد یا هفته قبل مایه شرمساریست؛ فرافکنی نکنید

بعد از فاجعه زیست‌محیطی ریختن فاضلاب گاوداری بنیاد مستضعفان به رودخانه بی‌پناه بشار یاسوج، اداره‌کل محیط زیست به جای شرمساری و عذرخواهی از مردم، اعلام کرده که این موضوع مربوط به‌ هفته‌های قبل است! این اظهارنظر غیرمسئولانه محیط‌زیست در حالی است که گویا تخلیه پساب‌های آلوده در رودخانه‌ها، در برخی هفته‌ها ایرادی ندارد!

تداوم قطعی آب در گلستان شمالی شیراز/ مایه حیات را بر روی مردم قطع نکنید!

قطعی آب در محدوده شهرک گلستان شمالی شیراز که از روز گذشته آغاز شده همچنان ادامه دارد.
اگرچه در عین بی عدالتی، مردم ایران در نقاط مختلف کشور با مشکلات متعددی در زمینه‌های نیازهای اولیه از جمله آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت و … خو گرفته‌اند اما حقیقت آن است که قطعی آب آن هم برای مدتی بیش از یک شبانه‌روز مصائب و دردسرهای بی شمار و غیر قابل تحملی را برای آنها ایجاد می‌کند. به عبارتی دیگر انتظار این است مسئولان انصاف به خرج بدهند و لااقل برای مایه حیات مردم حساسیت و مسؤولیت بیشتری به خرج دهند.

مدیریت ضعیف اسفندیار برخه

مدیریت نامطلوب آب شرب در سرزمین آب‌ها و نهرها/ اینجا مثل آب خوردن، آب‌ها هدر می‌رود/برخه از پاسخ فرار می‌کند

استان کهگیلویه و بویراحمد آنقدر آب و چشمه و رود دارد که به سرزمین آب‌ها و نهرها معروف است اما به ویژه در حوزه آب آشامیدنی، مدیریت اصولی و صحیح حاکم نیست و تنش آبی در روستاها و شهرها جدی است.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی