سرویس خبری 7 مرداد 1394

متخصص قلب بر بالین متوفی حضور یافت نه بیمار! سن مادرمان 36 سال بوده نه 44 سال!

خانواده مادر بارداری که چند روز پیش در بیمارستان امام سجاد یاسوج درگذشت، جوابیه‌ای را به اظهارات مسئولان ارسال کرده که حاوی نکات مهمی است؛ از جمله اینکه متخصص قلب وقتی بر بالین بیمار ما حاضر شده که فوت شده بود و همچنین به علت سهل‌انگاری عوامل بیمارستان، حتی سن مادر بیمار را هم 8 سال بیشتر نوشتند.

گزارش جامع ریواس از بازدید مدیران استانی از واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی یک و سه یاسوج

پایگاه خبری تحلیلی ریواس، گزارش جامعی از تور صنعتی مدیران استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرکهای صنعتی این استان تهیه کرده است که در زیر گزارشی از بازدید مسئولان از واحدهای تولیدی در روز اول این تور در شهرک های صنعتی یاسوج یک و سه آمده است؛

موگرینی: شاهد عزم جدی رهبر عالی و رئیس‌جمهوری ایران برای فصل جدید روابط هستم/ از طرف 28 کشور اروپا خواستار روابط محکم هستم / ظریف: آغاز دور جدید گفت‌وگوهای ایران و اروپا

موگرینی با اشاره به نزدیکی های ایران و اتحادیه اروپا و همسایگی دوطرف در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه اظهار داشت: ما به نوعی همسایه هستیم و می توانیم فصل جدیدی را در روابط آغاز کنیم و یکی از فصول مهم می تواند در این زمینه باشد که بین ما و ایران آغاز خواهد شد.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی