سرویس خبری 11 مرداد 1397

پسر ۶ ساله لحظاتی قبل از اعدام پدرش، خود را در آغوش او انداخت / خانواده مقتول با مهلتی دو ماهه اجرای حکم را ناتمام گذاشتند

صبح چهارشنبه صدای گریه‌های پسر کوچولویی که قرار بود با پدر اعدامی‌اش وداعی تلخ داشته باشد محوطه ندامتگاه کرج را پر کرده بود. پسر ۶ ساله خود را در آغوش پدر انداخته و محکم او را چسبیده بود.

برخی همکاران فرهنگی تصور می‌کنند با رتبه‌بندی، حقوق آن‌ها یک مرتبه ۵۰ درصد افزایش می‌یابد؛ چنین چیزی صحت ندارد

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اولویت‌گذاری از عهده یک وزیر بر نمی‌آید و باید جامعه این اولویت را برای خود ترسیم کند، خاطر نشان کرد: به سرعت باید به سمتی حرکت کنیم که همه امورات ما مدرسه محور شود و آموزش و پرورش همه اختیارات را باید به مدرسه دهد که با اجرای این طرح دیگر نیاز به اداره کل آموزش و پرورش شهرستان و استان نخواهیم داشت.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی